Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Καρπενησίου με Πάνο Παναγιωτόπουλο και Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Αθήνα

Με τον συμπατριώτη μας Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, συναντήθηκε στις 3 Ιουλίου 2012, ο Δήμαρχος Καρπενησίου.
Ο ευρυτανικής καταγωγής Υπουργός, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Καρπενησίου αλλά και ευρύτερα του νομού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης τον ενημέρωσε για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που έχουν προγραμματιστεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σε καθημερινή βάση.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, με το Δήμαρχο Καρπενησίου να προσκαλεί τον Υπουργό στο Καρπενήσι
Επίσης ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, στην Αθήνα και  με τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κύριο Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ευρυτανίας στον τομέα της υγείας.
Μετέφερε τα μεγάλα ζητήματα που ανακύπτουν από την έλλειψη πόρων και προσωπικού, οδηγώντας στην αποδυνάμωση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας και τόνισε ότι η Ευρυτανία αξίζει να έχει ένα οργανωμένο και άρτια στελεχωμένο δημόσιο Νοσοκομείο.
Η συνάντηση τελείωσε με το Δήμαρχο Καρπενησίου να προσβλέπει σε μία καλή συνεργασία προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμα των Ευρυτάνων στην περίθαλψη, και τον Υπουργό να δεσμεύεται να εξετάσει τα προβλήματα.



Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου με τον Υπ. Εσωτερικών Ε.Στυλιανίδη

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, στην Αθήνα, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ευρυτανίας, αλλά και για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Καρπενησίου
Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς επίσης και για αυτά που έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και δεσμεύθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί το Καρπενήσι.