Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις από τους γιατρούς του ΑΧΕΠΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου

 Το περασμένο Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου αντιπροσωπεία ιατρών ΑΧΕΠΑ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός της Αθήνας, προκειμένου να εξετάσουν δωρεάν δημότες, σε ειδικότητες που δεν υπάρχουν στο Γενικό Νοσοκομείο.


Στο πλαίσιο της κοινωνικής και φιλανθρωπικής τους δράσης, οι ιατροί σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου και το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου εξέτασαν  δωρεάν τους δημότες, το Σάββατο από τις 17:00 έως τις 21:30 στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.
Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Καρατσίκης, υποδέχτηκε τους 15 περίπου ιατρούς και τους ξενάγησε στο χώρο του Νοσοκομείου, πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Οι ειδικότητες των ιατρών που παρείχαν δωρεάν εξέταση στους δημότες ήταν
Ωτορινολαρυγγολόγος, ψυχίατρος, ενδοκρινολόγος,  γναθοχειρουργός, αγγειοχειρουργός, θωρακοχειρουγός, νευροχειρουργός. Επίσης, στο νοσοκομείο βρισκόταν και ψυχολόγος.
Στις δυο ειδικότητες που σημειώθηκαν οι περισσότερες εξετάσεις ήταν αυτές του ωτορινολαρυγγολόγου και ενδοκρινολόγου, όπου οι γιατροί εξέταζαν ασθενείς μέχρι τις 10 το βράδυ περίπου.