Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Νέα ιστοσελίδα για το Δήμο Καρπενησίου - www.karpenissi.gr


Πλήρως ανανεωμένη, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου αποτελεί πλέον γεγονός.
Με στόχο τόσο την εξυπηρέτηση των δημοτών όσο και την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών, η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου, επιχειρεί πρωτίστως να προβάλει τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής.

Με εντολή του πρωθυπουργού Κόβονται οι πιστώσεις σε ΜΚΟ και σωματεία για το 2012, από μηδενική βάση το 2013

Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δεσμεύονται όλες οι πιστώσεις που είναι εγγεγραμμένες στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 και αφορούν επιχορηγήσεις προς ΜΚΟ και σωματεία, ενώ από το 2013 όλες πλέον οι δαπάνες θα επανεξεταστούν από μηδενική βάση.

Πρόσκληση των μαθητών του Δήμου Καρπενησίου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο


Η δύσκολη συγκυρία που μας μαστίζει τον τελευταίο καιρό, σε συνδυασμό με το υψηλό οικονομικό κόστος που καταβάλλεται ετησίως από τους γονείς για την παιδεία αλλά και την ανεπαρκή στήριξη από το κράτος, μας οδήγησε να εντάξουμε στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης,  τη  λειτουργία μιας νέας δομής για το Δήμο Καρπενησίου: το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΥΡΝΑ

Το Σάββατο 28/7/2012 και ώρα 9η βραδινή πραγματοποιήθηκε η προαναγγελθείσα εκδήλωση «ΓΙΟΡΤΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ», στην κεντρική πλατεία του Φουρνά και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Η ακούραστη Πρόεδρος του Συλλόγου κα Γεωργία Γκαρίλα – Διαμαντή και οι άξιες συνεργάτιδές της, είχαν μεριμνήσει για την άψογη παρουσίαση και κατάφεραν να υπερκαλύψουν όλους τους χώρους της πλατείας.

Γαμπρός ντύθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στη Μητρόπολη της Κέρκυρας


Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης για να παντρευτεί την αγαπημένη του, Ειρήνη Σκορδίλη στη Μητρόπολη της Κέρκυρας.
Λίγο καιρό μετά τον πολιτικό γάμο του μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσανίτη με την γυναίκα του, Ειρήνη Σκορδίλη, ήρθε και ο θρησκευτικός, κάτι που το ζευγάρι ήθελε εξ' αρχής.

Πρώτη για Ματσιούλις, Κίτσεν στο Καρπενήσι


Την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα (20/8) ο Ντέργουιν Κίτσεν και ο Γιόνας Μασιούλις, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί στο Καρπενήσι.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πλέον ακόμη δύο παίκτες στη διάθεση του και έτσι η δουλειά βγαίνει καλύτερα για τον Έλληνα τεχνικό. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος είχε πάρει άδεια για να μεταβεί στην Κέρκυρα με σκοπό να παντρευτεί.