Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΟΥΛΑ



Την Κυριακή των Απόκρεω ο Σύλλογος Δαφνούλας πραγματοποίησε την δική του ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα της εκκλησίας. Όλοι οι κάτοικοι του Χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου δηλώνοντας δυναμικό «παρών» σε ένα ωραίο παραδοσιακό γιορτάσι,

ΑΙΤΗΜΑ τοπικών Συλλόγων Καρπενησίου

πληρ. Ελ. Μπακογιάν νη                                                        
Ζηνοπούλου 31,36100                                                               
τηλ. 6976481190                                                                  
Καρπενήσι 5/3/12
                                                                                                                  
 ΠΡΟΣ
κ. Διοικητή Γεν. Νοσοκομείου Λαμίας
κ. Υποδ/τή Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου
κοιν.κ. Βουλευτή Ευρυτανίας
κ.Περιφεριάρχη Στερεάς Ελλάδος
κ.Αντιπ/ρχη Στερεάς Ελλάδος
κ. Δήμαρχο Καρπενησίου

Επιστολή Νίκου Σερετάκη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου για τα υψηλά τέλη ύδρευσης

Επιστολή Νίκου Σερετάκη στον Πρόεδρο του Δημοτικού
Συμβουλίου Καρπενησίου για τα υψηλά τέλη ύδρευσης

κ. Χρήστο Ντέκα, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,
Κοιν: κ.. Κώστα Μπακογιάννη, Δήμαρχο


Πληθαίνουν οι δικαιολογημένες φωνές διαμαρτυρίας των για τα υψηλά τέλη ύδρευσης που επιβάλλει ο Δήμος και μάλιστα σε μια από τις φτωχότερες περιοχές της χώρας.

Στις 29/4 ο πρωταθλητής Ευρυτανίας - Στις 21/3 οι ημιτελικοί του κυπέλλου

Στις 29/4 ο πρωταθλητής Ευρυτανίας
Σύμφωνα με το πλάνο της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ύστερα από επικοινωνία, που είχαμε με τον γενικό γραμματέα Διονύση Βονόρτας στις 29 Απριλίου θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής της Α΄ ΕΠΣΕ, ώστε την επόμενη ημέρα να δηλωθεί στην ΕΠΟ, για να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στην Δ΄ Εθνική.
Η κανονική διάρκεια ολοκληρώνεται στις 18 Μαρτίου, στις 25 του τρέχοντος μήνα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου και στις 31 θα αρχίσουν τα play off. Τα ημιτελικά προβλέπεται να διεξαχθούν πριν το Πάσχα (15-4) και οι τελικοί μετά από αυτό.

Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο 4-1 “Έπεσε” στη Β΄ το ιστορικό Κεράσοβο

Στην Β΄ Κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το Κεράσοβο, μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Κυριακή στην Παλαιοκατούνα από τον τοπικό Άγιο Προκόπιο με το βαρύ 4-1. Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορικής αυτής ομάδας,

Αίολος-Φραγκίστα 6-0 Αλί και τρις αλί Ντεπούντο με γκολ για τον Τζέϊμς Αλί του Αίολου

Εξάσφαιρος επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αίολος, συντρίβοντας την Φραγκίστα με το επιβλητικό 6-0. Το συγκρότημα του Ν. Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς να αντιμετωπίσει καμία αντίσταση, έφτασε εύκολα στο τρίποντο, που τον διατηρεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Ραπτόπουλο-Κατσαντώνης 1-3 Πρωτιά και με την βούλα

νική διάρκεια του πρωταθλήματος εξασφάλισε και  μαθηματικά ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, μετά την νίκη του επί της Δόξας εκτός έδρας με σκορ 3-1. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου, παίζοντας όσο χρειάστηκε επιβλήθηκε σχετικά άνετα των γηπεδούχων, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι πρωτοπόροι του τοπικού μας πρωταθλήματος με την νίκη τους αυτή , 6η σερί, έφτασαν στους 43 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Κρέντη-Μυρίκη 1-0 Κατάθεση ψυχής

Μια πολύ σημαντική από πολλές πλευρές νίκη, σημείωσε την περασμένη Κυριακή η Κρέντη, επικρατώντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Μυρίκης με 1-0.
Η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, καλύτερη στην αρχή του αγώνα και με παίχτες που έδωσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν δίκαια στο τρίποντο, που τους δίνει πλέον σαφές προβάδισμα, έναντι της Μυρίκης για την 3η θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
16η αγωνιστική
Αμπελωνιακός-Πυργετός  0-1
Λιανοκλάδι-Αναγ. Καρδίτσας 1-2
Ελασσόνα- Ταυρωπός  2-0
Αλμυρός - Πύρασος  1-0
ΑΠΟΚ Βελούχι- Μουζάκι 2-0
Α.Ο. Καρδίτσας- Καμένα Βούρλα 3-0

ΑΠΟΚ - Μουζάκι 2-0 - Επιστροφή στις νίκες με οδηγό τον Άλεξ

Στις νίκες επέστρεψε το Βελούχι, επικρατώντας την περασμένη Κυριακή, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου, του Μουζακίου με σκορ 2-0.
Ο εκπρόσωπός μας στην Δ΄ Εθνική, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, έφτασε δίκαια στο τρίποντο φτάνοντας έτσι στους 23 βαθμούς.

Μετά από συντονισμένες κινήσεις ΚΑΡΑΝΙΚΑ Ξεκινούν οι επισκέψεις Κινητής Μονάδας για ιατρικές εξετάσεις σε χωριά της Ευρυτανίας

Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: «Από την Ευρυτανία εφαρμόζεται πιλοτικά η αιμοληψία για εξετάσεις στα απομακρυσμένα χωριά»

Κατά την συζήτηση του Εφαρμοστικού νόμου, που έγινε στις 29/2, αρμοδιότητας Υπουργείων Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ο οποίος εξειδίκευσε τις ρυθμίσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Ο Δήμος Καρπενησίου πρωταθλητής στις χρηματοδοτήσεις2.000.000,00 Ε για Δομνίστα, Κτημένιους και Φουρνά

Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, το όραμα της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την ορθή διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την ισόρροπη ανάπτυξη στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου, γίνεται πράξη.
Τις σημαντικές χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ που άγγιξαν τα 14.480.228,13 ευρώ έρχεται να συμπληρώσει η δέσμευση 1.944.783,00 ευρώ από το πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ.

Πρόεδρος για 4η διετία ο Γιατρός Γιώργος Πάζιος στο Σύλλογο Στερεοελλαδιτών Μεσσηνίας «Η Ρούμελη»

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Ν. Μεσσηνίας «Η Ρούμελη» πραγματοποιήθηκε στο ΝΟΚ την περασμένη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012. Παρέστησαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Το δώρο της πίτας κέρδισαν οι αδελφές Ιωάννα και Διαμάντω Λιάσκου του Στέφανου, μια ασημένια εικόνα.
Ο Ευρυτάνας πρόεδρος του Συλλόγου μαιευτήρας – γυναικολόγος Γιώργος Πάζιος ευχήθηκε

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο 1,2 εκ. € για 2 έργα στο Δήμο Αγράφων 780.000 € για την ασφαλτόστρωση Χρύσω – Αγ. Δημήτριος και 450.000 € για την κατασκευή του παραλίμνιου δρόμου Νεοχώρι – Φτερόλακα

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα η Λιβαδειά υποδέχτηκε στο χώρο συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Βοιωτίας, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τους προσκεκλημένους στο πλαίσιο της τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Στερεάς Ελλάδας.

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

* Την απαγόρευση του κυνηγιού ορισμένου χρόνου σε έκταση 22.000 στρεμμάτων περίπου στην ευρύτερη περιοχή «Κόνισκος-Μέγα Πλάι» του Δήμου Καρπενησίου αποφάσισε ο Δ/ντής Δασών

Άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα για το δίδυμο Σαμαρά-Βορίδη

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΜόνος του στο δημαρχείο Καλαμάτας ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών

Καλά για τον Σαμαρά το περιμέναμε ότι θα γινόταν δεκτός με ενθουσιασμό από τους συμπατριώτες του.

Γιαούρτωσαν τον Βενιζέλο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!

Γιαούρτωσαν τον Βενιζέλο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!


Ούτε απο τους δικούς τους δεν μπορούν να γλυτώσουν!! Ένας συνταξιούχος μέλος του ΠΑΣΟΚ Φαλήρου και κανονικός σύνεδρος γιαούρτωσε τον Βενιζέλο!! Έκανε αυτή την πράξη εκπροσωπόντας όλους τους συνταξιούχους της Ελλάδας...
δήλωσε ο ηλικιωμένος άνθρωπος.


Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, στο Καρπενήσι .


   Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, στο Καρπενήσι. Κατασχέθηκαν (5)  καλλιεργούμενα φυτά κάνναβης, (15) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης  και πλήρες σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας.

Συνεδριάζει η επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς


Παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσασυνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Λαμία, Πλατ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος), στις 14/03/2012, ημέρα TΕΤΑΡΤΗ και ώρα 10:30 π.μ. προκειμένου να συνεδριάσουμε για τα παρακάτω θέματα:

25ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ

25ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Υλοποιήθηκε η δέσμευση για πιλοτικό γρήγορο Ίντερνετ στα σχολεία της Ευρυτανίας»

Κατόπιν επαφής με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας ενημερώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία της Υπουργού για παροχή ευρυζωνικού δικτύου στα παρακάτω τρία (3) σχολεία τα οποία έχουν συνδεθεί ήδη στο δίκτυο 3G του ΟΤΕ ενώ έχουν παραλάβει και αντίστοιχους υπολογιστές.

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «Προσφορά αίματος σε μεταμοσχευμένο συμπατριώτη μας από τη Φραγκίστα»


Συνάδελφοι- Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ στα πλαίσια της αλληλοβοήθειας και της κοινωνικής αλληλεγγύης  που πρέπει να έχουμε όλοι μεταξύ μας και ιδιαίτερα στο δύσκολο νομό μας και τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, καλεί τους συναδέλφους που θέλουν και μπορούν, να προσφέρουν αίμα για συντοπίτη μας από τη Φραγκίστα που έκανε σοβαρή μεταμόσχευση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, κύριο Αρθούρο Ζερβό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κύριο Ζερβό για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που αντιμετώπισε ο Δήμος Καρπενησίου κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης κακοκαιρίας.

ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Συνδιοργάνωση του Συνεδρίου στη Δημοτική Ενότητα Φουρνά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου

To Δ.Σ. της Πανευρυτανικής Ένωσης  στα πλαίσια της οργάνωσης του 3ήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου στη Δημοτική Ενότητα Φουρνά  στις 20,21 και 22  Ιουλίου 2012, ευχαρίστως ανακοινώνει ότι υπήρξαν θετικές απαντήσεις για τη συνδιοργάνωσή του από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΟΕΣ Την ερχόμενη Παρασκευή συγκροτείται σε Σώμα το νέο Δ.Σ.

Με την συμμετοχή σαράντα και πλέων συλλόγων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 4/3, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και το ετήσιο συνέδριο της  Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων, που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Τριφυλλείου ιδρύματος Κυθήρων στην Αθήνα. Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης,

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Καρπενησίου

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη  (7) Μαρτίου   2012 και ώρα 18.00μμ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης
2.Λήψη απόφασης για  συμμετοχή του Δήμου στο πρόγραμμα του (ΤΟΠ/ΕΚΟ) (εισηγητής ο Γενικός Γραμματέας κ. Αρ.Τασιός).
3.Δημιουργία δημοτικού γραφείου ενημέρωσης για την απασχόληση.( εισηγητής ο κ.Πέτρου Ιωάννης).

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΦΘΗΝΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ… Του Ηλία Προβόπουλου

Οι πατάτες ως γνωστόν ήρθαν από την Αμερική στον τόπο μας μετά την ανακήρυξη της Ελλάδας ως ανεξάρτητου κράτους και η διάδοσή σχετίζεται με ένα ανέκδοτο: Ο πολύπαθος λαός, χάρη του οποίου εισήχθη το είδος προκειμένου να χορτάσει την πείνα του, στάθηκε ιδιαίτερα καχύποπτος προς το εξωτικό αυτό φρούτο και χρειάστηκε, ως λέγεται, να τοποθετηθούν με εντολή του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια ένοπλοι φύλακες στους σωρούς με τις πατάτες που ξεφόρτωσαν τα καράβια στο Ναύπλιο.

Γ. Μπαμπινιώτης - Ποιός είναι ο νέος υπουργός Παιδείας

Βιογραφικό που προκαλεί ζαλάδα είναι αυτό του νέου υπουργού Παιδείας Γιώργου Μπαμπινιώτη. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που στο υπουργείο Παιδείας τοποθετείται υπουργός "σχετικός" με το αντικείμενο...

Πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στη Ν.Δ. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει αποφασίσει άνοιγμα και στην κεντροαριστερά


Μεγάλη κίνηση ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς. Μετά τις πολιτικές μεταγραφές των Βορίδη – Γεωργιάδη, ο πρόεδρος της Ν.Δ., σκέφτεται σοβαρά να επιχειρήσει άνοιγμα και στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μετά από πρόσκληση του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ, ο Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιος Κασιμάτης στις 18/3 στο Καρπενήσι

Ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ σε συνεργασία με Συλλογικούς φορείς και πολίτες του Νομού μας, διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, στο Καρπενήσι με Κεντρικό ομιλητή τον κ. Γεώργιο Κασιμάτη, Ομότιμο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου. Ο κ. Κασιμάτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της εφημερίδας μας και θα είναι μαζί μας, προκειμένου να ενημερώσει το Ευρυτανικό λαό για την συνταγματικότητα των Μνημονίων

Μονόδρομος το κούρεμα στα δάνεια των νοικοκυριών

Μονόδρομος το κούρεμα στα δάνεια των νοικοκυριών και των ελληνικών επιχειρήσεων
Την περασμένη εβδομάδα η εφημερίδα «Έθνος» αποκάλυψε, πως υπάρχει στα συρτάρια της κυβέρνησης σχέδιο «κουρέματος» των δανείων, που έχουν χορηγήσει... οι τράπεζες στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά,

Βόμβα Κουρουμπλή! Καταγγέλλει "μαγείρεμα των στοιχείων" προκειμένου να μπει η χώρα στο ΔΝΤ


Με ένταση ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση του ελλείμματος του 2009 και τους παράγοντες που οδήγησαν στην αμφισβήτηση των Ελληνικών Στατιστικών Στοιχείων.
Το κλίμα πυροδότησε η καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι στις 16-10-2010 ο Επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ανδρέας Γεωργίου απέστειλε επιστολή προς τον Πωλ Τόμσεν ζητώντας να παρέμβει έτσι ώστε να αλλάξει ο νόμος που ίσχυε για τη λειτουργία της Ανεξάρτητης Αρχής, με το επιχείρημα πως δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τα μέλη του Δ.Σ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Χειμωνιάτικα κούλουμα Εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις της Αποκριάς σε όλη την Ευρυτανία Σπουδαία εκδήλωση από τον νεοσύστατο Σύλλογο Νέων Κρέντης

ΝΔ: Δικαίωση Σαμαρά και στην Ευρώπη!

Για πρώτη φορά, μετά από πάνω από δύο σκοτεινά χρόνια, για την Ελλάδα αρχίζει να αχνοφέγγει ένα φως αισιοδοξίας, ενώ και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό σταδιακά αποκαθίσταται. Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από αυτές τις εξελίξεις, διότι αποδεικνύουν την απόλυτη ορθότητα των επιλογών της και του πολιτικού της λόγου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ και της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου κάτοικοι της Ευρυτανίας για συλλογή ειδών ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και τροφίμων.

Ελένη Μπακογιάννη Εκπαιδευτικός: “Δίκαιο το αίτημα των Δημοτών για μείωση των Δημοτικών Τελών”

Πολλά έχουν ειπωθεί αλλά και αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί και εμείς εδώ στον Ε.Π. στην κίνηση που γίνεται το τελευταίο διάστημα στο Καρπενήσι από ομάδα συμπολιτών μας, που διεκδικεί από τον Δήμο μείωση των Δημοτικών Τελών. Μάλιστα το συγκεκριμένο αίτημα βρίσκει την υποστήριξη τόσο της τοπικής εκκλησίας, όσο και πολλών ενεργών πολιτών, καθότι σήμερα που η κρίση έχει επηρεάσει τα μέγιστα όλους τους Έλληνες, η ανάγκη για μείωση των τελών είναι επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε.

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

* Γέμισε πινακίδες η Εφορία και η Δ/νση Συγκοινωνιών, του Νομού μας, καθώς όπως αποδεικνύετε στην πράξη είναι δυσβάστακτο και για πολλούς Ευρυτάνες οδηγούς το κόστος τελών κυκλοφορίας, ασφάλειας αλλά και έξοδα συντήρησης των αυτοκινήτων τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Γενική Συνέλευση στις 11 Μαρτίου 2012

Σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Καρπενήσι την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, στις 10,30 π.μ. καλεί τα μέλη του, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ευρυτανίας. Τα θέματα της Ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Χαρίλαος Φλωράκης: «Έπρεπε να είχα επισκεφτεί το Άγιον Όρος από νέος…»


Ο άλλοτε Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, μακαρίτης τώρα, Χαρίλαος Φλωράκης, γνωστός ως καπετάν Γιώτης, κατά τον εμφύλιο Πόλεμο, είχε κάνει στα τελευταία χρόνια της ζωής του μεγάλη στροφή προς τη χριστιανική πίστη. Μάλιστα είχε επισκεφτεί το Άγιον  Όρος και είχε εξομολογηθεί σε Αγιορείτη ιερομόναχο. Πρόσφατα ήλθαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από το συγκλονιστικό αυτό γεγονός. Ο ιερομόναχος π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης εξιστόρησε σε συνέντευξή του πως συνάντησε και πως εξομολόγησε τον Φλωράκη (ιστοσελίδα www.synodoiporia.blogspot.com)
Διηγείται ο Αγιορείτης ιερομόναχος: