Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ποταμιά-Παλαιοκατούνα 0-0 Βαθμός χρυσάφι για τη σωτηρία


Βαθμό χρυσάφι για την παραμονή της πήρε η Αναγέννηση Παλαιοκατούνας από την Ποταμιά στο Καρπενήσι. Οι δυο αντίπαλοι, σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το στείρο 0-0 να δίνει από ένα βαθμό στον κάθε αντίπαλο. Η Παλαιοκατούνα στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού έφτασε τους 6 βαθμούς και έχει ξανά απόσταση 3 βαθμών από την Φραγκίστα. Η Ποταμιά παρέμεινε στην 5η θέση και έφτασε τους 17 βαθμούς.
Την επόμενη(17η) αγωνιστική η Αναγέννηση υποδέχεται την Μυρίκη και η Ποταμιά παίζει εκτός έδρας με την Κρέντη.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Μακρινό σουτ του Φλωράκη μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Αρκουμάνης.
20΄: Ο Γενιτσαρόπουλος πάσαρε στον Κοράκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από αριστερά έκανε το χαμηλό διαγώνιο σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Παπαβασιλείου.
21΄: Ο Φλωράκης τροφοδότησε με μπαλιά τον Μαντζιούτα, που πλάσαρε εκτός περιοχής άουτ από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων.
22΄: Ο Μαντζιούτας πάσαρε στον Φλωράκη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο πορτιέρο της Αναγέννησης μπλόκαρε με διπλή απόκρουση στην δεξιά του γωνία.
26΄: Ο Σταμούλης άνοιξε δεξιά στον Γενιτσαρόπουλο, που σέντραρε και ο Αναγνωστόπουλος μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την προβολή που πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
29΄: Ο Κοράκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η κοντινή κεφαλιά του Οσμέναϊ πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
31΄: Ο Μαντζιούτας πάσαρε στον Μπούρα Σ., που εκτός περιοχής και αριστερά σούταρε λίγο πάνω από την εστία του Αρκουμάνη.
35΄: Ο Πλεξίδας χτύπησε το κόρνερ από δεξιά και το γυριστό σουτ του Γκορόγια Γ. από κοντά μπλόκαρε ο πορτιέρο της Παλαιοκατούνας.
42΄: Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Παλαιοκατούνας, ο Γκορόγιας Γ. σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και στην συνέχεια ο Μαντζιούτας έπιασε νέο σουτ από κοντά και ο Αρκουμάνης μπλόκαρε.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Ο Φλωράκης γέμισε προς την περιοχή της Παλαιοκατούνας, ο Αρκουμάνης απέκρουσε ασταθώς, ο Ζαγκότσης μπήκε στην φάση χωρίς να μπορέσει να σουτάρει και το σουτ του Μπούρα Σ. βρήκε πάνω στον συμπαίκτη του.
49΄: Ο Πλεξίδας έκανε την ατομική ενέργεια, σούταρε από δεξιά και ο γκολκίπερ της Αναγέννησης μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία.
70΄: Σουτ του Φλωράκη εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί «Γ» του Αρκουμάνη.
73΄: Ο Μπούρας Α. έδωσε στον Μαντζιούτα, που σούταρε χαμηλά εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι.
80΄: Σουτ του Διώτη εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
82΄: Ο Κοράκης βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή από πλεονεκτική θέση και δεξιά, πλάσαρε, ο Αζακάς απέκρουσε στην γραμμή και στην επαναφορά ο Μπούρμπος πάσαρε στον Οσμέναϊ, ο οποίος σούταρε χαμηλά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαβασιλείου.
83΄: Ο Γενιτσαρόπουλος αντίκρισε 2η κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα και αποβλήθηκε από τον ρέφερι Κολοκώτσιο. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με 10.
85΄: Τραυματίστηκε ο Φλωράκης και η αριθμητική ισορροπία επανήλθε. Η Ποταμιά δεν έκανε την 2η αλλαγή της.
90΄: Ο Μαντζιούτας βρήκε στον Μπούρα Σ., που από καλή θέση πλάσαρε πάνω από το τέρμα της Παλαιοκατούνας.
Συνθέσεις Ομάδων
Ποταμιά (Σπύρος Κολόκας): Παπαβασιλείου, Μπίκας, Μπούρας Α., Αζακάς, Κοσμάς, Γκορόγιας Γ.(53΄ Στόκας), Πλεξίδας, Μπούρας Σ., Ζαγκότσης, Φλωράκης, Μαντζιούτας Κ.
Παλαιοκατούνα (Κώστας Λαθύρης): Αρκουμάνης, Ζιάκας, Πατρώνης, Σταμούλης(90΄ Γαλανός), Ιωάννου, Χαλκιάς, Κοράκης Α., Οσμενάϊ, Μπλέντζος(69΄ λ.τρ. Μπούρμπος), Αναγνωστόπουλος(75΄ Διώτης), Γενιτσαρόπουλος
Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος, 1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, 2ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)