Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησαν οι «βομβαρδισμοί» στην Κρέντη Πρώτο επίσημο «μπαμ» με την απόκτηση του παιχταρά Ρέμμους Πάτρου και αναμένεται συνέχεια Έκλεισε και ο Γιώργος Χρυσαφόπουλος

Με τον Γιώργο Χρυσαφόπουλο στην τεχνική ηγεσία, θα παρουσιαστεί και φέτος ο Α.Ο. Κρέντης στο τοπικό μας πρωτάθλημα. Ο νεαρός προπονητής μετά την διευθέτηση κάποιων μικρολεπτομερειών, έδωσε τα χέρια με την Διοίκηση και έτσι θα και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο της Κρέντης.
Η Διοίκηση αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον κ. Χρυσαφόπουλο, με συντονισμένες κινήσεις απέκτησε τον σπουδαίο παίχτη, με μακρόχρονη και λαμπρή καριέρα σε Ρουμανία και Ελλάδα, προσθέτοντας έτσι ένα τεράστιο πολυεργαλείο στο ρόστερ της ομάδας.
Οι δυο πλευρές ήλθαν αμέσως στη συμφωνία και απομένουν τα τυπικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.   Ωστόσο όμως η Διοίκηση της Κρέντης προχώρησε και σε δυο ακόμη κινήσεις ιδιαίτερα σημαντικές. Ανανέωσε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Τύμπα και τον Γιάννη Μπαϊκούση, «έκλεισε» 3 καλούς μικρούς και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός φορ από την Αιτ/νια και ενός αμυντικού, η ανακοίνωση των οποίων αναμένεται να κάνει πάταγο.
Εντωμεταξύ η Διοίκηση «τρέχει» με χίλια και για την εκδήλωση της 13ης Αυγούστου, όπου αναμένεται κοσμοσυρροή και για το λόγο αυτό άπαντες βρίσκονται επί ποδός έτσι ώστε η Αυγουστιάτικη αυτή μουσική γιορτή στην πλατεία της Κρέντης, να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΥ
Ο Ρέμμους Πάτρου αγωνίστηκε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΚ την περίοδο 2002-2003, έχοντας 26 συμμετοχές και 3 γκολ. Στους «κυανόλευκους» έπαιξε άλλες δυο σαιζόν (2003-2004, 2005-2006, 2010-2011), κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Έπαιξε επίσης στον Αίολο (2004-2005), στην Αναγέννηση Παλαιοκατούνας (2006-2008) και στο πρωτάθλημα της Α1΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας με τον Εθνικό Κομποτάδων (2008-2010). Το καλοκαίρι του 2011 αποκτήθηκε από τον Άγιο Προκόπιο, με τον οποίο σε 14 συμμετοχές έχει 7 γκολ. Στην Α΄ ΕΠΣΕ μετρά 121 συμμετοχές
και 46 τέρματα. Συνολικά έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα (3 με το Βελούχι και με την Παλαιοκατούνα) και 1 κύπελλο ΕΠΣ Ευρυτανίας με την φανέλα του Βελουχίου, ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική της Ρουμανίας με την Universitatea Craiova, ενώ έπαιξε και σε άλλες ομάδες της πατρίδας του.