Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γνώμη - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Η ώρα της αλήθειας για τον Δήμαρχο και τους νέους Αντιδημάρχους στον Δήμο Αγράφων έφτασε. Δυο χρόνια μετά την εκλογή του Δημήτρη Τάτση στον Καλλικρατικό αυτό Δήμο,
που καλύπτει την Κεντροδυτική Ευρυτανία και μετά τα όσα συνέβησαν με τις κόντρες και τις ανεξαρτητοποιήσεις βασικών στελεχών και δημοτικών Συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου, θεωρούμε ότι ήλθε η ώρα της αλήθειας και άπαντες στον Δήμο να αναλάβουν πλέον τις ιστορικές τους ευθύνες απέναντι στον λαό των Αγράφων.
Δεν είναι του παρόντος να αναφερθούμε στην σύνθεση της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου στα δυο χρόνια που πέρασαν. Το έργο και τις συμπεριφορές όλων όσων συμμετείχαν στην διοίκηση του δήμου όλο αυτό το διάστημα, θα το κρίνουν οι Αγραφιώτες την κατάλληλη στιγμή.
Εμείς σήμερα μέσα από αυτή εδώ την μικρή στήλη, θα αναφερθούμε εν τάχει στους νέους μικρούς άρχοντες που όρισε ο Δημήτρης Τάτσης και στην τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνουν.
Αν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι δεν πάρουν την μεγάλη απόφαση να τα δώσουν όλα για το Δήμο, πολύ σύντομα θα έχουμε δραματικές εξελίξεις σε ένα τόπο που πάσχει και σε μια κοινωνία  που δεν αντέχει άλλο την γκρίνια και πολλά λόγια.
Ο Δήμος βρίσκεται σε δύσκολη καμπή και απαιτούνται αγώνες για να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας. Δυστυχώς μέχρι τώρα στον τομέα αυτόν δεν έγινε τίποτε, τα προβλήματα παραμένουν πολλά και ο χρόνος για την επίλυσή τους είναι πλέον ελάχιστος.
Κ. Δήμαρχε, Αγαπητοί Αντιδήμαρχοι η ώρα της αλήθειας έφτασε και θα πρέπει να καταλάβετε ότι σ εν υπάρχουν πλέον περιθώρια λάθους από κανέναν στον Δήμο Αγράφων.