Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ 2-2 Αποχαιρέτησε την Δ΄ Εθνική με ισοπαλία

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε το ωραία του ταξίδι στην Δ΄ Εθνική ο ΑΠΟΚ. Η ομάδα του Παύλου Σερμπέση στην τελευταία αγωνιστική, σε ένα ματς που δεν είχε όπως αποδείχτηκε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναδείχτηκε ισόπαλη με τα Καμένα Βούρλα, με σκορ 2-2. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΠΟΚ τερμάτισε την 7η θέση με 33 βαθμούς, 3 λιγότερους από τον Πυργετό και 4 από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.
Το Βελούχι στον αγώνα αυτό δεν έδειξε εκείνα τα καλά στοιχεία που έχει ως ομάδα, ενώ για άλλη μια φορά δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Αποκορύφωμα της ατυχίας των φιλοξενούμενων, το χαμένο πέναλτι του «Μπάκα», αλλά και το δοκάρι στις αρχές του Β΄ ημιχρόνου.  Δυστυχώς για την ομάδα μας, η καλή παρουσία της στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος δεν επιβραβεύτηκε με την παραμονή της στην Δ΄ Εθνική, την οποία και άξιζε. Η Διοίκηση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, όμως ο προπονητής, δεν κατάφερε να κάνει πράξη τον μεγάλο στόχο του Νίκου Γκορόγια και της Διοίκησης γενικότερα. Ο κ. Σερμπέσης αποδείχτηκε καλός στις δημόσιες σχέσεις και στις γνωριμίες του με μάνατζερ, όμως σε 2 κρίσιμα παιχνίδια και κυρίως σε αυτό με τον Ταυρωπό εκτός έδρας που έπρεπε να κατακτηθεί το τρίποντο, ο προπονητής όπως αποδείχτηκε, δεν ετοίμασε την ομάδα για την νίκη, μια νίκη που θα κρατούσε το Βελούχι στην κατηγορία. Πέρα όμως απ΄ αυτό, το θέμα είναι ότι ο ΑΠΟΚ, είναι μια ομάδα με ξεχωριστό μέταλλο και πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Αν γίνει σωστή διαχείριση του χρόνου θα επιστρέψει σίγουρα στην φυσική του θέση, γιατί κακά τα ψέματα ο ΑΠΟΚ είναι ομάδα Δ΄ Εθνικής όπως και να το κάνουμε. 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις

4΄: Ο Πασσάς σέντραρε από δεξιά και ο Κατσαδούρος πήρε την κεφαλιά από κοντά, που πέρασε πάνω από την εστία του Λιόλιου.
13΄: Ο Τσίντζας έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Βαργιανίτης από κοντά με σουτ στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη άνοιξε το σκορ (1-0).
14΄: Ο ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πέσιμο του Μπακαλίδη μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Χουλιάρα. Ο Χαλβατζάκος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
15΄: Ο Γεωργακόπουλος μετά από έξοχη προσπάθεια ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από αριστερά από τον Χουλιάρα και κερδίζει το πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα ο Μπακαλίδης εκτελεί το πέναλτι, αλλά σημαδεύει χαμηλά το δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα καταλήγει άουτ.
17΄: Χτύπημα φάουλ του Βαργιανίτη από καλή θέση έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Βελουχίου.
22΄: Ο Κουρλός σέντραρε από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος από καλή θέση κατέβασε μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Λιόλιου δεν του άφησε περιθώρια αντίδρασης και ισοφάρισε σε 1-1.
30΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χουλιάρα περίπου από τα 40 μέτρα, απέκρουσε με υπερένταση από το αριστερό του» παραθυράκι» σε κόρνερ ο Ρεσίτης.
37΄: Ο Συγκελόπουλος από αριστερά γύρισε στον Μπακαλίδη, που σούταρε εκτός περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία.
39΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσίντζα πέρασε λίγο πάνω από την εστία των «κυανόλευκων».
45΄: Ο Τσάρας Ν. σέντραρε από αριστερά, την αδύναμη κεφαλιά του Ασπιώτη από καλή θέση μάζεψε ο Ρεσίτης χωρίς δυσκολία.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄ : Ο Κουρλός πάσαρε στον Μπακαλίδη που μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά έκανε το δυνατό σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
51΄ : Ο Τσάρας Ν., αφού πήρε την μπάλα από τον Βαργιανίτη, έκανε έξοχη ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πλάσαρε υποδειγματικά στην αριστερή γωνία του Ρεσίτη και έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά με 2-1.
55΄ : Ο Βαργιανίτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ασπιώτης από καλή θέση κατέβασε χωρίς πίεση και πλάσαρε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
63΄ : Σουτ εκτός περιοχής του δραστήριου Ασπιώτη μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο του Βελουχίου.
68΄ : Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και διαδοχικά σουτ του Γεωργακόπουλου και του Πολυτσέρη από κοντά αποκρούστηκαν από τους αμυντικούς προ τους γραμμής του τέρματος.
70΄ : Ο Μπακαλίδης σέντραρε από αριστερά και το σουτ του Γενιτσαρόπουλου Α. από κοντά αποκρούστηκε από αμυνόμενους.
71΄ : Ο Γενιτσαρόπουλος Α. σέντραρε από δεξιά, ο Γεωργακόπουλος από κοντά εύκολα με σουτ στην δεξιά γωνία του Λιόλιου ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Στο έδαφος υπήρχε παίκτης των γηπεδούχων μέσα στην περιοχή και συγκεκριμένα ο Τσίντζας, όμως ο διαιτητής δεν διέκοψε το παιχνίδι, αλλά ούτε και οι παίκτες του ΑΠΟΚ θέλησαν να σταματήσουν.
75΄ : Ο Κατσαδούρος σκόραρε από κοντά, μετά από σέντρα του Συγκελόπουλου από αριστερά, αλλά ο 1ος βοηθός Τσιγγινές είχε σηκωμένη την σημαία του και ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, σκορπώντας διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
78΄ : Εκτέλεση φάουλ του Ασπιώτη από καλή θέση χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
82΄ : Δυνατό σουτ του Συγκελόπουλου από τα όρια της περιοχής έφυγε πάνω από το τέρμα του Λιόλιου.
84΄ : Σέντρα-σουτ του Γενιτσαρόπουλου Κ. εκτός περιοχής και δεξιά απέκρουσε δύσκολα από το δεξί του «παραθυράκι» ο Λιόλιος και στην επαναφορά εξ επαφής κεφαλιά του Μπακαλίδη μπλόκαρε ενστικτωδώς ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
94΄ : Ο Συγκελόπουλος πάσαρε στον Μπακαλίδη. που κινήθηκε μέσα στην περιοχή από αριστερά. αλλά υπό πίεση πλάσαρε άουτ από το αριστερό δοκάρι. Ο φορ του ΑΠΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι από σπρώξιμο αντιπάλου
Συνθέσεις Ομάδων
Καμένα Βούρλα (Θωμάς Μαραζόπουλος) : Λιόλιος, Τασιός, Τσίντζας(85΄ Μπατσογιάννης), Κυριλής, Χουλιάρας, Μαραζόπουλος, Θεοδοσόπουλος(53΄ Τσάρας Δ.), Παπαευθυμίου, Ασπιώτης, Βαργιανίτης(77΄ Νικολάου), Τσάρας Ν.(Γ)
ΑΠΟΚ Βελούχι (Παύλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς(77΄ Γενιτσαρόπουλος Κ.), Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Κρασιάς, Ζαραβέλης, Ντουφεκιάς(86΄ Φλωράκης), Κατσαδούρος, Κουρλός(61΄ Γενιτσαρόπουλος Α.), Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος
Διαιτητής : Στυλιανός Χαλβατζάκος (ΣΔΠ Θεσσαλίας) 1ος Βοηθός : Χρήστος Τσιγγινές (ΣΔΠ Θεσσαλίας) 2ος Βοηθός : Χρήστος Τριάντος (ΣΔΠ Θεσσαλίας)


Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ - Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
22η αγωνιστική

Πυργετός Λάρισας-Α.Ο. Καρδίτσας 1-1
Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-2
Μουζάκι-Αλμυρός Βόλου 0-3
Πύρασος Νέας Αγχιάλου- Ελασσόνα 1-0
Ταυρωπός-Αγρότης Λιανοκλαδίου 0-3
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αμπελωνιακός 4-0


Τελική Βαθμολογία
(Ομάδα/Βαθμοί/Τέρματα)

Αναγ. Καρδίτσας    51    53-18
Α.Ο. Καρδίτσας    48    35-15
Ελασσόνα                 46    39-20
Αμπελωνιακός                 44    34-13
Λιανοκλάδι                 37    26-18
Πυργετός Λάρισας    36    37-20
ΑΠΟΚ Βελούχι            33    36-28
Αλμυρός Βόλου    21    16-23
Πύρασος                  21    22-30
Μουζάκι                 15    19-44
Καμένα Βούρλα    10    14-67
Ταυρωπός                  10    15-50
*Ο Πύρασος έχει -2 βαθμούς

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Σωκ.Μπουντούρης Αναγ. Καρδίτσας             20
Γιώργος Κακαβίτσης Αμπελωνιακός              16
Χρήστος Αθανασιάδης Αναγ.Καρδίτσας        15
Άλεξ Μπακαλίδης ΑΠΟΚ Βελούχι              13
Αλέξης Κρανιώτης Α.Ο. Καρδίτσας                11
Βαγγέλης Φτίκας Αμπελωνιακός                     8
Τάσος Γεωργακόπουλος ΑΠΟΚ Βελούχι    8
Κώστας Φλίγκος Ελασσόνα                            8