Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Οι νέοι της Κρέντης έδωσαν το δικό τους “παρών”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 19 Ιανουαρίου 2013, ο Σύλλογος Νέων Κρέντης «Η ΔΡΑΣΙΣ».
Η όμορφη και καθόλα ζεστή αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Ξενώνα ΜΑΚΚΑΣ και παρευρέθηκαν αρκετοί Κρεντιώτες, μικροί και μεγάλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγράφων Δημήτρης Βούρτσας και Κώστας Μάκκας καθώς και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Αθανάσιος Μπαλτάς.Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού, ο οποίος ευχήθηκε στην δυναμική Πρόεδρο του Συλλόγου Σταυρούλα Μάκκα, κάθε επιτυχία στο έργο της  καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο και θα στηρίζει τις δραστηριότητές του.
 Το φλουρί κέρδισε ο Κώστας Μάκκας του Χριστοφόρου και η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα από τον Σύλλογο σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Η προσπάθεια που γίνεται από τους νέους ανθρώπους ώστε να διατηρηθούν τα παραδοσιακά χωριά ζωντανά,  αξίζει πολλών συγχαρητηρίων και χρειάζεται την στήριξη όλων μας. Η αγάπη για τις ρίζες τους, ωθεί τους νέους ανθρώπους να αποτρέψουν την ερήμωση και την εγκατάλειψη των χωριών του Δήμου Αγράφων και αυτό είναι αξιέπαινο και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό  για όλους μας σε μια δύσκολη εποχή για την πατρίδα.
Να ευχηθούμε στην Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. υγεία, μακροημέρευση και πάντα επιτυχίες στον Σύλλογο του χωριού.