Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας


Το Δ.Σ του Συλλόγου των απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας «ο Άγιος Δημήτριος» καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση την 17η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:30 π.μ, στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Ελλάδος που βρίσκεται στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Σίνα και Δαφνομήλη.(πίσω από τον Ι. Ναό Αγ. Νικολάου Πευκακίων-Ασκληπιού 40, στα όρια Εξαρχείων και Κολωνακίου).

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης είναι η ακόλουθη :
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
3. Βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.
4. Διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. για το έτος 2012.
5. Οικονομικός απολογισμός χρήσης 2012, ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6. Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε.
7. Εγκρίσεις διαδοχικά, του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
8. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
9. Προϋπολογισμός χρήσης 2013 και έγκριση αυτού.
10. Προγραμματισμός δράσης του Δ.Σ για το έτος 2013 από τον Πρόεδρο του απερχόμενου Δ.Σ.
11. Προτάσεις – υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου και του χωριού μας.
Σημείωση:
Α) Θερμά παρακαλούνται όλα τα μέλη να προσπαθήσουν να είναι παρόντα την ημέρα αυτή στις εργασίες της Γενικής μας Συνέλευσης, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία. Για διάφορους λόγους, ο Σύλλογός δεν έχει την δυνατότητα να αναβάλει τις εργασίες της Συνέλευσης.
Στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Ελλάδος μπορεί κάποιος να έρθει με το μετρό κατεβαίνοντας στη στάση «Πανεπιστήμιο». Από εκεί με τα πόδια και ακολουθώντας την οδό Σίνα, θα συναντήσει το κτίριο στο αριστερά, αμέσως μετά το Γαλλικό Ινστιτούτο. Την ίδια διαδρομή θ’ ακολουθήσει και όποιος έρθει με λεωφορείο στις στάσεις Ακαδημία ή Πανεπιστήμιο. Εξυπηρετούν επίσης και όσα λεωφορεία διασχίζουν τις οδούς Ασκληπιού, Ιπποκράτους και Χαρ. Τρικούπη.