Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι νέοι υπουργοί της … σωτηρίας Η νύχτα έβγαλε … κυβέρνηση - Ποια είναι τα ονόματα των εκλεκτών των κομμάτων που ακούγονται για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ολονύχτιες ήταν οι διαβουλεύσεις στα τρία πολιτικά κόμματα που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, προκειμένου να καταλήξουν στα ονόματα που θα συνθέτουν το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται και όχι με βάση πληροφορίες, από τη Νέα Δημοκρατία αναμένεται να δούμε σε θέσεις υπουργών ή υφυπουργών τους: Γιάννη  Μιχελάκη,  Χρύσανθο Λαζαρίδη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Κωστή Χατζηδάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη,  Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Κώστας Αρβανιτόπουλος, Σταύρος Δήμας.
Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, εάν καταλήξει σε στελέχη του κόμματος θα προτείνει με βάσει τα όσα ακούγονται τους κ.κ. Λοβέρδο και Χρυσοχοίδη. Ακούγονται επίσης οι κ.κ. Γιαννίτσης, Ναπολέων Μαραβέγιας, ως εξωκοινοβουλευτικός, ο κ. Γιώργος Ζανιάς και ο κ. Γιάννης Στουρνάρας.
Τέλος, η ΔΗΜΑΡ εκτός από τους δύο υπουργούς που ήδη υπάρχουν στην κυβέρνηση Πικραμμένου, Μανιτάκης και Ρουπακιώτης, τους κ.κ. Πανούση, Σπύρο Λυκούδη και Ευγενία Μπουρνόβα.
Στ.Νοβ.