Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για την κατάθλιψη

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας εκδήλωση, με κυρίαρχα θέματα συζήτησης την κατάθλιψη και την οστεοπόρωση. 
Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ όσοι παρακολούθησαν την συζήτηση ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις νόσους, αλλά και τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής τους.

Εισηγητές στην ημερίδα αυτή, ήταν ο Γιατρός δρ. Γεώργιος Δημόπουλος,  Νευρολόγος – Ψυχίατρος, γνωσιακός ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας, ο οποίος μίλησε για τη διαχείριση της κατάθλιψης μέσα από την δύναμη του σήμερα, την αυτογνωσία, την αγάπη, την αλήθεια και την αισιοδοξία.
Ο Δρ. Γιάννης Λαφαζάνος, Χειρούργος – Ορθοπεδικός, τραυματιολόγος και συγγραφέας, μίλησε για τις ψυχοσωματικές εκδηλώσεις από μυοσκελετικές παθήσεις, οστεοπόρωση που οδηγούν στην κατάθλιψη.
Μετά το πέρας των ομιλιών έγινε και παρουσίαση βιβλίων των συγγραφέων, ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΓΑΠΗ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ.
Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας  πάντα ενεργός, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερώνει τα μέλη του για προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά, πως είναι ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους του τόπου μας.