Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Αργύρης Ντινόπουλος: «Σύμμαχος της Ευρυτανίας για την επίλυση των προβλημάτων της»

Στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιούν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ενισχύσουν περεταίρω την δυναμική της πρωτιάς ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής, την περασμένη Παρασκευή 08 Ιουνίου 2012,  επισκέφτηκε το Καρπενήσι, ο Αργύρης Ντινόπουλος υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Αθηνών,
ενώ σήμερα καταφθάνει για τον ίδιο λόγο στην ευρυτανική πρωτεύουσα και ο Κωστής Χατζηδάκης Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης και Ανταγωνιστικότητας. Επισκέφτηκε και ενημερώθηκε μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρυτανία, αντίστοιχα, από τον Αντιπεριφεριάρχη Ευρυτανίας κ. Βασίλειο Καραμπά, τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη,  τον Διοικητή του Γ.Π. Νοσοκομείο Καρπενησίου κ. Ξαρχά και την προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Καρπενησίου για τα θέματα που απασχολούν το νομό. Καταγράφοντας τα προβλήματα του Νομού μας έδωσε την διαβεβαίωση ότι προστίθεται ως σύμμαχος της Ευρυτανίας και μαζί με τον Βουλευτή, τον Αντιπεριφεριάρχη και τους Δημάρχους  θα δώσει τη δική του μάχη για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.  
Στη συνέχεια στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ευρυτανίας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη συνεργασία με άλλα κόμματα τα οποία θα πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, εάν η ΝΔ βγει πρώτη δύναμη, ενώ στο ερώτημα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ τερματίσει πρώτος, ο κ. Ντινόπουλος απάντησε: «σ’ αυτό το σενάριο, αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την χώρα. Και τότε θα θέσω εγώ το ερώτημα «τι πρέπει να κάνει μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη, όταν πρώτη πράξη θα είναι η καταγγελία της δανειακής σύμβασης, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η χρηματοδότηση της χώρας;». “Τότε θα πρέπει να δώσουμε έναν άλλον αγώνα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια. Όλο αυτό είναι ένα σενάριο που δεν θα επαληθευθεί» τόνισε χαρακτηριστικά.  
Τέλος, αναφέρθηκε και στη βίαιη συμπεριφορά του υποψήφιου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και στην κ. Δούρου, χαρακτηρίζοντας το γεγονός απαράδεκτο, ενώ καταδίκασε την πράξη αυτή. Κλείνοντας δήλωσε ότι το άσχημο αυτό γεγονός είναι αποτέλεσμα του θυμού των Ελλήνων που ψήφισαν την ΧΑ και έστειλε το μήνυμα πως δεν είναι ώρα για ψήφο οργής και θυμού, αλλά είναι για ψήφο σύνεσης που θα κρατήσει την Ελλάδα όρθια.  Αμέσως μετά ακολούθησε διευρυμένη Ν.Ο.Σ. για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στα Γραφεία της ΝΟΔΕ. Κοινή διαπίστωση όλων η σιγουριά για την έδρα στην Ευρυτανία που θα παραμείνει στα χέρια του Κ. Κοντογεώργου αλλά και για την πρωτιά σε πανελλήνιο επίπεδο, μια πρωτιά που θα δώσει την δυνατότητα στην Ν.Δ. να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, σε μια πολύ δύσκολη εποχή.  Οι εκλογές της 17η Ιουνίου, και το στοίχημα όλων, δεν είναι μόνο η νίκη της Ν. Δ. αλλά η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ
Σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 πραγματοποίησε επίσκεψη στο Καρπενήσι ο κ. Κωστής Χατζηδάκης Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Πολιτικής Ευθύνης και Ανταγωνιστικότητας. Το πρόγραμμα είχε ως εξής: 
12:00 Επίσκεψη στον Δήμο Καρπενησίου και συνάντηση  με τους Δημάρχους, Καρπενησίου  και Αγράφων.
12:30 Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Ν. Ευρυτανίας.
13:00 Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο συνάντηση με φορείς
14:00  Συνέντευξη στα τοπικά Μ. Μ. Ε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.  και  στη συνέχεια συγκέντρωση διευρυμένης ΝΟ.Δ.Ε. στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., όπου καλούνται τα  μέλη και οι φίλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.