Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; - Γράφει ο Γιώργος Σταυράκης

Ξέρεις ποιος είμαι εγώ (ρε); Είναι μια αρκετά συχνή επωδός η οποία εκστομίζεται στη διάρκεια ενός καβγά ή μιας έντονης αντιπαράθεσης, μεταξύ αγνώστων ατόμων. Καλό παράδειγμα είναι εκείνο το σχετικά πρόσφατο του Κίμωνα Κουλούρη, που με τη μερσεντές παραβίασε τα κόκκινα φανάρια. Επίσης, το παλιότερο στη Θεσσαλονίκη, όπου ο τότε υπουργός Δροσογιάννης χαστούκισε τον τροχονόμο που θέλησε να τον ενημερώσει ότι στάθμευσε το αυτοκίνητό του αντικανονικά λέγοντάς του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», με ή χωρίς το «ρε».

Αρχιμ. Δοσιθέου ΙΕΡΟΝ ΤΡΙΠΤΥΧΟΝ: Ο βίος της Υπεραγίας Θεοτόκου - ΜΕΡΟΣ Α΄ - Του Παν. Βλάχου Επιθεωρητού Μ.Ε.

Η ιστορία του ορθοδόξου μοναχισμού
Η ιστορία της Ιεράς Μονής Τατάρνης
Έκδοσις Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής
Παναγίας Τατάρνης Ευρυτανίας.

Τον πονήσαντα το έργον Αρχιμανδρίτην Δοσίθεον εγνώρισα προ ημίσεος σχεδόν αιώνος νεαρόν μοναχόν με άρτι χνοάζον το γένειον, υπηνήτην κατά τον αρχαίον λόγον, συνοδεύσαντα προς ταφήν εις προυσόν το σκήνωμα του κοιμηθέντος Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Προυσιωτίσσης μακαριστού Γερμανού, την σεπτήν μνήμην του οποίου ιδιαιτέρως ευλαβείται.

Παράταση Προγράμματος «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Η ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας, φορέας διαχείρισης προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, ανακοινώνει ότι το  Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας / Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα / Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα  (ΕΥΔ ΕΠΑΕ) αποφάσισε:
A. την παράταση της προθεσµίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραµµα «Εκσυγχρονισµός Χερσαίων Εµπορευµατικών Οδικών Μεταφορών.

ΜΟΥΣΙΚΗΣ… Ο ΛΟΓΟΣ του Ηλιόπουλου Αναστάσιου, εκπαιδευτικού αποσπασμένου στα Γ.Α.Κ. Ευρυτανίας

 Τα κάλαντα του Λαζάρου

Στο προηγούμενο άρθρο είχαμε αρχίσει μια προσπάθεια καταγραφής των ευρυτάνων μουσικών, οργανο-παικτών και τραγουδιστών, και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ανταπόκριση των αναγνωστών ήταν πολύ θερμή. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας αυτό σε προσεχές φύλλο, διότι η κατανυκτική περίοδος που διανύουμε μας καλεί σε άλλα μονοπάτια. 

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Γράφει ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Α. ΜΑΚΚΑΣ Σύμβουλος Επενδύσεων, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΡΑΣΗΣ (www. drassi.gr)

Σε μερικές εβδομάδες  στήνονται κάλπες.  Οι  τωρινές δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν  ένα κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο. Πολύς  θυμός, αγανάκτηση, φόβος,  και  μόνο λίγη  ελπίδα. Παρατηρείται μια μετατόπιση από τα δύο μεγάλα κόμματα σε μικρότερους  κομματικούς σχηματισμούς από δεξιά και από αριστερά. 

Η 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ 499 ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Γύρνα Ντόρα θα πεθάνω, έχω αρχίσει και τα χάνω, πίνω και καπνίζω, σαν τρελός…. θα μπορούσε να τραγουδήσει άνετα ο Ζορρό της Συμπρωτεύουσας, αλλά αντί για άσμα ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης, έγραψε γράμμα, γεμάτο πόνο για την παράταξη, προς την Πρόεδρο της ΔΗΣΥ,

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ετοιμάζουν “τέρας” αιολικό πάρκο με 8 ανεμογεννήτριες στην Επισκοπή Αναμένονται έντονες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία

Στη θέση «Καρανικόλας» στην Επισκοπή της ΔΕ Φραγκίστας, πρόκειται να εγκαταστήσουν Αιολικό Πάρκο ισχύος 16MW, σύμφωνα με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ 499 ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* 2.126 υπογραφές πολιτών του Καρπενησίου συγκεντρώθηκαν προκειμένου να μειωθούν τα δημοτικά τέλη και τα τέλη ύδρευσης και άρδευσης. Το αίτημα κατατέθηκε τη Δευτέρα το πρωί στο Δημαρχείο,

ΑΠΟΚ -Αγρότης Λιανοκλαδίου 2-0 Τρίποντο παραμονής από τα λιοντάρια του Σερμπέση

Την πιο σημαντική του νίκη για την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε το Βελούχι την περασμένη Κυριακή. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, έχοντας την ουσιαστική στήριξη 500 και πλέον φιλάθλων της, αλλά και ψυχή λεόντων, επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του Αγρότη Λιανοκλαδίου με σκορ 2-0, αποκτώντας έτσι σαφές προβάδισμα έναντι του αντιπάλου τους για να παραμείνουν στην Δ΄ Εθνική.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων η Μπουμπουρή

Άλλη μια σπουδαία διοργάνωση καλείται να σφυρίξει η ικανότητα ρέφερι Κωνσταντίνα Μπουμπουρή του ΣΔΠ Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα θα διευθύνει στο Βέλγιο το διάστημα 12-19 Απριλίου αγώνες για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κορασίδων 2012.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Προπαίδες: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 0-5 Ξεκίνημα με ήττα για τα πιτσιρίκια

Την ήττα με σκορ 5-0 γνώρισε η μικτή ομάδα προπαίδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας, από την αντίστοιχη της Φθιώτιδας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων προπαίδων του 6ου ομίλου. Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα των Δημήτρη Αντωνίου-Γιάννη Φλωράκη θα είναι στις 22 Απριλίου απέναντι στην Βοιωτία στον Ορχομενό, ενώ η Φθιώτιδα την ίδια ημέρα για την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Φωκίδα.

Μυρίκη-Άγραφα 0-2 Προβάδισμα για τελικό

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης έκανε ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, μετά την εύκολη επικράτησή του εκτός έδρας με 2-0 επί της Μυρίκης. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου πολύ καλά διαβασμένη, μπήκε δυνατά στον αγώνα και με την συμπλήρωση του ημιώρου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 και κάπου εκεί ο πρώτος ημιτελικός έλαβε τέλος.

Στο επικοινωνιακό πλάνο του Δημάρχου τα « τουριστικά» στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών στο Καρπενήσι!!!

Έχοντας εμπεδώσει  τις μεθόδους και τις πρακτικές της επικοινωνιακής τακτικής όπου εκφράζοντας θέσεις και απόψεις χωρίς καμία προοπτική ή  δυνατότητα πρακτικής εφαρμογής, ο Δήμαρχος Καρπενησίου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αντιδράσεις για το Κέντρο υποδοχής Μεταναστών στο Καρπενήσι Τι λένε Ηλίας Καρανίκας, Β. Καραμπάς, Κ. Μπακογιάννης

Αν δεν ενημερωθούμε και δεν πάρουμε τις ανάλογες διευκρινήσεις από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν απαντάμε», είναι η απόφαση των αρχόντων του Νομού για τη δημιουργία κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στην Ευρυτανία.

Έντονη η αντίδραση Καρανίκα για την αναβολή της συζήτησης για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στην Ευρυτανία

Την έντονη δυσαρέσκειά του προς το Υπουργείο Οικονομικών εξέφρασε στη Βουλή ο Βουλευτής Ευρυτανίας Ηλίας Καρανίκας για την δεύτερη σε σειρά αναβολή της ερώτησής του σχετικά με το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης στον νομό Ευρυτανίας.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από το Καρπενήσι οι Άγγλοι τουριστικοί πράκτορες

 Στο Δήμο Καρπενησίου βρέθηκαν από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2012 έξι τουριστικοί πράκτορες , εκπρόσωποι των μεγαλύτερων γραφείων εναλλακτικού τουρισμού της Αγγλίας, συνοδευόμενοι από την προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ στην Αγγλία και την Ιρλανδία, κ. Κυριακή Μπουλασίδου.

Ο Δήμος Καρπενησίου στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS

Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS. Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε επιτυχώς με δικό του περίπτερο, προσκαλώντας όλους αυτούς που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία, να επισκεφθούν το Δήμο Καρπενησίου και να ζήσουν τις ξεχωριστές εμπειρίες που τους προσφέρει η Ευρυτανική φύση.

Στερεά Ελλάδα: Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο από 30-03-2012 έως 01-04-2012 και ώρες 17:00- 23:00 στους Νομούς της Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφερείας Στερεάς Ελλάδος για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Φημολογίες περί περικοπών της μισθοδοσίας των κληρικών

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος θέλοντας να καθησυχάσει  τους κληρικούς της Χώρας μας, ενημερώνει ότι, οι ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, περί διακοπής της μισθοδοσίας των κληρικών από το Κράτος τον προσεχή Ιούνιο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δωρεάν δημοτικά δρομολόγια και μείωση τροφείων για τους Δημότες

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου ξεκινάνε τα δωρεάν δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Χρηματοδοτούμε από το ΕΣΠΑ, με 9.445.000 €, σημαντικές παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών πρόνοιας, υγείας και περίθαλψης στη Στερεά Ελλάδα»


Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά οι αποφάσεις ένταξης και χρηματοδότησης από το Περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ έργων υγείας και πρόνοιας και συγκεκριμένα:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από τον Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Καρπενησίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το β’ σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Δήμο Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό από τις 26 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου 2012.

Μικρό Πανεπιστήμιο - Δήμος Καρπενησίου - Δικηγορικός Σύλλογος Ημερίδα για τον “Συνήγορο του Πολίτη”

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τo Δικηγορικό Σύλλογο Ευρυτανίας πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή 30 Μαρτίου ημερίδα με θέμα «Ο θεσμός των ανεξάρτητων αρχών στην χώρα μας - Σχέσεις και συμπεράσματα από τη δωδεκαετή λειτουργία του Συνήγορου του Πολίτη» στα πλαίσια του θεσμού «Μικρό Πανεπιστήμιο», που έχει καθιερώσει η νέα δημοτική αρχή.

«Μικρή» Εθνοσυνέλευση στους Κορυσχάδες από τους Γ.Γ. των Δήμων της χώρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, το συνέδριο των Γενικών Γραμματέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα: «Απασχόληση & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Αυτοδιοίκηση», που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Συνεδρίων του ιστορικού Μουσείου Κορυσχάδων.

«Ξέσπασε πόλεμος» μεταξύ ΕΛΜΕ και Μπακογιάννη


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας με αποδέκτη το Δήμαρχο Καρπενησίου δημοσιοποίησε η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας εκφράζοντας την αγανάκτηση και την οργή των συναδέλφων του Γυμνασίου Φουρνάς, αλλά και των καθηγητών της Ευρυτανίας, καταγγέλλοντας δημόσια στην τοπική κοινωνία την απαράδεκτη, αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά  του κ. Μπακογιάννη, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κείμενο της ανακοίνωσης.

Ποιοι αποκαλούν τον Κώστα Μπακογιάννη «ευρυτανιάρχη»;


Ποιοι αποκαλούν τον Κώστα Μπακογιάννη «ευρυτανιάρχη»;

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 «Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στη δοκιμασία που υφίσταται η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και την πλήρη υποστήριξή μας στους εργαζόμενους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ορκωμοσία διοικητών Θ.Χ.Π. Σε Διοικητή αναβαθμίζεται ο Γιώργος Αθανασιάς

Την Πέμπτη τη 29 Μαρτίου 2012 στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ορκίστηκαν από τον Αναπληρωτή Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Αθανάσιο Τσάτσο, οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας.

Με άμεση επέμβαση της ΠΥ σβήστηκε η φωτιά κοντά στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου

Μικρή σε έκταση πυρκαγιά κοντά στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου που προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έσβησε με άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής την περασμένη Δευτέρα στις 1,30 το μεσημέρι.

Επιστροφή 2,5 δισ. ευρώ από τους "μαϊμού" ανάπηρους

Στο τέλος του 2012 το ασφαλιστικό σύστημα θα έχει οικονομικό όφελος 4,5 δισ. ευρώ από την περιστολή της σπατάλης και της διαφθοράς, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου το πρόγραμμα λειτουργίας των Εμπορικών Καταστημάτων για τις Γιορτές του Πάσχα.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Άνοιξαν οι "πύλες" του Μπαζάρ
Αυτές τις άγιες ημέρες της αδελφοσύνης καλούμε όλους να συμμετάσχουν σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς! 

Το Σάββατο του Λαζάρου η απονομή βραβείων από το Ίδρυμα Γαζή – Τριανταφυλλοπούλου

Η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής Υποτροφιών και Βραβείων από το Ίδρυμα Γαζή – Τριανταφυλλοπούλου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 στις 7.30 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες

Προκειμένου η Επιτροπή Υποτροφιών της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» να επιλέξει του υποτρόφους για το ακαδ.έτος 2012-2013 καλεί τους ενδιαφερομένους, που οι γονείς τους κατάγονται από την Ευρυτανία  να υποβάλλουν σχετική αίτηση και τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αρχαιρεσίες στον ΣΕΣΟΑ Πρώτη σε σταυρούς προτίμησης η Όλγα Διώτη

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες στον Σύλλογο Ευρυτάνων Σωμάτων Ασφαλείας ΣΕΣΟΑ ,για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ο.Ε.Σ.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Γιώργου Στ. Αθανασιά - Κουτσοκέφαλα, Θρύλοι, Μύθοι και Μουραπάδες

Το τρίτο του βιβλίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΟΙΩΝΟΣ» ο εκπαιδευτικός Γιώργιος Στ. Αθανασιάς, ένα βιβλίο γεμάτο ιστορίες μιας νοσταλγικής εποχής.
Το νέο πόνημα του κ. Αθανασιά έχει τίτλο «Κουτσοκέφαλα, Θρύλοι, Μύθοι και Μουραπάδες» και αναφέρεται σε ανθολόγιο πράξεων, ενεργειών, συμπτώσεων, σκηνών και γεγονότων που διαδραματίστηκαν στην Ευρυτανία.

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Τραγικό θάνατο βρήκε κτηνοτρόφος στον Καρβασαρά Μαράθου.


Την ζωή του έχασε ο 55χρονος Πάνος Ζιάκας, από τον Καρβασαρά Μαράθου μετά από πτώση του σε χαράδρα 250μ. Ο άτυχος άντρας είχε πάει  να κόψει κλαρί για τα ζώα του, χθες το μεσημέρι. Όταν βράδιασε και δεν επέστρεψε οι δικοί του ανησύχησαν και άρχισαν να τον ψάχνουν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ - ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 55ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ - ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ 55ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 200 ΜΕΤΡΩΝ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΊΓΟ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Αίολος-Κρέντη 1-1 - Το όνειρο συνεχίζεται

Με «ανατρεπόμενο» 
και "οδηγό" τον Κώστα Μάκκα 
γύρισε στην Κρέντη η ομάδα 
του Γιώργου Χρυσαφόπουλου


 Ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα προς τον τελικό των Play Off, έκανε η Κρέντη μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1, που απέσπασε στην έδρα του Αίολου. Τα όσα προηγήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα και όλο το παρασκήνιο, όπως αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, δεν επηρέασαν καθόλου την ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου.