Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη Μπεγλίτη στο Καρπενήσι εν όψει του Συντακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Στο Καρπενήσι βρέθηκε ο πρώην υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012, όπου είχε συνάντηση με τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας στα πλαίσια της  πολιτικής διαδικασίας συγκρότησης των νομαρχιακών και περιφερειακών οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Τρόφιμα για το Χαμόγελο του παιδιού από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Καρπενησίου

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου,  του 1ου Γυμνασίου  και οι καθηγητές τους  ευαισθητοποιήθηκαν από το κάλεσμα που έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»   και συγκέντρωσαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων που ήδη στάλθηκε  στον Εθελοντικό Οργανισμό.  

Εκδήλωση ντροπής

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα  7  το βράδυ στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης μας, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Nικηφόρου Βρετάκου, παρουσιάζεται η ποιητική σύνθεσή του «Λειτουργία Κάτω από την Ακρόπολη», στην οπτικοακουστική δημιουργία του Σαραντάκου Σακελλάκου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΥΤΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΛΕΙΤΣΟΥ, ΦΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΑΣ TΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΣΙΟΪΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ «Ο ΕΚ ΚΛΕΙΤΣΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ»

 Μπορεί πολλοί Ευρυτάνες να βρίσκονται μακριά από τον τόπο τους, αλλά ποτέ δεν τον ξεχνούνε και κυρίως δεν λησμονούν την ιστορία του, διατηρούν τους δεσμούς που τους ενώνουν με την πατρώα γή και βεβαίως αυτό που έχουν πάντα στην καρδιά και το νου τους είναι και οι εφέστιοι άγιοι, οι Ευρυτάνες άγιοι,

Με αλυσίδες για Καρπενήσι - Έπιασαν δουλειά αλατιέρες και εκχιονιστικά



Χιονίζει από τις 9:00 το πρωί από τον Τυμφρηστό και πάνω - Με αλυσίδες από το 59ο έως το 65ο χλμ Λαμίας - Καρπενησίου...Οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά έπιασαν δουλειά πριν από λίγο για να καθαρίσουν το δρόμο από το χωριό Τυμφρηστός μέχρι και το τούνελ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΔΒΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ


*Πλούσιος είναι,  σύμφωνα με την κυβέρνηση,  όποιος έχει παιδιά. Πώς έχει την δυνατότατα και τα μεγαλώνει;

Στο Πρόγραμμα LEADER ο Δήμος Καρπενησίου


Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» (Π.Α.Α.) της Χώρας μας, εγκρίθηκε με την αριθ. 5807/29.06.2009 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η εφαρμογή τοπικού προγράμματος, με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία «ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ», η οποία αποτελεί την Ομάδα Τοπικής Δράσης (εφεξής αποκαλούμενη Ο.Τ.Δ.).

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - 74χρονος πνίγηκε στον «Κλαρωτό»


Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 74χρονος άνδρας από το Καρπενήσι, ο οποίος πνίγηκε στα νερά του Κλαρωτού ποταμού.
Το συμβάν έγινε την περασμένη Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012. Όπως συνήθιζε ο άτυχος άνδρας, να πηγαίνει κάθε μέρα στο στάβλο του, διασχίζοντας το ρέμα, προκειμένου να ταΐσει και να φροντίσει τα ζωντανά του, έτσι και τη μέρα εκείνη, ακολούθησε το πρόγραμμά του, αλλά η μοίρα του είχε γράψει το φινάλε του.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - Β΄ ΜΕΡΟΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ


*Έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από το ρεπορτάζ  του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ο Υπουργός πρόκειται να