Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Βενιζέλος και «κορυφαίοι» ακονίζουν μαχαίρια Ικανοποίηση στην Ιπποκράτους για την παρουσία Τσιτσάνη, Σταμάτη ,Καρφή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ευρυτανία Ριζικές αλλαγές δρομολογούνται στο ΠΑΣΟΚ και σε τοπικό επίπεδο


 Ριζικές αλλαγές δρομολογεί στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που αναμένεται να τις ανακοινώσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, την Τρίτη.
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται ότι προσανατολίζεται σε τροποποιήσεις τόσο στο όνομα, όσο και στα σύμβολα, το καταστατικό και τα όργανα του κινήματος, ενώ η διαδικασία αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί στο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα ορίσει εντός της εβδομάδος πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ τον κ. Κώστα Σκανδαλίδη και Γραμματέα της ΚΟ τον κ. Πάρι Κουκουλόπουλο.
Ωστόσο, οι «κορυφαίοι» δείχνουν να αποστασιοποιούνται από τις αποφάσεις του κ. Βενιζέλου, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον. Ήδη, οι διαφοροποιήσεις των κ.κ. Λοβέρδου και Χρυσοχοΐδη είναι εμφανείς, ενώ η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου αποφάσισε να μην μετέχει πλέον σε καμία διαδικασία.
Αιτία της αποστασιοποίησής της ήταν η οργή που εξέφρασε για την τοποθέτηση του κ. Θεόδωρου Παπαθεοδώρου στη θέση του υφυπουργού Παιδείας, ο οποίος ως πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ήταν εις εκ των μεγαλύτερων πολέμιων του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την οργή της με γραπτό μήνυμα στον κ. Βενιζέλο, από τον οποίο και ζήτησε να μη δεχθεί την τοποθέτηση του κ. Παπαθεοδώρου. Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση.
Ικανοποίηση για την παρουσία Τσιτσάνη, Σταμάτη 
και Καρφή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ευρυτανία 
Εν τω μεταξύ κορυφαίο, διευθυντικό στέλεχος της Ιπποκράτους εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία Τσιτσάνη, Σταμάτη και Καρφή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ευρυτανία, δηλώνοντας ότι «στάθηκαν» πολύ καλά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εκλογική αναμέτρηση για το ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας. Εξάλλου από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, γνωστοποιήθηκε ότι δρομολογούνται ανάλογες αλλαγές στον κομματικό μηχανισμό και σε τοπικό επίπεδο κάτι που σημαίνει ότι και εδώ θα έχουμε νέα πρόσωπα, που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν τα νέα δεδομένα στο Κίνημα.