Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, στην Αθήνα, με τον Υπουργό Ανάπτυξης, κύριο Κωστή Χατζηδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους,
ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον υπουργό για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και αυτά που έχουν προγραμματιστεί στο Δήμο Καρπενησίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας σε καθημερινή βάση.
Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας από μέρους της Δημοτικής Αρχής για ανεύρεση πόρων και εργαλείων χρηματοδότησης, προκειμένου ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να συνεχιστεί αμείωτη η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Καρπενησίου.
«Η Τεχνική Υπηρεσία αλλά και οι συνεργάτες του Δήμου Καρπενησίου, εργάζονται σκληρά έτσι ώστε να καταστήσουν ώριμες, πρωτότυπες και καινοτόμες μελέτες , οι οποίες  έχουν σοβαρές πιθανότητες χρηματοδότησης . Από την άλλη, λαμβάνοντας υπόψη τις καθημερινές ανάγκες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να καταθέτει προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της περιοχής» τόνισε χαρακτηριστικά στον Υπουργό, ο Δήμαρχος Καρπενησίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ ο Δήμαρχος άδραξε την ευκαιρία, προσκαλώντας τον κ. Χατζηδάκη στο Καρπενήσι.