Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Βιωματικό εργαστήριο από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας

Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου σε μια προσπάθεια ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης της κοινότητας και αγωγής του πληθυσμού σε θέματα ψυχικής υγείας, υλοποιώντας έτσι έναν από τους βασικούς στόχους του, διεξάγει βιωματικό εργαστήριο σε ένα θέμα ιδιαίτερα ευαίσθητο που αγγίζει όλες τις οικογένειες και επικεντρώνεται στον παιδικό πληθυσμό με θέμα:
“Στηρίζοντας το παιδί που βιώνει την απώλεια αγαπημένου προσώπου”

«Δάση Ορεινών Περιοχών: Προβλήματα & Καλές Πρακτικές»

«Δάση Ορεινών Περιοχών: Προβλήματα & Καλές Πρακτικές» ήταν το θέμα της Ημερίδας που διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, στο Καρπενήσι, την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011, στα πλαίσια του Διεθνούς Έτους Δασών 2011
Στόχος της ημερίδας ήταν να θίξει ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ορεινές περιοχές – έλλειψη σχεδιασμού για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκμετάλλευσης του δασικού πλούτου, την προστασία του περιβάλλοντος

Η πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη για το χαράτσι της ΔΕΗ

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία από την οποία διέρχεται η χώρα μας, οδηγώντας ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού στην ανεργία και τη φτώχεια, έχει διαμορφώσει ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον για το σύνολο του πληθυσμού.
Την κατάσταση αυτή έρχονται να επιβαρύνουν άδικα μέτρα τα οποία έχουν ληφθεί από την ελληνική κυβέρνηση. Μέτρα που θίγουν άμεσα τα κατώτερα οικονομικά στρώματα και απειλούν σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική συνοχή.
Ένα από αυτά είναι και ο φόρος ακίνητης περιουσίας που καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ - Του Ηλία Προβόπουλου

Πολλοί που έχουν μεγαλώσει στα χωριά και βεβαίως έχουν κάποια ηλικία, ασφαλώς και θυμούνται ότι στη λειτουργία της Παναγίας σήμερα όλες οι γυναίκες των αγροτών πήγαιναν στην εκκλησία ένα στολισμένο πιάτο με βρασμένους σπόρους πάντων των ειδών να τους ευλογήσει ο παπάς για να έχουν αντοχή και καλή απόδοση στη σοδειά το καλοκαίρι.

Η κρίση είναι ηθική και πολιτισμική - Γράφει ο Γιώργος Σταυράκης

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι το αβάσταχτο χρέος και η ύφεση. Αυτό είναι το παράγωγο μιας κοινωνίας που μαστίζεται από ηθική και πολιτισμική κρίση, δηλαδή, ένας γενικευμένος και πρωτόγνωρος αμοραλισμός, ακόμη και για τα ελληνικά ιστορικά δεδομένα.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Άξιος εργάτης του Αμπελώνα του Κυρίου Χειροτονήθηκε διάκονος από τον Μητροπολίτη Καρπενησίου ο π. Νικόλαος Ριζογιάννης

 Στον ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κρέντης, την περασμένη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος, χειροτόνησε Διάκονο τον Νικόλαο Ριζογιάννη, καταγόμενο από το Χαλκιόπουλο Αιτ/νιας, έγγαμο με την Αφροδίτη και πατέρα τεσσάρων παιδιών.
Συντετριμμένος ο χειροτονηθείς Διάκονος, προσφωνώντας τον Σεβ. Μητροπολίτη μας, που του έδωσε την μεγάλη ευλογία να κάνει την προσωπική του είσοδο στα Άγια των Αγίων, ανήμερα της εορτής της Παναγίας μας, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Τριαδικό Θεό που τον επέλεξε για να τον καταστήσει διάκονο του Θυσιαστηρίου Του και ποιμένα των λογικών Του προβάτων και υποσχέθηκε στον σεπτό ποιμενάρχη μας ότι θα διακονήσει την τοπική Εκκλησία με ταπείνωση, υπακοή, ευλάβεια, φόβο Θεού, αγάπη, υπομονή, ανεκτικότητα, συγχωρητικότητα, διάκριση, απλότητα καρδιάς και χαρά πνευματική.

ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΖΗΤΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΕΗ, Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Τα δύο κόμματα της αριστεράς ,Κ.Κ.Ε. και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, βρίσκονται σε πλήρη αντιπολιτευτική αδυναμία. Προτάσουν μόνο την άρνησή τους. Καμία ουσιαστική και δημιουργική πρόταση για διέξοδο από την ΚΡΙΣΗ. Με την άρνησή τους, οδηγούν την πατρίδα μας σε στάση πληρωμών , πλήρη χρεωκοπία της χώρας μας,και επιστροφή στη δραχμή. Η Δημοκρατική Αριστερά δεν βρίσκει τον βηματισμό της , με τα εσωτερικά προβλήματά της, την πολυφωνία και την διαφορετικότητα των στελεχών της.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δημοτικά Τέλη 2012, με γνώμονα την δύσκολη οικονομική συγκυρία

Η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία από την οποία διέρχεται η χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε νοικοκυριό στις μέρες μας, μειώνει το ΤΑΠ (Τέλος Ακίνητης Περιουσίας), επιλέγοντας το μικρότερο δυνατό συντελεστή (0,025 %/τμ).
Όσον αφορά τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, γενική πολιτική του Δήμου Καρπενησίου αποτελεί το τρίπτυχο επάρκεια, ποιότητα και όσο το δυνατόν ταχύτερη τεχνική υποστήριξη.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Από το Δήμο Καρπενησίου

Σ’ αυτό το κρίσιμο στάδιο εξέλιξης της ελληνικής οικονομίας ο Δήμος Καρπενησίου έχει το ηθικό και κοινωνικό καθήκον περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αναλάβει πρωτοβουλίες και κοινωνικά προγράμματα που θα συντηρούν και θα δυναμώνουν την κοινωνική συνοχή.
Μετά τη διασφάλιση και διεύρυνση των προγραμμάτων «Βοήθεια στο σπίτι», τη λειτουργία των «Γευμάτων Αγάπης» αλλά και  τη σύσταση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», ο Δήμος Καρπενησίου θα προβεί σε διανομή καυσόξυλων

Σύσκεψη υπό τον Καραμπά για την πολιτική προστασία

Την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 το πρωί, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας.
Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Καραμπά, του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη, φορέων και συλλόγων, συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο με θέμα: «Σχεδιασμό και τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας, για την πρόληψη και ετοιμότητα των φορέων, στην αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες, χιόνια και παγετό χειμερινής περιόδου 2011 – 2012».

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ Του Νάκου (Μάκκα) Μοτσεριώτη

Πέρασμα καλό μου ‘πανε.
Τράβα εκεί κάτι θα περάσει.
Δεν μου ‘παν όμως ότι θα δω 

και θα ακούσω αυτά που άκουσα σήμερα...

Τοποθεσία Ευρυτανία, συγκεκριμένα κάποια ραχούλα, κάποιο καρτέρι που όποιος το διαβάσει θα λέει: «Ναι, ξέρω που ήτανε.»

Καθολικό αίτημα η αλήθεια - Γράφει ο Κώστας Ηλ. Μήτσιος

Όλοι θέλουμε και αναζητούμε σήμερα την αλήθεια στις σχέσεις μας, αλλά ουδόλως την εφαρμόζουμε με αποτέλεσμα να βουλιάζουμε κυριολεκτικά στο ψέμα. Θα ήταν ωφέλιμο να ξαναδιαβάσουμε το μύθο του Αισώπου σχετικά με την Αλήθεια, την οποία συνάντησε κάποιος οδοιπόρος και την ερώτησε γιατί μένει μόνη. Και εκείνη απάντησε: «Οι τοις πάλαι καιροίς παρ’ ολίγοις ην το ψεύδος, νυν δε εις πάντας ανθρώποις έστιν».

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αρνητική η απάντηση του Εμπορικού Συλλόγου στο Δήμο Καρπενησίου για τη λειτουργία εμποροπανηγύρεων και Υπαίθριων Πασχαλινών & Χριστουγεννιάτικων αγορών στην Κεντρική Πλατεία

Αρνητική ήταν η απάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου στην πρόταση του Δήμου Καρπενησίου για την τοποθέτηση περιπτέρων και τη λειτουργία εμποροπανηγύρεων και Υπαίθριων Πασχαλινών & Χριστουγεννιάτικων αγορών στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Ο Εμπορικός Σύλλογος απαντώντας στο υπ’ αριθμ 22009/9/11/2011 έγγραφο του Δήμου τόνισε τα εξής:
«Είμαστε αντίθετοι στην  απόφασή σας αυτή. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε  και ενώ τα καταστήματα της πόλης μας προσπαθούν αυτές τις περιόδους {Χριστούγεννα Πάσχα κλπ}

Ενημέρωση για την απαλλαγή σταβλικών εγκαταστάσεων από το έκτακτο τέλος ακινήτων

Σε επαφή του Βουλευτή Ευρυτανίας Ηλία Καρανίκα με τον πρόεδρο των κτηνοτρόφων Δυτικής Φραγκίστας, κ. Γεώργιο Κοτρώτσιο, συζητήθηκε το ζήτημα της επιβολής του έκτακτου φόρου ακίνητης περιουσίας στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και τους στάβλους της περιοχής Ευρυτανίας.
Από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι σε πολλές περιπτώσεις, οι στάβλοι των κτηνοτρόφων έχουν δηλωθεί στη ΔΕΗ ως αποθήκες με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες τους να πληρώνουν τον φόρο χωρίς να έχουν υποχρέωση γι' αυτό.

Ένα ακόμη Ρεσιτάλ από τους άσσους του βολάν της Α.Λ.Α. Καρπενησίου

Σ’ ένα ακόμα αγώνα η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου έδωσε «ρεσιτάλ» και έκλεψε τις εντυπώσεις στον 6ο και τελευταίο αγώνα TTRC.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στο Μελισσοχώρι Λάρισας. Συνολικά έλαβαν μέρος 40 συμμετοχές, εκ των οποίων οι τέσσερις (4) ήταν από την ΑΛΑΚ.
Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν τα πληρώματα της ΑΛΑΚ ήταν οι εξής: 

Με κύπελλο θα συνεχιστεί η δράση

Η ΕΠΣ Ευρυτανίας αποφάσισε μετά και το τέλος του πρώτου γύρου να ορίσει το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου αγώνες κυπέλλου.

Α΄ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - 9η αγωνιστική ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α΄ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
9η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άγ. Προκόπιος-Φραγκίστα 1-2
Δόξα - Κεράσοβο 5-0
Άγραφα-Κρέντη 2-1
Αίολος-Ποταμιά 2-1
Μυρίκη-Απεραντιακός 1-0

Άγιος Προκόπιος-Φραγκίστα 1-2 - Είχε ψυχή και ...Γούλα


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ταξιάρχη Γούλα, σημείωσε η Φραγκίστα, επικρατώντας του Αγίου Προκοπίου με σκορ 2-1. Η ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου, πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς κυριάρχησε κατά κράτος των γηπεδούχων που έκαναν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα.  
Ο Άγιος Προκόπιος σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι δεν μπόρεσε να φτάσει στην νίκη και αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει πολύ τους ανθρώπους της ομάδας. Πάντως χωρίς τον Πάτρου, που είναι ο παίχτης κλειδί του Αστέρα, οι γηπεδούχοι παρουσίασαν χτυπητές αδυναμίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Φραγκίστα, κατακτώντας μια πολύ σπουδαία από πολλές πλευρές νίκη. 

Μυρίκη-Απεραντιακός 1-0 - “Κόκκινο” το ντέρμπυ

Κόκκινο» βάφτηκε το ντέρμπι μεταξύ Μυρίκης και Απεραντιακού. Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασαν δίκαια στην νίκη επικρατώντας με σκορ 1-0 της ομάδας του Κώστα Πασσά που προσπάθησε χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει κάτι από την αναμέτρηση αυτή. Με την νίκη της αυτή η Μυρίκη βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κλειδώνοντας ουσιαστικά μια θέση για την τετράδα, ενώ αντίθετα ο Απεραντιακός, φαίνεται πως βρίσκεται εκτός των play off, από πολύ νωρίς.

Ραπτόπουλο-Κεράσοβο 5-0 - Επιστροφή στις νίκες με πεντάρα επί του Κερασόβου

Με το εντυπωσιακό 5-0 επικράτησε του ουραγού Κερασόβου η Δόξα, σε ένα αγώνα που παίχτηκε κατά διαστήματα και πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων.
Η ομάδα του Γιώργου Παπαδήμου, με την νίκη της αυτή έφτασε στους 10 βαθμούς και στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και με 9 βαθμούς πίσω από την 4η Κρέντη ,η τετράδα είναι μια υπόθεση πλέον δύσκολη για την ομάδα του πρώην Δήμου Ασπροποτάμου.

Αίολος-Ποταμιά 2-1 - Ο «Χρυση»-κός τη λύτρωση

Πραγματικό χρυσάφι αποδείχτηκε για τον αήττητο Αίολο ο Μάκης Χρυσικός, λυτρώνοντας την ομάδα του στο 95΄κάνοντας το 2-1 επί της μαχητικής Ποταμιάς.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, λίγο πριν εκπνεύσει η αναμέτρηση, με ένα υπέροχο γκολ, χάρισε στην ομάδα του ένα ανέλπιστο τρίποντο, που έδωσε την δυνατότητα στον Αίολο να ανεβεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κατσαντώνης - Κρέντη 2-1 - Πρωταθλητής Χειμώνα με «χτύπημα» στο τέλος

Στα σημεία κρίθηκε το μεγάλο ντέρμπυ – διαφήμιση του τοπικού μας πρωταθλήματος μεταξύ Αγράφων και Κρέντης. Ο Κατσαντώνης, πιο τυχερός πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 επί της Κρέντης, με γκολ που σημείωσε στο 90΄ο Γεωργιάδης, ο παίχτης που στο 17΄είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και χαρακτηρίστηκε από το καλό ποδόσφαιρο που παίχτηκε και από τις δυο ομάδες αλλά και από την ποιότητα που διαθέτουν αυτά τα δυο ποδοσφαιρικά σύνολα του Δήμου Αγράφων.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3η αγωνιστική

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3η αγωνιστική
Πυργετός Λάρισας - Ελασσόνα 0-1
Αγρότης Λιαν. -  Αλμυρός Βόλου 1-0
Αμπελωνιακός  -  ΑΠΟΚ Βελούχι 0-0
Αναγ. Καρδίτσας -  Α.Ο. Καρδίτσας 1-2
Ταυρωπός - Καμένα Βούρλα 1-2
Πύρασος -        Μουζάκι 1-0

Αμπελωνιακός-ΑΠΟΚ Βελούχι 0-0 - Μπορούσε και την νίκη

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό μαραθώνιο της Δ΄ Εθνικής κατέκτησε το Βελούχι, αποσπώντας λευκή ισοπαλία εκτός έδρας στη Λάρισα από τον Αμπελωνιακό.
Ο εκπρόσωπος μας στο Περιφερειακό μας Πρωτάθλημα, στάθηκε πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δείχνοντας ότι είναι ένα πολύ συγκροτημένο σύνολο με πολλές αρετές.

Την τροποποίηση του Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων για Ευρυτανία και Φωκίδα ζητούν Καρανίκας και Παπαθανάση

Με Επίκαιρη Ερώτησή τους προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη οι Βουλευτές Ευρυτανίας και Φωκίδας κ.κ. Ηλίας Καρανίκας και Αφροδίτη Παπαθανάση ζητούν την τροποποίηση του Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων για τις εκλογικές τους περιφέρειες.
Συγκεκριμένα, στην Επίκαιρη Ερώτηση οι Βουλευτές αναφέρουν ότι μετά τη θεσμοθέτηση του χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων της Ελλάδος για την περίοδο 2007-2013 και ύστερα από μέτρηση της στατιστικής υπηρεσίας της Κοινότητας η Στερεά Ελλάδα θεωρήθηκε ανεπτυγμένη Περιφέρεια (ΑΕΠ 105,2 %), αποτέλεσμα που προκύπτει από τη στατιστική «συνεισφορά» της βιομηχανικής ζώνης των Οινοφύτων.

Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αυξάνεται η ετήσια χρηματοδότηση για το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ»

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου Λαμίας, Αινιάνων 8, στις  11.30 π.μ. το Π.Σ. με 19 θέματα εκ των οποίων ένα αφορά  την  Έγκριση αύξησης της ετήσιας χρηματοδότησης για το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν.Ευρυτανίας «ΑΛΚΥΟΝΗ», με Εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καραμπά.  Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Εθνική Υπερηφάνεια - Επίκαιρο άρθρο του ευρυτάνα επιχειρηματία Γιώργου Κουτρουλιά

Έρχονται στιγμές που δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πώς γίνεται σαν λαός να αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι για ορισμένες πράξεις μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ ποια είναι εκείνη η λογική που μ ας οδηγεί να εισάγουμε αγροτικά προϊόντα, όπως ντομάτες από το Βέλγιο ή αυγά από το Ισραήλ.
Επαναλαμβάνω, αγροτικά κι όχι βιομηχανικά, όπως για παράδειγμα αυτοκίνητα που πλέον δεν μπορούμε να παράγουμε.
Δεν μπορώ επίσης να νιώσω εθνικά υπερήφανος, όταν εκείνους τους ολυμπιονίκες που τόσο ένθερμα χειροκροτούσαμε το 2004, πριν από λίγο καιρό τους είδαμε να καταδικάζονται μαζί μ ε τον προπονητή τους επειδή βρέθηκαν ντοπαρισμένοι.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ



Ο Πρόεδρος της Ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας Ελλάδας-Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ηλίας Καρανίκας βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να έχει επαφές με μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου ύστερα από πρόσκληση του ομολόγου του στο Βρετανικό Κοινοβούλιο Sir Alan Meale.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Καρπενησίου

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) Καρπενησίου αποτελείται από πολίτες οι οποίοι δεν δέχονται να εκβιάζονται.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Τι λέει η Σύμβαση που υπέγραψε η προηγούμενη Κυβέρνηση με τους Δανειστές, έναντι 80 Δισεκατομμυρίων Ευρώ!

Σας παρουσιάζουμε τη Διαθήκη της Ελλάδας που ποτέ δεν πρόκειται να την διβάσετε από τους «έγκυρους» λεγούμενους κύκλους. Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος αυτών που το ψήφισαν.

Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Ευρυτανίας - Τα νέα μας

1.Κάθε μέλος του Δικτύου έχει 300 μονάδες ανταλλαγής, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιεί για τις ανταλλαγές – συναλλαγές του. Ήδη σε κάθε εβδομαδιαία συνάντηση μπορεί να φέρνει κάποιος κάτι, με σκοπό να το ανταλλάξει.

ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ - Γράφει ο Καθηγητής του Α.Π.Θ Θανάσης Γιαννακόπουλος

Διάβασα στον «Ευρυτανικό Παλμό» ότι εγκρίθηκε η ανάπλαση του κέντρου της πόλης του Καρπενησίου. Χαράς ευαγγέλια για τους συνδημότες μου Καρπενησιώτες. Όμως ποια χαρά ένοιωσαν οι υπόλοιποι δημότες στα διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου; Γιόρτασαν ή μελαγχόλησαν. Το δεύτερο, κατά την προσωπική μου γνώμη είναι το πιθανότερο να συνέβη.

Η 2η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

* Έντονο Ευρυτανικό χρώμα είχε ο 29ος κλασικός μαραθώνιος, που έγινε στην Αθήνα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Συμμετείχε σε αυτόν ο 40χρονος Αλέξανδρος Λαμπράκης.