Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μουσικές βραδιές στο Δήμο Καρπενησίου

Στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους του Δήμου Καρπενησίου σχεδόν κάθε βράδυ οι δημότες, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης και των γύρω χωριών μπορούν να απολαμβάνουν μουσικές βραδιές.
Την εβδομάδα που διανύσαμε μουσικές νότες ακούγονταν σε κάθε γωνιά του Δήμου Καρπενησίου, δημιουργώντας την αίσθηση της ξεγνοιασιάς, της ηρεμίας και φυσικά της διασκέδασης.

Την περασμένη Τρίτη 24 Ιουλίου το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου βρέθηκαν οι ONIRAMA, δίνοντας μια ξεχωριστή συναυλία και ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Το πιο τρελό boyband της Ελλάδας, βρέθηκε στο Καρπενήσι για ένα μεγάλο και ανατρεπτικό live στο κέντρο της πόλης. Οι ONIRAMA παρουσίασαν ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα και χάρισαν στους 2.000 παρευρισκομένους, που ήρθαν να τους απολαύσουν, ένα αξέχαστο καλοκαιρινό street party.
Την Παρασκευή 27 Ιουλίου στην Τοπική Κοινότητα  Καλεσμένου ο Σύλλογος των Απανταχού Παπαρουσιωτών και  η Τοπική Κοινότητα Καλεσμένου διοργάνωσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά με πρόγραμμα Karaoke για νέους και …όχι μόνο.
Το Σάββατο 28  Ιουλίου 2012 στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Ανδρέα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για τον αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Αθανάσιο Καρπενησιώτη και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι από ντόπιους καλλιτέχνες.
Την ίδια μέρα, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου οι ASORTI & οι 7 plus παρουσίασαν μία μοναδική παράσταση, διασκευάζοντας αγαπημένες ποπ μελωδίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών μαζί με τραγούδια από τον προσωπικό τους δίσκο. Οι 7 plus με το δικό τους προσωπικό στυλ μας χάρισαν μια ανατρεπτική βραδιά γεμάτη μουσική.
Την Κυριακή 29 Ιουλίου το βράδυ όσοι βρέθηκαν στην Τοπική Κοινότητα Φιδακίων απόλαυσαν μια λαϊκή βραδιά από ντόπιους καλλιτέχνες, ενώ την ίδια ώρα στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
Την Δευτέρα στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου η ορχήστρα του Ωδείου Καρδίτσας Ευθυμιάδη παρουσίασε αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα, η οποία κατάφερε να μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή… Τότε που το μπουζούκι και τα τραγούδια του Ζαμπέτα μεσουρανούσαν.
Η μεγάλη εκδήλωση, η κορυφαία στιγμή των Γιορτών Δάσους θα είναι το φεστιβάλ Εν Όρεσι που θα λάβει χώρα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου από τις 11-13 Αυγούστου 2012.
Χάρις Αλεξίου- Δήμητρα Γαλάνη,Πετρολούκας Χαλκιάς, Γιάννης Κότσιρας! Το γνωρίζετε όλοι... Αυτό που δε γνωρίζετε είναι ότι μαζί μας θα είναι και οι Σαράντης Σαλέας, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Άννα Μπουρμά, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος!!!! Φέτος το καλοκαίρι παίρνουμε τα βουνά για δεύτερη χρονιά!!!!!!!!!!