Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Με τον Υφ. Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη συναντήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης


Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, μεταξύ άλλων, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου,
τονίζοντας ότι πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες τόσο από πλευράς κεντρικού κράτους όσο και από το Δήμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η απρόσκοπτη λειτουργία του.
Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η δυνατότητα ανάληψης της διαχείρισης του Αθλητικού Κέντρου από ιδιώτη, με βάση το ισχύον ιδιοκτησιακό καθεστώς, γεγονός που θα συμβάλει καταλυτικά στην καλύτερη συντήρηση και στην περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση του Κέντρου.

Ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον αθλητικό τουρισμό. Το φυσικό περιβάλλον, οι κλιματολογικές συνθήκες, οι ξενοδοχειακές μονάδες και οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις το καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς για την προετοιμασία αθλητών. Για το λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή κάνει συστηματικές προσπάθειες έτσι ώστε να βρει άμεσα τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου.