Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΡΑΦΑ - ΑΙΟΛΟΣ 0 - 1 - Μεγάλο διπλό με δύναμη και πάθος

Με ένα γκολ του Κορέντζελου ο Αίολος πήρε μεγάλη νίκη επί των Αγράφων με 1-ο, φτάνοντας έτσι στους 8 βαθμούς. Οι δυο ομάδες αναγκάστηκαν να παίξουν αυτό το ματς κάτω  από αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε ένα αγωνιστικό χώρο που θύμιζε πισίνα.
Το συγκρότημα του Ν. Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς να είναι ανώτερο των Αγράφων, πήρε το χρυσό τρίποντο παίζοντας όμως με πάθος και δύναμη και έχοντας σωστή αμυντική τακτική.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 1 Μ.Μ. ΣΥΓΚΕΤΝΡΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 1 Μ.Μ. ΣΥΓΚΕΤΝΡΩΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και η ΠΑΣΚΕ Αυτοδιοίκησης

Την αποχώρηση της ΠΑΣΚΕ Αυτοδιοίκησης από το «σημερινό ΠΑΣΟΚ» ανακοίνωσε ο Θέμης Μπαλασόπουλος, γραμματέας της κλαδικής οργάνωσης του κόμματος και πρόεδρος της Ομοσπονδίας των 70.000 εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Έπειτα από εμπρηστικές δηλώσεις Διεγράφη ο Θύμιος Λυμπερόπουλος από τη Νέα Δημοκρατία

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων και πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, έπειτα από δηλώσεις του κατά του διοικητή του ΙΚΑ.
Αφορμή αποτέλεσαν νέες σκληρές δηλώσεις του προέδρου του συνδικάτου των αυτοκινητιστών, αυτή τη φορά κατά του διοικητή του ΙΚΑ για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΑΕΔ

Η σταθεροποίηση του αριθμού των εγγεγραμμένων και των επιδοτούμενων ανέργων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και η βελτίωση των καθαρών ροών στην ιδιωτική αγορά εργασίας σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2010  είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που προκύπτουν κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Δήλωση Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη για τον προπηλακισμό του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών

Ο χθεσινός προπηλακισμός του Δημάρχου Νεάπολης-Συκεών, Συμεών Δανιηλίδη προσβάλει  την τοπική αυτοδιοίκηση από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Είναι ντροπή και αίσχος. Η επίθεση εναντίον ενός Δημάρχου είναι επίθεση εναντίον όλων.  Και κανείς μας δε δικαιούται να μένει σιωπηλός.
Στο νέο Δήμο Καρπενησίου, αποτέλεσμα συνένωσης έξι Καποδιστριακών Δήμων, εδώ και χρόνια, η αποκομιδή των απορριμμάτων πραγματοποιείται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, σε συνεργασία και με ιδιώτες.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς επίσης και για παράνομη οπλοκατοχή, ο ένας εκ των συλληφθέντων

Κατασχέθηκαν συνολικά -14- αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης,
 -82,6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα πιστόλι Συνελήφθησαν, χθες (13-10-2011) το μεσημέρι, στο Πολύδροσο Φωκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 37 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, ενώ ο ένας εξ αυτών και για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύσκεψη για απλούστευση διαδικασιών στη χορήγηση άδειας χρήσης νερού στην Περιφέρεια


Παρόντες ήταν ο Διευθυντής και οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης και των τμημάτων των περιφερειακών ενοτήτων περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας, καθώς επίσης και ο Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.Σύσκεψη για το θέμα «Άδειας χρήσης νερού» που αφορά τους αγρότες πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος Νίκου Μπέτσιου στα γραφεία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης στο Καρπενήσι


Την ευρυτανική πρωτεύουσα επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, στα πλαίσια της εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος «Το ποδήλατο στη ζωή μας», στο πλαίσιο υλοποίησης του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την προώθηση της σωματικής άσκησης, βελτίωση της καθημερινότητας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας» του Υπουργείου Υγείας.

ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Όλα τα ματς αρχίζουν στις 4) Ο Χρυσαφόπουλος στο ντέρμπυ ΑΓΡΑΦΑ – ΑΙΟΛΟΣ και ο Γαλάνης στο Ραπτόπουλο – Κρέντη


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές
 Άγραφα-Αίολος Σάββατο 15-10-2011 Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)

Η ΦΥΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ... Γράφει ο Ηλίας Προβόπουλος


Λένε κάποιοι λίγοι, ασφαλώς πιο ευαίσθητοι από το πλήθος που έχουν το προνόμιο να ακούνε τους μυστικούς ήχους της φύσης, να καταλαβαίνουν τη γλώσσα των πουλιών ή να ερμηνεύουν τους οιωνούς που περισσεύουν γύρω μας πως άμα ή φύση καταλαβαίνει ότι ένα μέρος της κινδυνεύει ή πιέζεται από κάποιο κακό, δείχνει ανοιχτά τη μέριμνά της.

Ξεκινάει η αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ με το χαράτσι για τα ακίνητα

Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης θα αρχίσουν πιθανότατα να αποστέλλονται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τα πρώτα σημειώματα που αφορούν το ειδικό τέλος ακινήτων, ανέφερε ο Διευθυντής Πωλήσεων της επιχείρησης Ευάγγελος Καρακατσάνης, σε ημερίδα που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Ταξίδεψε στην αιωνιότητα ο φωτογράφος του ξεριζωμού Κώστας Μπαλάφας


Ξημερώματα περασμένου Σαββάτου ταξίδεψε για την αιωνιότητα ο εθνικός φωτογράφος Κώστας Μπαλάφας πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών. Δικαιωματικά αναπαύεται στην αγκαλιά της Ιστορίας ο τελευταίος των κορυφαίων φωτογράφων, καταγόμενος απ’ την Κυψέλη της Άρτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής


Συνελήφθησαν χθες, (12-10-2011), το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών μεταλλικών πινάκων.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Παρουσία Αηδόνη “το ποδήλατο στη ζωή μας”


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 12:00 στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, εκδήλωση που αφορούσε την πιλοτική δράση του Υπουργείου Υγείας «Το ποδήλατο στη ζωή μας».
Το Παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Αηδόνης, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας, ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης,

Ασταμάτητα τα Άγραφα

Άνετη επικράτηση επί του Αστέρα Αγίου Προκοπίου με 3-0 και σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου.

Δώδεκα μονάδες μπροστά η ΝΔ! Εκτός Βουλής η Δημοκρατική Συμμαχία

Νέα δημοσκόπηση της V-PRC που διευρύνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το ΠΑΣΟΚ δημοσιοποιεί αύριο το περιοδικό Επίκαιρα. Στη δημοσκόπηση η διαφορά στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής εκτινάσσεται στις 11,5 μονάδες με τη Ν.Δ. στο 31% και το ΠΑΣΟΚ στο 19,5%! Στα αξιοσημείωτα η ραγδαία άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στο 8,5% του ΚΚΕ στο 13,5% και η σταθερή πορεία του ΛΑΟΣ στο 8%.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011, θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Τριάδα του πρώην Δήμου Κτημενίων η ετήσια ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ.

ΠΑΝΤΑΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - Γράφει ο Καθηγητής του Α.Π.Θ. Θαν Γιαννακόπουλος


Σε έγκριτη εφημερίδα των Αθηνών «Τα Νέα» και στο ένθετο Weekendτην 1-2.10.11,υπήρχε δημοσίευση στη σελίδα 20 «Εν Δήμω εμπιστευτικό» που αφορούσε την Ευρυτανία. Το δημοσίευμα έχει τίτλο «πάρε τα σκουπίδια σου και μπρος».Το δημοσίευμα αφορά κυρίως την περιοχή του Δήμου Καρπενησίου. Αναφέρει: «Αναρωτιέται τι να έγινε άραγε εκεί στο Πάντα Βρέχει;

Τρείς υποτροφίες από το Ίδρυμα ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΟΣ

Το «ΙΔΡΥΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΟΣ» χορηγεί ΤΡΕΙΣ (3) ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, δύο (2) σε φοιτητές της ΙΑΤΡΙΚΗΣ του 1ου έτους και μία (1) σε φοιτητή του 2ου έτους,

«Αντώνη, έλα να σώσουμε τη χώρα» Εκλογές το Νοέμβριο βλέπει ο Καρατζαφέρης και απευθύνει νέο κάλεσμα σε Σαμαρά για συνεννόηση πριν τις κάλπες

«Κανένας δεν μπορεί να κάνει τσαμπουκά μόνος του στην τρόικα, όλοι μαζί όμως μπορούμε να αλλάξουμε πολλά για το μέλλον της Ελλάδας», υπογράμμισε για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση ΥΠΕΚΑ για το «μπλόκο» της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο τέλος ακινήτων

Την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου προκάλεσε η κατάληψη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών επιχείρησης στην οδό Πειραιώς με στόχο να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.
«Στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου,

Μικρό Πανεπιστήμιο από το Δήμο Καρπενησίου Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 - Μάνος Κοντολέων

Ο Δήμος Καρπενησίου, έπειτα από πρόταση της  Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου και σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου και το Σύλλογο Νέων για την Ευρυτανία φιλοξενεί, στο πλαίσιο του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο» το συγγραφέα Μάνο Κοντολέων.
Ο Μάνος Κοντολέων που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες συγγραφείς της παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, θα παρουσιάσει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 17:00 στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης το βιβλίο του «Πολύτιμα Δώρα» και την ίδια μέρα στις 19:00 το βιβλίο του «Ανίσχυρος Άγγελος».

Επετηρίδα και εξετάσεις προϋποθέσεις για την ιατρική ειδικότητα

Από λίστα και εξετάσεις θα περνούν οι απόφοιτοι των ιατρικών σχολών για να αποκτήσουν ειδικότητα, σύμφωνα με το προσχέδιο του υπουργείου Υγείας που συζητήθηκε στο υπουργικό.

Σταματούν οι μεταφορές των μαθητών από τα ΚΤΕΛ; Να συνεχίσουν τα δρομολόγια ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καραμπάς, καθότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν χρήματα.

Σαν να μην έφταναν τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές από την έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας, τώρα θα πρέπει να ανησυχούν και για το ποιος θα τους πάει στο σχολείο, καθότι με ομόφωνη απόφαση των Προέδρων των ΚΤΕΛ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αποφασίστηκε να διακοπεί η μεταφορά των μαθητών γιατί δεν έχουν υπογραφεί ακόμη οι σχετικές συμβάσεις μεταξύ των ΚΤΕΛ και της Περιφέρειας.

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών των νομών Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας & Φωκίδας Η EUROBANK EFG «ΕΠΕΝΔΥΕΙ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Από την Ευρυτανία, έλαβαν Βραβεία οι εξής μαθητές:
Αλεξάνδρα Καμαρέτσου από το Γενικό Λύκειο Καρ/σίου
Μαρία Ματσιούλα από τις  Λυκειακές Τάξεις Γυμνασίου Ραπτόπουλου και Άννα Πάστρα από τις Λυκειακές Τάξεις Γυμ/σίου Κερασοχωρίου

Μετά την 23η Οκτωβρίου ο ανασχηματισμός... Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, μεταξύ αυτών που έχουν την θέληση να προχωρήσουν, συμμετέχοντας στο νέο κυβερνητικό σχήμα είναι και ο Ηλίας Καρανίκας.


Ένα από τα σενάρια που ακούγονται έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα, σαφώς και είναι ο ανασχηματισμός με δεδομένο πως ο Τζον Μπάιντεν θα έρθει στο Μέγαρο Μαξίμου τον Δεκέμβριο, ως... είδηση που αποτρέπει τις εκλογές.

Συνέντευξη Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη στους Μαθητές του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης θα δώσει μια ραδιοφωνική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου.

Επίσκεψη στο εκτροφείο Θηραμάτων Βουτύρου από το ΚΠΕΚ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011,  περιήγηση και γνωριμία με το Εκτροφείο Θηραμάτων Βουτύρου, του Δασαρχείου Καρπενησίου, όπου εκτρέφονται ελάφια και ορεινές πέρδικες.

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο, με βασικό θέμα την απελευθέρωση των ταξί

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου. Στην κορυφή της ατζέντας των θεμάτων, το ζήτημα της απελευθέρωσης των ταξί. Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο, ενώ στις 15:30 θα συναντηθεί με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ Ταυτισμένος στη λαϊκή συνείδηση με την ηρωική πορεία του ΚΚΕ Eγινε την Κυριακή στη Λαμία η εκδήλωση της ΚΕ του Κόμματος


Στη Λαμία, στην πλατεία Λαού, μπροστά στο άγαλμα του Αρη, έγινε την Κυριακή το πρωί η εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την παρουσίαση της απόφασης της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης που αφορά στο δεύτερο τόμο του δοκιμίου της ιστορίας του Κόμματος για την περίοδο 1949-1968. Στην εκδήλωση, που είχε ειδικό περιεχόμενο την επίσημη πολιτική αποκατάσταση του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, Αρη Βελουχιώτη, παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Δεν έγινε τελικά η δίκη του Χρ.Βουλγαράκη σήμερα

Ο πα-Τέρας, που σκότωσε τη 12χρονη Βασούλα με 17 μαχαιριές τον Απρίλιο του 2002 στην Πελασγία, κάθισε σήμερα το πρωί στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου στη Λαμία...
όμως η δίκη δεν έγινε ποτέ αφού αναβλήθηκε λόγω κωλύματος και των δυο συνηγόρων.

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Καρπενησίου για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Καρπενησίου και άλλα 32 θέματα

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στις 19.00μμ, το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου με πολύ σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη, με κυρίαρχα αυτών, την λήψη απόφασης τροποποίησης Γενικού  Πολεοδομικού  σχεδίου   Καρπενησίου, επί της προτάσεως  της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Καρπενησίου» για οικονομική συνεισφορά των δημοτικών συμβούλων καθώς και για την αποδοχή της απόφασης ένταξης της πράξης «ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ στο Ε.Π «ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ –ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013

Συνελήφθηκαν τρεις (3) ημεδαποί, για κλοπή καλωδίων


Συνελήφθησαν χθες, (11-10-2011), το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης

Μισθοί τριών «ταχυτήτων» στο δημόσιο τομέα

Μισθοί τριών ταχυτήτων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα διαμορφώνονται με τις τελευταίες παρεμβάσεις της κυβέρνησης, για το ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο, τις ειδικές ρυθμίσεις για τις ΔΕΚΟ και τα ειδικά μισθολόγια, ορισμένων κατηγοριών υπαλλήλων.

Άγιος Προκόπιος-Άγραφα 0-3 Δεν αλλάζει ταρίφα με τίποτε

Ακόμη μια τριάρα για την ομάδα των Αγράφων, ακόμη ένα τρίποντο και μόνος πρώτος στην κορυφή ο Κατσαντώνης, κάνοντας το απόλυτο με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, πέρασε εύκολα από την Παλαιοκατούνα, επικρατώντας με σκορ 3-0 επί του Αγίου Προκοπίου, που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τα Άγραφα, που πήραν δίκαια την νίκη και το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Ποταμιά-Ραπτόπουλο 2-1 Νίκη με κατάθεση ψυχής και καλή μπάλα

Σπουδαία νίκη επί της Δόξας Ραπτοπούλου, που κατέβηκε στον αγώνα με πολλές και σημαντικές ελλείψεις, σημείωσε η Ποταμιά. Το συγκρότημα του Σπύρου Κολόκα, παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα, επιβλήθηκε της Δόξας με σκορ 2-1, κάνοντας έτσι την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς 5 βασικά της στελέχη και κυρίως χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, Δημ, Τύμπα, πάλεψαν το παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να γυρίσουν στο Ραπτόπουλο με θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους., γνωρίζοντας έτσι την 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Αίολος - Απεραντιακός 0-0 Προσπάθησαν αλλά έμειναν στο μηδέν

Με το στείρο 0-0, ολοκληρώθηκε το ντέρμπι μεταξύ Αίολου και Απεραντιακού. Οι δυο ομάδες, σε ένα αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, προσπάθησαν για την νίκη, χωρίς όμως να το καταφέρουν και έτσι αρκέστηκαν στην λευκή ισοπαλία, ένα σκορ που γενικά θα λέγαμε που είναι δίκαιο.

Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ 1-7 Βελούχι 7 αστέρων

Με το επιβλητικό 7-1 επικράτησε των Καμένων Βούρλων, το ΑΠΟΣ, σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη την Κυριακή 9/10.
Τα Καμένα Βούρλα παρότι προηγήθηκαν στο σκορ στην συνέχεια κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μια πολύ βαριά ήττα από το υπέροχο Βελούχι. 

Ο Σαμαράς δεν διαγράφει τον Μητσοτάκη από... επίτιμο ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει πέσει στο τραπέζι του «πρωινού καφέ» στην Συγγρού, το θέμα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τη Ν.Δ. «Δεν είναι δυνατόν ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος να βγαίνει και να στηρίζει το κόμμα της Ντόρας» είναι το επιχείρημα που προβάλλουν οι υπέρμαχοι της ακραίας λύσης. Ο Αντώνης Σαμαράς, όμως, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για την επικρατούσα άποψη, σε επίπεδο στενών συνεργατών του, δεν δείχνει να την υιοθετεί.

Το γρήγορο ίντερνετ για όλη την Ευρυτανία καθυστερεί λόγω τεχνοοικονομικών κριτηρίων.


Το γρήγορο ίντερνετ για όλη την Ευρυτανία καθυστερεί λόγω τεχνοοικονομικών κριτηρίων, σύμφωνα με απάντηση της Γενικής Διεύθυνσης του ΟΤΕ σε σχετικό αίτημα του Βουλευτή Ευρυτανίας κ.  Ηλίας Καρανίκα.

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Σύσσωμη η ηγεσία της δημοτικής ομάδας του Μπακογιάννη και τα στελέχη του Αλαφουζέικου συνδιοργάνωσαν εθελοντικό καθαρισμό στον λόφο του Αγίου Δημήτριου το Σάββατο 8-10. Η δράση αυτή του Αλαφουζέικου   έχει γίνει γνωστή ανά την Ελλάδα μιας και από την περίοδο που η ΕΕ μοιράζει δισεκατομμύρια ευρώ, κλεμμένα από τη δουλειά των εργαζόμενων, για την προώθηση της «πράσινης ανάπτυξης» μίας νέας μορφής κερδοφορίας του κεφαλαίου, εμφανίστηκαν και στην χώρα μας δεκάδες οικολόγοι, προβάλλοντας διάφορες  ψευτοοικολογικές δράσεις. 

Είναι θέμα ζωής Και ο Δήμαρχος στον εθελοντικό καθαρισμό, του λόφου του Αγ. Δημητρίου

Το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, ο Δήμος Καρπενησίου πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό στο λόφο του Αγίου Δημητρίου.
Μαθητές , φοιτητές, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν το πρωινό του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο, προκειμένου να συμβάλουν και αυτοί με τις δυνάμεις τους στη διατήρηση του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας.
Στις 11 το πρωί συγκεντρώθηκαν στην αρχή του δρόμου που οδηγεί προς τον λόφο και αφού εφοδιάστηκαν από μεγάλες σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσεως ξεκίνησε η καθαρισμός όλου του λόφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σαμαράς: Δεν μας αφορά η συγκυβέρνηση Υπέρ της αναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου από μια σοβαρή και ισχυρή κυβέρνηση τάχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Νέα δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση άσκησε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, τονίζοντας πως δεν τον αφορούν σενάρια συγκυβέρνησης, καθώς, όπως τόνισε «είναι αδύνατο να συναινέσω στο λάθος».
Ο ίδιος είπε ότι απαιτούνται μεν θυσίες, αλλά με φως: «να διορθώσουμε τα σφάλματά μας, αλλά όχι τιμωρώντας τους πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σ.Ε.Κ.Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση
Ο Σ.Ε.Κ.Α.Ε.
ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για το εργαστήρι ζωγραφικής ξεκίνησαν.

Εικόνα σοκ! Ο Παπανδρέου παρέα με τον Εφραίμ στο Άγιο Όρος! Πολύ γρήγορα ξέχασε ο πρωθυπουργός την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου...

Μπορεί επί ένα χρόνο -κατά την διάρκεια διακυβέρνησης Καραμανλή- να ήταν τo κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τον «δαιμονοποίησε» για να εξυπηρετήσει κομματικούς σκοπούς, αλλά προχθες ο Γιώργος Παπανδρέου φωτογραφήθηκε χαμογελώντας μαζί του! Ποιός είναι το μυστηριώδες πρόσωπο; Μα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ! Τελικά τόσος θόρυβος γιατί έγινε;

ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΜΥΡΙΚΗ 0-2 - Μεγάλο διπλό με σκόρερ τον Σιταρά


Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σιταρά που πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μυρίκη πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη από το μαχητικό Κεράσοβο. Οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, κατέκτησαν δίκαια στο πρώτο τρίποντο τους στον φετινό μαραθώνιο, φτάνοντας έτσι στους 4 βαθμούς.

Έρχονται μονοήμερες συμβάσεις εργασίας

Συμβάσεις της μιας ημέρας με ελάχιστα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα σκέφτεται η κυβέρνηση. Ισπανικό μοντέλο για να "αντιμετωπιστεί" η ανεργία. Το πρωί θα έχει κάποιος δουλειά και το βράδυ θα απολύεται

Κεραυνός χτύπησε αστυνομικό τμήμα

Στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου έπεσε κεραυνός και συγκεκριμένα την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Ποιοί οργανισμοί καταργούνται άμεσα και οι υπάλληλοι πάνε σε εφεδρεία

Τον δρόμο της "εφεδρείας" θα ακολουθήσουν τελικά οι υπάλληλοι αορίστου χρόνου 10 οργανισμών οι οποίοι -σύμφωνα με τον νόμο 4002/2011- γνώριζαν ότι θα μεταταχθούν σε κενές οργανικές θέσεις του Δημοσίου.

Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες, (09-10-2011), το μεσημέρι από αστυνομικούς πέντε (5) ημεδαποί ROMA εκ των οποίων μία γυναίκα και δύο ανήλικοι,  κατηγορούμενοι για κλοπή. 

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Ο οδικός άξονας Λαμία – Καρπενήσι προϋπολογισμού 30.600.000 ευρώ

Κλέαρχος Περγαντάς:
«Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και χρηματοδοτείται με 30.600.000 € το μεγάλο έργο για τη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία, του οδικού άξονα Λαμία – Καρπενήσι» 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών

                                                                                         
                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο χορός καλά κρατεί στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 8.00μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου (Υπόγειο Συνεδριακού Κέντρου) θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός και ο κύκλος θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με τη δική σας συμμετοχή.

Πρώτη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας: «Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του ΠΤΑ και να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και ευέλικτο όργανο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας»

Συνεδρίασε το Δ.Σ. Αγράφων για προσλήψεις προσωπικού και ένταξη έργων σε προγράμματα

Την περασμένη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων με 16 θέματα προς συζήτησης.
Από τα κυριότερα θέματα ήταν η πρόσληψη προσωπικού με σχέση σύμβασης εργασίας, η υποβολή προτάσεων για την ένταξη έργων στα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης  2007-2013 και στους άξονες 1 και 4 και η κατανομή πιστώσεων της Β και Γ κατανομή για τις λειτουργικές δαπάνες στα σχολεία του δήμου.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ε.Ι.Ε.Τ. ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ - Ο Εβδομαδιαίος Επαρχιακός Τύπος χτυπά τις καμπάνες του Εθνικού Συναγερμού

Η χώρα διέρχεται την πιο δύσκολη περίοδο στο μεταπολιτευτικό πολιτικοοικονομικό σκηνικό, κάτι το οποίο εμείς οι εκδότες και δημοσιογράφοι του εβδομαδιαίου επαρχιακού τύπου βιώνουμε από κοντά μεταφέροντας μέσα απ τις στήλες των εφημερίδων μας τον πόνο και την απόγνωση του μέσου Έλληνα συμπολίτη μας.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Την Κυριακή 16/10 η εκδήλωση της Πανευρυτανικής προς τιμήν των Ευρυτάνων Αγίων

Η Πανευρυτανική Ένωση και ο Σύλλογος Ασπροπυργιωτών Ευρυτανίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»  προσκαλούν όλους τους Ευρυτάνες  και τους φίλους της Ευρυτανίας μας  στην καθιερωθείσα Θρησκευτική και Πνευματική εκδήλωση προς τιμήν των Ευρυτάνων Αγίων,  που εφέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στον  Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Νίκαιας (Προϊστάμενος του ναού ο Ευρυτάνας πρωθιερεύς π. Δημήτριος Παπασπύρος), σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

10 Οκτωβρίου – Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας

Η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα ο πληθυσμός ολόκληρου του κόσμου μας έχει σοκάρει, μας έχει εκπλήξει, μας έχει απογοητεύσει. Τα συναισθήματά μας εναλλάσσονται καθημερινά, δημιουργώντας μας περαιτέρω ψυχική αστάθεια. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, το παρόν άρθρο αναφέρεται στην επίπτωση της οικονομικής κρίσης στη ψυχική υγεία. Μπορούμε να μείνουμε όρθιοι από αυτή την κρίση;

Αναβαθμίζεται ο ρόλος του Χρήστου Αρβανίτη στη Ν.Δ.


Με απόφαση του Αντ. Σαμαρά ορίστηκε αναπληρωτής
Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων του Κόμματος

Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων ορίστηκε ο πολιτευτής του Νομού κ. Χρήστος Αρβανίτης, μετά από απόφαση του προέδρου του της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αξιολογώντας και εκτιμώντας το εν γένει  έργο του κ. Αρβανίτη, τον όρισε αναπληρωτή γραμματέα, Παραγωγικών Τομέων, ενώ Γραμματέας του Τομέα αυτού είναι ο Οικονομολόγος και πρ. Πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ κ. Γιώργος Σουφλιάς.