Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Με Χρυσαφόπουλο στο τιμόνι και φέτος η Κρέντη Οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και η ... βόμβα


Με τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο στο πάγκο της θα συνεχίσει και την νέα χρονιά ο Α.Ο. Κρέντης. Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε όπως η Διοίκηση εμπιστευθεί και φέτος τον κ. Χρυσαφόπουλο, καθότι η περυσινή παρουσία του ήταν θετική από κάθε πλευρά.
Με τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο στο τιμόνι της Τεχνικής Ηγεσίας, η Κρέντη, για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε ταυτόχρονα στις 4 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου αλλά και του πρωταθλήματος και αυτό εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από όλα τα μέλη του Δ.Σ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά τον προπονητή η Διοίκηση θα ασχοληθεί με την παραμονή τουλάχιστον 3 παιχτών που είναι απαραίτητοι στην ομάδα, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μέλος της Διοίκησης διαπραγματεύεται σπουδαία μεταγραφή, πραγματική βόμβα για τα δεδομένα του ευρυτανικού ποδοσφαίρου.
Τύμπας, Αρκουμάνης και Τσιγαρίδας θα συνεχίσουν κατά πάσα πιθανότητα στην Κρέντη, όπως και ο πιτσιρικάς Χρυσαφόπουλος, γιος του προπονητή της ομάδας.
Η Διοίκηση κινείται δυναμικά και στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στο χωριό, ενώ έκλεισε για την μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση, που θα γίνει και φέτος στις 13 Αυγούστου, τον πασίγνωστο κλαρινίστα Μπέκο και λαϊκοδημοτικό συγκρότημα με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.  Επειδή το φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πολύ νωρίς και κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην Κρέντη θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τις εκκρεμότητες έτσι ώστε η ομάδα να είναι καθόλα έτοιμη στις αρχές Ιουλίου.