Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Karpenisi Summer Soccer Cup - Δύο νίκες και δυο ήττες για τις Ευρυτανικές ομάδες


Με 4 ομάδες συμμετέχει στο τουρνουά Karpenisi Summer Soccer Cup, που διεξάγεται από την Πέμπτη 21/6 στο Καρπενήσι, η Ευρυτανία.
 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΑΡΟΥΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ



 Νίκη για τους παίδες
Θετικό ήταν το ξεκίνημα για τους παίδες         της    ΕΠΣ Ευρυτανίας (Παιδιά γεννηθέντες τα έτη 1997-1998), οι οποίοι νίκησαν στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στις 6 το απόγευμα τις Ελπίδες Αγρινίου με 2-1. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο πρώτο μέρος ο Πάνος Αντωνίου έπειτα από φάουλ του Κώστα Χρυσαφόπουλου. Η ΕΠΣΕ προηγήθηκε μάλιστα και  2-0 χάρις σε απευθείας κόρνερ του Άρη Σιταρά που κόντραρε και σε αμυντικό. Οι Ελπίδες Αγρινίου μείωσαν στην επανάληψη στο τελικό 2-1. Στον πάγκο της ΕΠΣ Ευρυτανίας κάθισε ο προπονητής της Κρέντης Γιώργος Χρυσαφόπουλος, που καθοδήγησε την ομάδα, έχοντας μαζί του τον παράγοντα των Αγράφων Δημήτρη Αθανασόπουλο. Αμφότεροι είδαν τους γιούς τους να αγωνίζονται στην μικτή. Ο Ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Αντωνίου την ίδια ώρα καθοδηγούσε στο αθλητικό κέντρο τις ομάδες της Ακαδημίας, μαζί με τον Χρήστο Καλαμπάκα.

Ήττα με ίδιο σκορ
Και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (2) ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά στην κατηγορία Junior. Η Ακαδημία 2 αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2002 και έχασε με 2-0 από το Μεσολόγγι, ενώ η Ακαδημία 1 ηττήθηκε με 2-0 από την ομάδα του Αθλόπολις. Η ομάδα της Ευρυτανίας έχει παιδιά γεννημένα το 2001. Αμφότερες οι δυο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και ήταν ανταγωνιστικές. Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή με την Ακαδημία 1 του Ευρυτάνα ταλαντούχου άσου του Ολυμπιακού Αχιλλέα Καβαλάρη. Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) καθοδήγησε ο Δημήτρης Αντωνίου και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 (1) κοούτσαρε ο Χρήστος Καλαμπάκας.

 
 ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ

Νίκη για τα Προτζούνιορ
Στην διοργάνωση πραγματοποιείται και η κατηγορία προτζούνιορ με παιδιά γεννημένα από το 2003 και ύστερα. Στην κατηγορία αυτή συμμετέχουν 3 ομάδες μεταξύ των οποίων και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Μάλιστα η Ακαδημία ξεκίνησε εντυπωσιακά, με νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στην Κόρινθο. Ρεπό στην κατηγορία αυτή είχε η 3η ομάδα, η ομάδα Τζιρίδη. Υπεύθυνος της ομάδας της Ακαδημίας είναι ο Ηλίας Τσιγαρίδας.

EvrytaniaSport