Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Μήλον της έριδος οι πιτσιρικάδες, νέες Διοικήσεις σε ομάδες, προπονητές πάνε και έρχονται

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Ευρυτανικά Σωματεία, τόσο με τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών και Προπονητών, όσο και με την ανάδειξη νέων Δ.Σ. σε κάποια απ΄ αυτά.
Παρότι βρισκόμαστε στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στην αναζήτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών και δη νεαρών προκειμένου να ενισχύσουν όσο το δυνατό νωρίτερα το ρόστερ τους καθότι φέτος το τοπικό μας πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Στον ΑΠΟΚ, παρότι περιμένουν να εκλεγεί η νέα Διοίκηση, έχουν ήδη προχωρήσει σε ένα μίνι σχεδιασμό, στον οποίο έχει δρομολογηθεί η αναζήτηση προπονητή και η απόκτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες παράγοντας της ομάδας προσέγγισε το νεαρό ποδοσφαιριστή Κώστα Χρυσαφόπουλο, που πέρυσι αγωνίστηκε με υποσχετική στην Κρέντη, ενώ το ίδιο έγινε και με 2 ακόμη νεαρούς, που την περασμένη περίοδο είχαν εντυπωσιακή παρουσία στο πρωτάθλημα.
Στα ίδια επίπεδα κινείται και ο πρωταθλητής Αίολος, που δεν αναμένεται όμως να προβεί σε εντυπωσιακές κινήσεις καθότι θα κρατήσει το πετυχημένο προπονητή του αλλά και όλους τους παίχτες της περυσινής περιόδου εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.
Στην Κρέντη παρότι έχει ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο στην τεχνική ηγεσία και την νέα σεζόν, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός τεχνικός δέχεται πιέσεις από ομάδα, που εδρεύει στο Καρπενήσι να μετακινηθεί εκεί παίρνοντας μαζί του και τον γιό του. Ωστόσο όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί καθότι στην Κρέντη έχει προγραμματιστεί Συμβούλιο για τις επόμενες μέρες.
Αν πάντως όλα πάνε καλά στην Κρέντη, σίγουρη θα πρέπει να θεωρηθεί και η απόκτηση ενός σπουδαίου παίχτη, η μεταγραφή του οποίου θα κάνει πάταγο στο ευρυτανικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Με δυναμική για πολλά πράγματα θέλει να κατέβει την νέα αγωνιστική περίοδο και η νεοφώτιστη Αναγέννηση. Ο Κώστας Λαθύρης έχει κάνει σπουδαία δουλειά και έχει βάλει για φέτος τον πύχη αρκετά ψηλά.
Στον Απεραντιακό αναμένονται εξελίξεις στις επόμενες μέρες, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται ο προγραμματισμός στην Δόξα Ραπτοπούλου, με τον Δήμο Μπράζια να κινείται μεθοδικά και με σοβαρές κινήσεις ευελπιστώντας ότι η Δόξα φέτος θα πρωταγωνιστήσει.
Σημαντικές κινήσεις αναμένονται και από τον Άγιο Προκόπιο, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως, ενώ στα ίδια πλαίσια και με το ίσιο πλάνο θα κινηθεί η Δυτ. Φραγκίστα.
Στην Μυρίκη δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές καθότι ο Βασίλης Φούκας θα είναι και φέτος στον πάγκο των «Κόκκινων», στο Κερασοχώρι γίνεται προσπάθεια η ομάδα να ενισχυθεί επί της ουσίας και στα Άγραφα αναμένουμε την νέα Διοίκηση να προχωρήσει στα περεταίρω με τον Δημήτρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία.
Ολοκλήρωση 9 υποσχετικών
Εννιά υποσχετικές, που χορηγήθηκαν πέρυσι σε νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ευρυτανικών ομάδων για ένα έτος ολοκληρώθηκαν με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Βέβαια οι παίχτες αυτοί έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν στην ομάδα, που αγωνίστηκαν φέτος (Εάν το επιθυμούν και αυτοί και οι ομάδες τους) είτε με μεταγραφή είτε με νέα υποσχετική.
Πρόκειται επί το πλείστον για παίχτες, οι οποίοι προέρχονται από την Ακαδημία.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές :
Βαγγέλης Αθανασόπουλος(Άγραφα/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Λεωνίδας Κόγιας(Άγραφα/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Άρης Σιταράς(Άγραφα/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Ηρακλής Καρατσίκης(Αίολος/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Δημήτρης Μπανιάς(Κεράσοβο/Αίολος)
Αργύρης Τσάκνης(Κρέντη/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Κώστας Χρυσαφόπουλος(Κρέντη/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Αποστόλης Φούκας(Κρέντη/Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002)
Ταξιάρχης Γούλας(Φραγκίστα/ΑΠΟΚ Βελούχι)