Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΑΙΟΛΟΣ – ΛΕΟΝΤΑΡΙ 0-2 Έπεσε πάνω σε λιοντάρι


Μια ακόμη ήττα γνώρισε στο γήπεδό του ο Αίολος, αυτή τη φορά από το Λεοντάρι με σκορ 2-0. Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του μέσα στο Καρπενήσι και δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας από μια ομάδα που δεν έδειξε σπουδαία πράγματα.

Το Λεοντάρι του Κώστα Γκαβογιάννη ΠΟΥ με το «διπλό» αυτό διατηρεί ελπίδες για την παραμονή, άνοιξε το σκορ στο 53΄ με τον Αναγνωστόπουλο και στο 73ο λεπτό με ένα έξοχο τέρμα του Τσιώλη, έφτασε σε μια σπουδαία νίκη για την συνέχεια, ενώ στο 34΄είχε χαμένο πέναλτι με τον Αναγνωστόπουλο.
Το Λεοντάρι παρέμεινε στην προτελευταία (10η) θέση και έφτασε τους 13 βαθμούς και στο -6 από την παραμονή. Ο Αίολος παραμένει σταθερά στην ουρά του ομίλου με μόλις 4 πόντους και -15 πλέον από την γραμμή σωτηρίας. Την ερχόμενη (16η) αγωνιστική ο Αίολος θα πραγματοποιήσει το ρεπό του, ενώ το Λεοντάρι θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Λαμία.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Ο Ράικος πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά έκανε το φαλτσαριστό σουτ, που πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό «Γ» του Σκούρα.
12΄: Ο Καρατέλιος έκανε την κούρσα από αριστερά, σέντραρε και ο Αζακάς απέκρουσε από κοντά σε κόρνερ με την μπάλα να φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι.
14΄: Σουτ του Μπακαλίδη εκτός περιοχής μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο πορτιέρο της ΑΕΛ.
34΄: Ο Ζαραμπούκας σέντραρε από δεξιά, ο Αζακάς απέκρουσε ασταθώς, ο Γρίβας κέρδισε την μπάλα και ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Αζακά. Ο ρέφερι Πόγκας καταλόγισε το πέναλτι και «κιτρίνισε» τον στόπερ των γηπεδούχων. Ο Αναγνωστόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι, όμως σούταρε αρκετά μέτρα πάνω από το τέρμα του Αίολου, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
39΄: Ο Καρατζόγλου γύρισε από δεξιά και ο Γρίβας πλάσαρε αδύναμα προ του Κατσίκα στο πρώτο δοκάρι και ο Κατελούζος μπλόκαρε εύκολα.
43΄: Ο Παπαευαγγέλου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η κοντινή κεφαλιά του Γρίβα στο δεύτερο δοκάρι έφυγε άουτ.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Καρατζόγλου τροφοδότησε τον Αναγνωστόπουλο, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Κατελούζος απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
53΄: Ο Κατσίκας απομάκρυνε την μπάλα, η οποία βρήκε στην πλάτη του Γρίβα και έφτασε στον Καρατζόγλου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή αφύλακτος από αριστερά, «έσπασε» στον Αναγνωστόπουλο, που στο δεύτερο δοκάρι από κοντά με σουτ πέτυχε το 0-1.
54΄: Καοχτυπημένο φάουλ του Νικολάου από πλάγια δεξιά απέκρουσε o Σκούρας προ του Πολυτσέρη προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά.
62΄: Μετά από αντεπίθεση της Α.Ε.Λ., ο Αναγνωστόπουλος πάσαρε στον Καρατζόγλου από αριστερά, ο οποίος γύρισε στον Γρίβα, που σούταρε χωρίς πίεση από ύψος του πέναλτι άουτ από το αριστερό δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία
67΄: Εκτέλεση φάουλ του Παπαευαγγέλου από δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο γκολκίπερ του Αίολου.
69΄: Ο Καρατζόγλου έκανε ατομική προσπάθεια, αλλά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι του Κατελούζου.
73΄: Ο Θεοδωρόπουλος πάσαρε στον Τσιώλη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα όμορφα στο αριστερό «παραθυράκι» του Κατελούζου για το τελικό 0-2.
78΄: Ο Καρατζόγλου ελίχτηκε από αριστερά, απέφυγε τον Γραβιά και σούταρε άουτ.
84΄: Ωραίο γυριστό σουτ του Ζαρχανή από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
86΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε φάουλ απευθείας από καλή θέση αριστερά, ο Σκούρας απέκρουσε στο δεξί του «παραθυράκι» και η μπάλα στην συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
93΄: Ο Νικολάου γέμισε από το κέντρο και το σουτ του Κατσίκα από κοντά απέκρουσε σωτήρια ο Σκούρας στην δεξιά του γωνία.
Συνθέσεις Ομάδων
Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Κατσίκας, Αζακάς, Ράικος, Χρυσαφόπουλος(65΄ Γραβιάς), Πολυτσέρης, Κατσαρής, Ζαραβέλης, Μπακαλίδης
Λεοντάρι (Κώστας Γκαβογιάννης): Σκούρας, Ζαραμπούκας, Καρατέλιος, Παπαμαργαρίτης, Τριανταφύλλου Ε., Θεοδωρόπουλος, Παπαευαγγέλου(90΄ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Τσιώλης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζόγλου(90΄ Τριανταφύλλου Α.), Γρίβας(79΄ Ζαρχανής)
Διαιτητής : Μάριος Πόγκας(ΣΔΠ Ευβοίας),1ος Βοηθός : Δήμητρα Φραντζη(ΣΔΠ Ευβοίας), 2ος Βοηθός : Κωνσταντίνος Γκάτσος(ΣΔΠ Ευβοίας)