Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Άγιος Προκόπιος-Ποταμιά 1-1 Τα δοκάρια σταμάτησαν την Ποταμιά

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι μεταξύ Αγίου Προκοπίου και Ποταμιάς. Οι φιλοξενούμενοι παρότι ήταν καλύτεροι των γηπεδούχων έχοντας 3 δοκάρια, και πολλές καλές στιγμές, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο Καρπενήσι με το τρίποντο, χάνοντας έτσι έδαφος για την τετράδα.
Από την άλλη ο Άγιος Προκόπιος μετά τον θρίαμβο κόντρα στον ΑΠΟΚ, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων αυτής της αναμέτρησης και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε στο τέλος, μπορούμε να πούμε πως από τύχη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δυστυχώς σε ένα ακόμη παιχνίδι, εκφράστηκαν και από τις δυο πλευρές παράπονα για την διαιτησία, που δεν δείχνει κανένα σημείο βελτίωσης.
Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους οι Λαθύρης Γ.(Σ), Λαθύρης Γ.(Κ), Φούκας και από την Ποταμιά ο για μια φορά κορυφαίος όλων Φλωράκης και οι Σαπούνης, Αζακάς.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ποταμιά παρέμεινε στην 5η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Άγιος Προκόπιος βρίσκεται ένα σκαλοπάτι παρακάτω με 10 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική(Πρώτη του δεύτερου γύρου) οι Μεγαλοχωρίτες αγωνίζονται κόντρα στα Άγραφα και ο Αστέρας στο Καρπενήσι με την Μυρίκη. Νωρίτερα η Ποταμιά θα αγωνιστεί στον προημιτελικό κυπέλλου με τον Απεραντιακό, ενώ ο Αστέρας θα ξεκουραστεί.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
17΄ : Ο Κοσμάς εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο και η κεφαλιά του Φλωράκη από καλή θέση μέσα στην περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.
30΄ : Απευθείας χτύπημα φάουλ του Κοσμά από πλάγια αριστερά απέκρουσε χαμηλά στην δεξιά του γωνία ο Λαθύρης.
41΄ : Χτύπημα φάουλ του Φλωράκη από πλάγια δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄ : Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαθύρη Γ.(Κ) από καλή θέση πέρασε αρκετά πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
57΄ : Ο Λαθύρης Γ.(Κ) εκτέλεσε ξανά απ ευθείας φάουλ σημάδεψε την δεξιά γωνία του Ζαγκότση και ‘άνοιξε το σκορ (1-0).
58΄ : Εκτέλεση φάουλ του Φλωράκη από πλάγια δεξιά πέρασε πάνω από το δεξί «Γ» του Αστέρα.
61΄ : Ο Κοσμάς χτύπησε απευθείας φάουλ από καλή θέση και αριστερά, ο Λαθύρης απέκρουσε όμορφα στο δεξί του παραθυράκι σε κόρνερ.
62΄ : Ο Αζακάς κυνήγησε την φάση, γύρισε από δύσκολη θέση δεξιά, ο Στόκας πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι από κοντά και ο Κρασιάς απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή με το κεφάλι.
69΄ : Μετά από λάθος του Κρασιά, ο Μπούρας Γ. σούταρε από καλή θέση, η μπάλα βρήκε στον Κρασιά και πέρασε κόρνερ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αστέρα. Ο Κοσμάς εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ από αριστερά και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
85΄ : Ο Κοσμάς εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο, ο Κρασιάς προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα βρήκε και στο χέρι του και ενώ ο Λαθύρης μπλόκαρε, στην συνέχεια ο κ. Λάμπρου καταλόγισε πέναλτι. Ο Κοσμάς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, σούταρε δυνατά στην δεξιά γωνία του Αστέρα και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
95΄ : Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αγίου Προκοπίου, ο Φλωράκης σούταρε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε για 3η φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Λαθύρη.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγιος Προκόπιος (Λάκης Αναστασόπουλος) : Λαθύρης Γ.(Σ), Φούκας, Τσάκνης Α., Νταλαφούρας Γ., Σιταράς, Κρασιάς, Λαθύρης Δ.(44΄ λ.τρ. Λαθύρης Γ.(Κ)), Καλτσής(51΄ Σιλεβίστας), Πατσιάς, Νάσιος, Παρούτσας(84΄ Τσέκας)
Ποταμιά (Σπύρος Κολόκας) :Ζαγκότσης, Μπίκας, Μπούρας Σ., Αζακάς, Κοσμάς, Σαπούνης, Μπούρας Γ., Κοτρώνης, Μαντζιούτας(72΄ Γιαννόπουλος), Φλωράκης, Γυφτομήτρος(46΄ Στόκας)
Διαιτητής : Βασίλης Λάμπρου (ΕΠΣ Ευ/νίας), 1ος Βοηθός : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, 2ος Βοηθός : Μίλτος Ελ Ταχάν