Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Περιοδεία της υποψ. Βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Ουρανίας Παπανδρέου στο Καρπενήσι


Την Ευρυτανία και το Καρπενήσι επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής Ευβοίας με το ΛΑΟΣ κ. Ουρανία Παπανδρέου. Η κ. Παπανδρέου συνοδευόμενη από τους υποψηφίους βουλευτές Ευρυτανίας κ. Γιώργο Λόζο και Γιώργο Μεριγκούνη, τον Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ στην Στερεά Ελλάδα κ. Δημήτρη Καλλή και άλλα μέλη του κόμματος, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουνίου στο Καρπενήσι,
όπου και πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με στελέχη και ψηφοφόρους του Κόμματος, ενώ επίσκεψη έγινε και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο.
Η κ. Παπανδρέου στις δηλώσεις της τόνισε πως ο ΛΑΟΣ θα μπει στη Βουλή, κι αν εκπροσωπούνταν από τις εκλογές της 6η Μαΐου, αυτή τη στιγμή η χώρα δεν θα πήγαινε σε επαναληπτικές εκλογές, καθώς ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γιώργος Καραντζαφέρης θα κατάφερνε να ενώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί ο μόνος στόχος του είναι το συμφέρον της Ελλάδος και όχι τα πολιτικά συμφέροντα.
Μεταξύ άλλων η κ. Παπανδρέου τόνισε πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους λαθρομετανάστες και στο πως θα πρέπει να φύγουν αυτοί από την χώρα, ενώ σχολιάζοντας την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, δήλωσε πως το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου δημιουργεί ένα παρακράτος, το οποίο θα προκαλέσει πολλά προβλήματα, εάν δεν αντιληφθεί έγκαιρα ο ελληνικός λαός τι παθαίνει ψηφίζοντας θυμωμένα.