Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: Επισκέψεις Ντινόπουλου και Χατζηδάκη για συσπείρωση πριν τις εκλογές



 Με αμείωτη ένταση και σε υψηλούς τόνους θα συνεχισθεί, αυτήν την εβδομάδα, η προεκλογική κούρσα της ΝΔ και στην Ευρυτανία.
Το πλεονέκτημα της υπεροχής στην παράσταση νίκης, που καταγράφεται για τη ΝΔ στο τελευταίο κύμα δημοσκοπήσεων, θα αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό ο αρχηγός της, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να κόψει πρώτος το νήμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Στη Λεωφόρο Συγγρού ευελπιστούν ότι η σύγκριση των οικονομικών προγραμμάτων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το σκληρό δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» θα διευκολύνουν σημαντικά τον αγώνα για διατήρηση της πρωτιάς και κατ’ επέκταση του μπόνους των 50 εδρών, που θα επιτρέψουν στον κ. Σαμαρά την αναζήτηση συμμαχιών για τη συγκρότηση κυβέρνησης.
Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, ο αρχηγός της ΝΔ θα υπερτονίσει τη διαφορά μεταξύ του «γαλάζιου» οικονομικού προγράμματος και εκείνου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι το πρώτο είναι κοστολογημένο, ρεαλιστικό και μπορεί να αποτελέσει τη βάση της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Όπως επισήμαναν χαρακτηριστικά «στην πρόσφατη συνάντησή του με τους ηγέτες του ΕΛΚ, ο κ. Σαμαράς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει διά ζώσης τα περιθώρια τροποποιήσεων που δημιουργεί για την Ελλάδα η αλλαγή του κλίματος στην Ευρώπη και η αύξηση των φωνών που τάσσονται υπέρ της χαλάρωσης με ταυτόχρονη υιοθέτηση αναπτυξιακών πολιτικών».
Στην επανένωση όλων των Κεντροδεξιών δυνάμεων, που παραμένουν διασκορπισμένες στην Ευρυτανία στοχεύει η ΝΟΔΕ και για την επίτευξη αυτού του στόχου, που τώρα φαίνεται πιο εφικτός μετά και την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη, που στο Νομό μας είχε μια ξεχωριστή δυναμική, έχει καλέσει και θα επισκεφτούν την Ευρυτανία κορυφαία στελέχη του κόμματος. Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθούν κομματικές εκδηλώσεις στις 7,8 και 13 Ιουνίου 2012 και πιο συγκεκριμένα:  Ημέρα Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρα 19:30μ.μ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των μελών των Νομαρχιακών Συμβουλίων (ΝΟ.Σ) της Στερεάς Ελλάδας και όσων φίλων επιθυμούν, στη Λαμία στο Πολιτιστικό Κέντρο (Λεωνίδου 11).Στην συγκέντρωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ.Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Ημέρα Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012  θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Καρπενήσι ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος Βουλευτής Β. Αθηνών  της Νέας Δημοκρατίας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
10:00  Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου  (ανάδειξη προβλημάτων κ΄υπηρεσιών υγείας)
11:00  Επίσκεψη  στον ΟΑΕΔ  (Ανάδειξη προβλήματος ανεργίας)
11:30  Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και συνάντηση με το Αντιπεριφεριάρχη Ν.Ευρυτανίας.
12:00  Επίσκεψη στον Δήμο  Καρπενησίου και συνάντηση  με τους Δημάρχους, Καρπενησίου κ΄ Αγράφων. 
12:30 Συνέντευξη στα τοπικά Μ. Μ. Ε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.  και  στη συνέχεια συγκέντρωση διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., όπου καλούνται τα μέλη και οι φίλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.  
Ημέρα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Καρπενήσι ο κ. Κωστής Χατζηδάκης Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ΄ τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης κ΄ Ανταγωνιστικότητας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
12:00 Επίσκεψη στον Δήμο Καρπενησίου και συνάντηση  με τους Δημάρχους, Καρπενησίου  κ΄ Αγράφων.
12:30 Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Ν.Ευρυτανίας.
13:00 Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο συνάντηση με φορείς
14:00  Συνέντευξη στα τοπικά Μ. Μ. Ε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.  και  στη συνέχεια συγκέντρωση διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., όπου καλούνται τα  μέλη και οι φίλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.