Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Νικόλαος Στασινός - Ταξίαρχος Σε στιβαρά χέρια η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Στο τιμόνι της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας παρέμεινε ο κ. Νικόλαος Στασινός, μετά τις κρίσεις που έγιναν προ ημερών στο Σώμα. Ο κ. Στασινός, ένα έμπειρο και δοκιμασμένο στέλεχος της ΕΛΑΣ, προήχθη στο Βαθμό του Ταξιάρχου και έτσι αναβαθμισμένος πλέον θα συνεχίσει να υπηρετεί την Αστυνομική Δ/νση του τόπου μας από την επιτελική θέση του Διευθυντού, αγωνιζόμενος πάντα για αποτελεσματική και ποιοτική αστυνόμευση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρυτανίας. Η μέχρι τώρα παρουσία και το εν γένει έργο του, έδειξαν ότι η Αστυνομική Δ/νση Ευρυτανίας βρίσκεται σε σίγουρα και στιβαρά χέρια και γι΄ αυτό το λόγο θεωρούμε ότι θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια.

Ο κ. Στασινός γεννήθηκε στις Μεξιάτες Φθιώτιδας το 1958. Κατετάγη το 1982 στο Σώμα της πρώην Αστυνομίας Πόλεως και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το 1988. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και Πειραιώς καθώς και σε υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας.
Από το 2009 υπηρετεί στην Α.Δ. Ευρυτανίας και όπως προαναφέραμε με τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και παρέμεινε ως Διευθυντής της Α.Δ. Ευρυτανίας. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες εκ των οποίων η μία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Καλαμάτας και η άλλη είναι μαθήτρια Γ’ Λυκείου. Είναι Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών του Ελληνικού Τμήματος (ΙΡΑ), καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – (Τ.Ε.Α.Ε.Τ.Δ.Ε.Ε.Α. – Ν.Π.Ι.Δ.) που εδρεύουν στην Αθήνα. 
Να ευχηθούμε στον Δ/ντη καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας και των συμπολιτών μας.