Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πορεία προς το Ιδρυτικό Συνέδριο

Ευρυτάνισσες Ευρυτάνες , οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι εδώ! Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας είναι εδώ ήρθαν για να μείνουν για να τους χαλάσουν τα σχέδια , για να δώσουν πνοή σε τούτο το τόπο!
Μας έριξαν τόνους λάσπη μόλις ξεκινήσαμε, είπαν απίστευτα
πράγματα , προσπάθησαν να μας αποκλείσουν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, «χτες» απέσυραν τις ρεζέρβες τους, τελικά δε κατάφεραν τίποτα!
Είμαστε εδώ πιο ενωμένοι παρά ποτέ!
Να ξέρουν ότι το κίνημα μας είναι ένα λαϊκό κίνημα. Σε αυτό το κίνημα δεν επιτίθενται σε έναν αλλά σε όλους εμάς.
Συνεχίζουμε το ίδιο Ανεξάρτητοι το ίδιο Έλληνες μια γροθιά μια φωνή απέναντι σ’ αυτούς που εκχωρούν εθνική κυριαρχία, απέναντι σ αυτούς που εξαθλιώνουν τον Έλληνα πολίτη, τον Ευρυτάνα πολίτη, υφαρπάζοντας το αίμα και τους κόπους μιας ζωής!
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας συμμετείχαν χτες 21 Δεκεμβρίου 2012 εκπροσωπούμενοι και λαμβάνοντας το λόγο στο δημόσιο βήμα δια μέσω του πολιτευτή Ευρυτανίας και πρόεδρου της συντονιστικής Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Ι. Μπακόλα, στις εργασίες της πρώτης συνδιάσκεψης, στην πορεία για το πρώτο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27-28 Απριλίου και στο οποίο καλούνται όλοι οι Ευρυτάνες πολίτες μέσα από διαδικασίες που θ’ ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες μέρες, να συμμετάσχουν στους προσυνεδριακούς διάλογους αλλά και στο ιδρυτικό μας συνέδριο με δικαίωμα ψήφου και λόγου!
Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και για θέματα Ευρυτανίας με τον οποίο θα εργαστούμε στενά τόσο ως Συντονιστική Ευρυτανίας, αλλά και ο Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας με σκοπό και στόχο την συνέχιση της ανάδειξης όλων των θεμάτων που χρίζουν κοινοβουλευτικού έλεγχου , με την ίδια θέληση με το ίδιο πάθος και με την ίδια δυναμική που το πράττουμε μέχρι σήμερα !
Φορείς, σωματεία, όσο και εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους προσεγγίζουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ευρυτανίας την μόνη πραγματική φωνή των τοπικών ζητημάτων που χρίζουν ανάδειξης και λύσεων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!
Κλείνοντας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα σε όλη την Ευρυτανία μας, σε όλο τον Ευρυτανικό λαό και όπου χτυπά Ευρυτανική καρδιά, αλλά και σε όλους τους Έλληνες με την σκέψη μας και την έμπρακτη στήριξη όλων μας, σε όσους αδελφούς μας, έχουν ανάγκη τούτες τις άγιες μέρες!
Ευχόμαστε από καρδιάς το 2013 να είναι χρονιά απελευθέρωσης του Έθνους, της Ελληνικής Οικογένειας, της Ελληνικής Επιχείρησης, του Έλληνα Πολίτη.
Ευρυτάνισσες Ευρυτάνες Έλληνες Πατριώτες, χρόνια πολλά, χρόνια Ελληνικά, χρόνια Ελεύθερα και Ανεξάρτητα!
Για την συντονιστική Ευρυτανίας
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών& Δικτύων