Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κρίκελλο-Γρανίτσα 1-1
Μοιρασιά στη πρεμιέρα


Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην πρεμιέρα της Β΄ κατηγορίας Κεραυνός Κρικέλλου και Γρανίτσα, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ωστόσο το Κρίκελλο που ήταν καλύτερο, θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη, όμως έχασε αρκετές ευκαιρίες και μοιραία στο ποδόσφαιρο όποιος δεν βάζει γκολ, χάνει και βαθμούς.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Γρανίτσα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 1 βαθμό και το Κρίκελλο στην 3η θέση, μειώνοντας την αρνητική του βαθμολογία που κουβαλάει από πέρυσι στο -2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Χ. Μπεσλεμέ στο 54΄ και η Γρανίτσα ισοφάρισε στο 63΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέστα, που κέρδισε ο Λ. Ζαχαράκης από τον . Α. Τσιτσιμελή (φωτο).
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
7΄ : Ο Μητρόπουλος έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Μπεσλεμές Χ.(Δ.) σούταρε από καλή θέση, όμως ο Κώτσιας μπλόκαρε.
12΄ : Ο Πλούμπης έβγαλε την μακρινή κάθετη μπαλιά, ο Μπεσλεμές Χ.(Δ.) πλάσαρε στην έξοδο τον γκολκίπερ της Γρανίτσας, που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
33΄ : Δυνατό σουτ του Μαργαρίτη εκτός περιοχής πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
36΄ : Ο Μητρόπουλος έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Μπεσλεμέ Χ.(Δ.) που από καλή θέση σούταρε πάνω από το τέρμα της Γρανίτσας.
43΄ : Ο Καρδαμπίκης Κ. έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα-σουτ από πλάγια δεξιά, η οποία πέρασε ελάχιστα μπροστά από τον Σκόνδρα Λ., που δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας που έφυγε άουτ.
45΄+1΄ : Σουτ του Μπεσλεμέ Α. απέκρουσε σε κόρνερ από την αριστερή του γωνία ο Κώτσιας.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
54΄ : Ο Τσιμιτσέλης Αθ. σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, ο Κώτσιας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία και στην επαναφορά ο επερχόμενος Μπεσλεμές Χ.(Δ.) χωρίς πίεση με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία της Γρανίτσας άνοιξε το σκορ (1-0).
58΄ : Σουτ του  Μπεσλεμέ Χ.(Δ.) εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
63΄ : Ο Ζαχαράκης Λ. μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Τσιμιτσέλη Αν, κερδίζοντας το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αλέστας, που σούταρε ψύχραιμα στην αριστερή γωνία του Νάκου και ισοφάρισε στο τελικό 1-1, κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.
75΄ : Ο Αλέστας έδωσε στον Ζαχαράκη Χ., που σούταρε από καλή θέση και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε.
78΄ : Δυνατό σουτ του Φούντα μέσα από την περιοχή και δεξιά έφυγε λίγο πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
84΄ : Ο Φούντας πλάσαρε από καλή θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
88΄ : Ο Μπεσλεμές Χ.(Δ.) πάσαρε στον Φούντα, ο οποίος σούταρε πάνω από το τέρμα του Κώτσια.
90΄ : Σουτ του Ζαχαράκη Λ. μέσα από την περιοχή και αριστερά απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο γκολκίπερ του Κρικέλλου και στην επαναφορά ο Σκόνδρας Λ. από κοντά έκανε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Νάκο.
Συνθέσεις ομάδων
Κρίκελλο (Βασίλης Τσάρας & Νίκος Κατσιάρης) : Νάκος, Τσιόβολος, Μπεσλεμές Χ.(Κ)(85΄ Μαστραπάς Δ.), Μητρόπουλος, Πανάρας Χ., Τσιμιτσέλης Αθ., Μπεσλεμές Χ.(Δ), Μπεσλεμές Α., Μαργαρίτης(76΄ Φούντας), Τσιμιτσέλης Αν., Πλούμπης(68΄ λ.τρ. Συρροκώστας)
Γρανίτσα (Χριστόφορος Θεοδώρου & Θωμάς Σκόνδρας) : Κώτσιας, Καρδαμπίκης Π., Καρδαμπίκης Σ., Αλέστας, Γούλας Σ., Ζαχαράκης Λ., Ζαχαράκης Χ., Μπαλτάς, Καρδαμπίκης Κ., Σκόνδρας Λ., Γούλας Χ.
Διαιτητής : Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)