Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κλοπές στο Καρπενήσι


Κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα, βάρους (400) περίπου κιλών και (12) αποσυναρμολογημένα μανουάλια Εκκλησιών. 

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ 3 ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΩΤΕΡΑ

H 1η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Πολύ κοντά στον «ποντικό»  που καταβρόχθισε τα 4600 ευρώπουλα από το Δημαρχείο στο Κεράσοβο, βρίσκεται η Ασφάλεια. Σύμφωνα μάλιστα με καλά διασταυρωμένες πηγές, το αρπακτικό παρότι φορούσε γάντια έκανε ένα μεγάλο λάθος που θα του στοιχήσει ακριβά. Προς ενημέρωσή σας, ο «ποντικός» είναι γνωστός, όμως πριν αποφανθούν οι αρμόδιοι εγώ δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτε.

Μηδαμινή η συμμετοχή των Ευρυτάνων στις κομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή 18-03-2012 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Στις εκλογικές διαδικασίες συμμετέχουν:
α) Τα Μέλη, τα οποία είναι εγγεγραμμένα μέχρι την 05-03-12 στα Μητρώα Μελών, με αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.) ή το διαβατήριο.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Κατέθεσαν υποψηφιότητα οι Κοντογεώργος, Αρμάγος και Μαρία Γαλανού

Με τις εκλογές να «κλειδώνουν», όπως όλα δείχνουν, για τις 6 ή 13 Μαΐου, η Ν.Δ. βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη μεγάλη μάχη. Μέχρι χθες κατατέθηκαν στις κατά τόπους ΝΟΔΕ οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Οι σχετικές διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθορίζονται όπως τονίζει ο  γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος, σύμφωνα με την εγκύκλιο που έστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ.

Συνελήφθη 38χρονος Βούλγαρος για κλοπή


Συνελήφθη, χθες (14-03-2012) το βράδυ από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας ένας 38χρονος αλλοδαπός, Βουλγαρικής καταγωγής, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις


Αποδεκτή από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έγινε πρόταση της Βουλευτή Φωκίδας Αφροδίτης Παπαθανάση, σχετικά με τη δυνατότητα ίδρυσης νέων κτηνοτροφικών μονάδων και αδειοδότησης των υφιστάμενων κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, εντός της κηρυγμένης Ζώνης Β προστασίας αρχαιολογικών χώρων, στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την Κτηνοτροφία και τις Κτηνοτροφικές Εγκαταστάσεις» το οποίο ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 .

Εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. η Ανατολική πρόσβαση - Έπιασαν τόπο οι παρεμβάσεις ΚΑΡΑΝΙΚΑ

"Για όλα τα τμήματα του οδικού άξονα Λαμίας – Καρπενησίου, μεταξύ των οποίων και το ορεινό τμήμα μέχρι την ανατολική είσοδο της σήραγγας Τυμφρηστού, οι σχετικές μελέτες εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 10,5 εκ. ευρώ και θα δημοπρατηθούν άμεσα από την αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου".

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ικανοποίηση Καραμπά από την συνάντησή του με εκπροσώπους Ευρυτανικών συλλόγων στην Αθήνα


Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στην Αθήνα η προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Βασίλη Καραμπά με εκπροσώπους Ευρυτανικών Συλλόγων.
Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Πάρνων" , ιδιοκτησίας του Αγραφιώτη Κώστα Αβράμπου που βρίσκεται επί της 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ–ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΑΓΡΙΝΙΟ

Μετά από πολλές αναβολές λόγω της συνεχόμενης κακοκαιρίας η πολύ σημαντική προγραμματισμένη Ημερίδα για τον Παραμεγδόβιο δρόμο θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 31 Μαρτίου  - 11 π.μ., στην Καρδίτσα, και στην Αίθουσα της ΤΕΔΚ

Παράσταση από την Θεατρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου

Η Θεατρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου παρουσιάζει το έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Λοκαντιέρα» την Παρασκευή και Σάββατο 16 & 17 Μαρτίου 2012 ώρα  21:00μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου *ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ*

ΕΠΑΜ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΟ... ΦΑΤΟΥΡΟ

Τις τελευταίες ημέρες η κυβερνητική προπαγάνδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο παραληρώντας για τη μεγάλη επιτυχία του PSI. Αυτό που δε λένε είναι ότι η εγχείρηση (PSI) μπορεί να πέτυχε αλλά ο ασθενής (οικονομία) παραμένει ημιθανής.

ΤΟ ΝΕΟ ‘21

Με αφορμή τον εορτασμό του ξεσηκωμού του Γένους,  φιλοξενούμε άρθρο του 16χρονου φίλου του Ευρυτανικού Παλμού και της Ευρυτανίας,  Σπύρου ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ μαθητή, κατοίκου Αθήνας. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2011 είχαμε φιλοξενήσει και άλλο άρθρο του μικρού μας φίλου

Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή


Στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν 
και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων.

Αναζητούνται για να συλληφθούν 
οι τέσσερις (4) αλλοδαποί συνεργοί του.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων των πέντε ηπείρων

Από 18 έως 5.800 δολάρια οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων ανά τον κόσμο. Διαβάστε ποιες είναι οι μηνιαίες απολαβές τους και δείτε πώς είναι τα γραφεία τους (Pics)

Την Κυριακή στο Καρπενήσι ο πρώην Υφυπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος

Η Νομαρχιακή  Διοικούσα  Επιτροπή  της  Νέας Δημοκρατίας του Νομού Ευρυτανίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τον Βουλευτή Φθιώτιδος της Νέας Δημοκρατίας  κ .Αθανάσιο Γιαννόπουλο  και από στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 .
 11:00    Ομιλία του Βουλευτή στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε.
12:30    Διευρυμένη   ΝΟ. Δ. Ε.
13:30    Συνέντευξη του Βουλευτή  στα Τοπικά Μ.Μ.Ε.

Συλλογική η αντιμετώπιση της ανεργίας - Γράφει ο Κώστας Μήτσιος

Θλιβερή η πρωτιά ανεργίας στους νέους που έχει η χώρα μας. Και αυτό διαπιστώνουμε εύκολα και βιώνουμε καθημερινά το δράμα στις οικογένειές μας, αφού κάθε μία έχει ένα ή δύο άτομα άνεργα με πτυχίο ή μη. Κατάντησε η Ελλάδα μας χώρα ανέργων νέων και ανήμπορων γερόντων.

52 τόνοι ΠΑΤΑΤΑΣ στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Το κίνημα κατά των υψηλών τιμών της αγοράς και υπέρ των παραγωγών βρήκε τεράστια ανταπόκριση και στο Καρπενήσι, καθώς οι μέχρι στιγμής παραγγελίες πατάτας φτάνουν τους 50 τόνους.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον διοργανωτή, Βασίλη Χαλαστάνη που ξεκίνησε το κίνημα και επωμίστηκε το βάρος της συλλογής υπογραφών, στο σπουδαστή του ΤΕΙ Δασοπονίας Θανάση Βασιλειάδη από το Νευροκόπι

Ερώτηση Καρανίκα και 4 ακόμη Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την βαθμολογική και μισθολογική κατάταξη των δασοφυλάκων

Το θέμα  της βαθμολογικής και μισθολογικής κατάταξης των δασοφυλάκων φέρνουν  με ερώτησή τους στη Βουλή οι Βουλευτές   Ηλίας Καρανίκας, Μαρία Μίχου, Κωνσταντίνος Καρτάλης, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος και  Ζήση Ροδούλα.
Ειδικότερα ο κ. Ηλίας Καρανίκας μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον Γραμματέα της Πανελλήνιας Ένωσης Δασοφυλάκων κ. Γιώργο Παπαδιά και κ.Αλέξανδρο Φλώτσιο κατέθεσε Ερώτηση με άλλους τέσσερις Βουλευτές προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Α. Γιαννίτση και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δ. Ρέππα στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρει :

Σύλληψη για προσβολή εθνικών συμβόλων Οι ίδιοι δράστες είχαν διαπράξει διάρρηξη, την προηγούμενη εβδομάδα, σε περίπτερο της πόλης

Συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα, στο Καρπενήσι , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, δύο άνδρες κάτοικοι της πόλης, ηλικίας 26 και 31 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για προσβολή εθνικών συμβόλων και διακεκριμένες φθορές, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο 24χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

“Ποντικός” στο Δήμο Αγράφων ξάφρισε 4.500,00 ευρώ, από ταμείο υπαλλήλου

«Ποντικός» που όπως φαίνεται γνώριζε τα κατατόπια  διέρρηξε τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης 7 Μαρτίου, προς ξημερώματα Πέμπτης 8 Μαρτίου 2012, το Δημαρχείο του Δήμου Αγράφων, στο Κερασοχώρι, αφαιρώντας από συρτάρι υπαλλήλου το ποσόν των 4600,00 ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμές. Η υπάλληλος που πήγε πρώτη το πρωί της Πέμπτης στο Δημαρχείο βρήκε παραβιασμένη με κατσαβίδι την πόρτα εισόδου και αμέσως ειδοποίησε τον Δήμαρχο και στην συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου.

Α΄ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 17η αγωνιστική ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α΄ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
17η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μυρίκη-Άγιος Προκόπιος (Αναβλήθηκε)
Άγραφα-Ποταμιά (Αναβλήθηκε)
Ραπτόπουλο-Αίολος (Αναβλήθηκε)
Απεραντιακός-Κρέντη 0-4
Κεράσοβο-Φραγκίστα 2-2

Κεράσοβο-Φραγκίστα 2-2 Ισοπαλία στο ντέρμπι των ουραγών Άξιζαν την νίκη οι γηπεδούχοι που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημ. Σερπάνο που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του

Ισόπαλο με σκορ 2-2, έληξε το ντέρμπι των ουραγών, μεταξύ Κερασόβου και Φραγκίστας. Οι γηπεδούχοι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού άξιζαν τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφεραν να γευτούν το πρώτο τους τρίποντο στον φετινό πρωτάθλημα και έτσι παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, έστω και στο τέλος της αναμέτρησης στάθηκαν όρθιοι,

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17η αγωνιστική

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
17η αγωνιστική
Πυργετός -Αναγ. Καρδίτσας     0-2
Ταυρωπός -Αμπελωνιακός       0-1
Πύρασος -  Λιανοκλάδι             0-1
Μουζάκι-Ελασσόνα                   0-2
Καμένα Βούρλα-Αλμυρός         0-1
Α.Ο. Καρδίτσας-Βελούχι        2-1

Α.Ο. Καρδίτσας - Βελούχι 2-1 Ήττα στο παραπέντε

Πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα το Βελούχι, όμως ένα γκολ 5 λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας, που θα του ήταν πολύ χρήσιμος για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο εκπρόσωπός μας στην Δ΄ Εθνική στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1, από τον Α.Ο. Καρδίτσας με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 6η θέση, παραμένοντας στους 23 βαθμούς.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΤΥΜΠΑ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Γράφει ο Ηλίας Προβόπουλος

Τελικά, από τα μάτια της Λούλας Τύμπα – Δημητρίου δεν πέρασε μόνο η ιστορία μιας οικογένειας αγωνιστών αλλά όλη η ιστορία της Ελλάδας, από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο μέχρι τις ημέρες μας και για το βιβλίο της «Μέσα από τα δικά μου μάτια – αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι σήμερα» ακούσαμε την περασμένη εβδομάδα στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου να μιλάνε στην παρουσίαση που επιμελήθηκε η δημοσιογράφος Μαρία – Χριστίνα Μπακλαβά, ο Βασίλης Πριόβολος (καπετάν Ερμής)

Την Κυριακή 18/3 κοντά μας ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γ. Κασιμάτης, στις 12 μ. στο Συνεδριακό Κέντρο

Στο Καρπενήσι θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, ο κ. Γεώργιος Κασιμάτης, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, μετά από πρόσκληση της εφημερίδας μας και άλλων Συλλογικών φορέων του τόπου μας. Ο κ. Κασιμάτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ και θα είναι μαζί μας, προκειμένου να ενημερώσει το Ευρυτανικό λαό για την συνταγματικότητα των Μνημονίων και των άδικων μέτρων που πάρθηκαν για τον Ελληνικό λαό

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ - ΚΡΕΝΤΗ 0-4 !!! Ασταμάτητη και έτοιμη για όλα Συνέχεια στο όμορφο όνειρο και όπου βγει...


Ασταμάτητη έδειξε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της με τον Απεραντιακό η Κρέντη. Η ομάδα – τραίνο, του Γ. Χρυσαφόπουλου, χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση, επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Κυπελλούχου Ευρυτανίας, με το εντυπωσιακό 4-0, που κατέβηκε όμως σε αυτό τον αγώνα με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.

Παραιτήθηκε ο ο Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Τ.Γέραλης


Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς κ.Τάσος Γέραλης μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Στην ανακοίνωση παραίτησης του αναφέρει:
"Μετά από μια μακρόχρονη διαδρομή μου στο κόμμα, ήρθε η στιγμή να κλείσει για μένα ένας κύκλος κομματικής δράσης μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ο καθένας από εμάς χρειάζεται να κάνει ένα απολογισμό για την προσωπική πορεία του και την υπηρέτηση των αρχών του κινήματος.

ΕΠΑΜ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Η τρέχουσα επιχείρηση καταλήστευσης του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας και ισοπέδωσης των εργασιακών σχέσεων, για την υλοποίηση της οποίας επιβάλλεται σήμερα το ειδικό καθεστώς και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα για μια ομαλή δημοκρατική τάξη, βασίζεται στο «χρέος».

Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο λησμονημένος Έλληνας - Του Γιώργου Σταυράκη

Μέσα στον ορυμαγδό της τηλεοπτικής και έντυπης δημοσιογραφίας τα εθνικά ανακλαστικά και η μνήμη μας άρχισε να μας εγκαταλείπει. Σχεδόν τρία χρόνια τώρα, εμείς οι Έλληνες γίναμε μάρτυρες μιας ακατάσχετης οικονομολογίας που φέρνει ζόφο και ανασφάλεια για το αύριο. Και όλα αυτά χωρίς να τα προκαλέσει κανένας πόλεμος, καμιά φυσική καταστροφή.

Ο Μέγας Κυρίαρχος - Γράφει ο Ανδρέας Μπόμπας

Καλοί μου φίλοι, ήρθε η ώρα να εκφράσουμε μ’ όλους τους τρόπους το αδούλωτο φρόνημα μας.
Να προστατέψουμε το βιός μας και την πατρίδα μας.
Να παραμερίσουμε όλους αυτούς που μας συκοφάντησαν, μας απαξίωσαν, μας λοιδώρησαν και τώρα μας οδηγούν όμηρους στην καταστροφή.

Το κίνημα της πατάτας - Του Βασίλη Κολημένου

Η πατάτα γνωστή και ως γεώμηλο, είναι φυτό πλούσιο σε άμυλο και αποτελεί τροφή μεγάλης θρεπτικής αξίας. Στην Ελλάδα είναι ευρύτατα διαδεδομένη και τρώγεται ως βασικό  τρόφιμο. Το έφερε στη χώρα μας ο Ιωάννης Καποδίστριας. Λέγεται μάλιστα ότι η επιφυλακτικότητα των Ελλήνων ως προς το νέο τρόφιμο ανάγκασε τον Κυβερνήτη να εφεύρει  το κόλπο των κλειδωμένων αποθηκών αλλά εσκεμμένα άφηνε αφύλακτες τη νύχτα ώστε  ο λαός να μπορεί «να κλέψει» νομίζοντας ότι είναι πολύτιμες ….

Σημαντικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Ευρυτανίας

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, πήραν οι Κυνηγετικού Σύλλογοι του Νομού μας, προκειμένου να συνδράμουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες. Τόσο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου, όσο και αντίστοιχος της Δυτικής Ευρυτανίας  στήνοντας ένα δίχτυο   αλληλεγγύης, κάτω από την αιγίδα  της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Μετά από αίτημα Καρανίκα έτοιμο το προσχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για οπλίτες γιατρούς στα Περιφερειακά Ιατρεία

Ηλίας Καρανίκας: «Κανένα αγροτικό ιατρείο χωρίς γιατρό!»
Γιάννης Ραγκούσης: «Με Προεδρικό Διάταγμα που προωθείται θα διατίθενται οπλίτες γιατροί στα Περιφερειακά Ιατρεία»

Mέτρα για τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης στις ορεινές περιοχές της Ευρυτανίας ζητά ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας

Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Ευρυτανίας ζητώντας την επανεξέταση του τρόπου υπολογισμού φορολογίας των υγρών καυσίμων. Συγκεκριμένα, το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης έχει ως εξής: «Έχοντας υπόψη την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία και την οικονομική ύφεση στην οποία βρίσκεται η χώρα, θεωρούμε ότι το κόστος θέρμανσης που επωμίζεται η μέση ελληνική οικογένεια των ορεινών περιοχών έχει καταστεί εντελώς δυσβάστακτο.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ “έφαγε” ο πα(τέρας) από την Φουρνά, που βίαζε την κόρη του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ Ε.Π. - Καταπέλτης το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λειβαδιάς (Κακουργοδικείο)

Σε φυλάκιση 30 ετών καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λειβαδιάς (Κακουργοδικείο) το πατέρα, τέρας από την Φουρνά Ευρυτανίας που επί χρόνια βίαζε την κόρη του που σήμερα είναι περίπου 30 ετών.

Η 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Μετά από συντονισμένες κινήσεις ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ξεκινούν οι επισκέψεις Κινητής Μονάδας για ιατρικές εξετάσεις σε χωριά της Ευρυτανίας. Αξίζουν πολλά μπράβο για την πολύ σημαντική αυτή κίνηση.

Ελπίδα της παγκόσμιας κοινότητας είναι η Ορθοδοξία - Γράφει ο Κώστας Ηλ. Μήτσιος

Σε μια κοινωνία, η οποία έχει αφεθεί στις ανεξέλεγκτες ορμές και στα ωστικά κύματα του ατομισμού, του καταναλωτισμού και της πολυδύναμης αλλοτρίωσης, οι Έλληνες, οι Ευρωπαίοι πολίτες

Με σήμα το τριαντάφυλλο το κόμμα «Δημοκρατικός Σοσιαλισμός» Όλο το παρασκήνιο του νέου κόμματος Κατσέλη-Καστανίδη - Ποιοι διαγραφέντες βουλευτές προσχωρούν

Με σήμα το κόκκινο τριαντάφυλλο, όπως είναι δηλαδή το σύμβολο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, θα παρουσιάσουν το νέο τους κόμμα την ερχόμενη Τετάρτη οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης και Λούκα Κατσέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού θα είναι «Δημοκρατικός Σοσιαλισμός» (ΔΗ.ΣΟ)