Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Απεραντιακός-Άγραφα 0-4 Τετρακίνητος ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ


Με το επιβλητικό 4-0 επί του Απεραντιακού εκτός έδρας, συνέχισε την πορεία του στο τοπικό μας πρωτάθλημα ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ. Η ομάδα των Αγράφων, ανώτερη σε όλους τους τομείς επικράτησαν άνετα των γηπεδούχων με τον Τ. Καλύβα να σημειώνει χατ- τρικ.  
Ο Απεραντιακός, κάνοντας άσχημο παιχνίδι γνώρισε μια από τις βαριές του ήττες στο πρωτάθλημα παραμένοντας στην 7η θέση με 12 βαθμούς.

Τα Άγραφα έμεινα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, έχοντας διαφορά 5 πόντων από την δεύτερη Μυρίκη, διατηρώντας προβάδισμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας. Ωστόσο όμως έχουν μόνο ένα παιχνίδι ακόμη, το ντέρμπι με το ΑΠΟΚ την τελευταία αγωνιστική και όλα παίζονται, όσον αφορά την κατάταξη στην τελική βαθμολογία.
Οι Απεράντιοι ταξιδεύουν στην Φραγκίστα για την 17η αγωνιστική όπου θα δώσουν και το τελευταίο τους παιχνίδι για φέτος καθότι την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό, ενώ τα Άγραφα όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιήσουν το δικό του ρεπό.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Σέντρα του Θεοχάρη από αριστερά, η κεφαλιά του Καλύβα στο δεύτερο δοκάρι κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Φακίτσα.
8΄: Πάσα του Μπισμπίκη από αριστερά στον Τόσκα, που σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσαντώνη.
20΄: Ο Ζαπαντιώτης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Καλύβας πετάχτηκε μέσα από την περιοχή και με πλασέ πάνω στην κίνηση σημάδεψε την δεξιά γωνία του Απεραντιακού(0-1).
21΄: Ο Μάρκης μπήκε στην περιοχή από αριστερά σε θέση τετ α τετ, σούταρε διαγώνια, αλλά ο Φακίτσας απέκρουσε σε κόρνερ με τα πόδια.
33΄: Ο Θεοχάρης έκανε μπροστινή μπαλιά από αριστερά, βγάζοντας σε θέση βολής τον Μάρκη, ο οποίος μόνος απέναντι στον Φακίτσα πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 0-2.
39΄: Ο Ζωχάκης με αράουτ τροφοδότησε τον Καλύβα, ο οποίος σέντραρε από δεξιά και ο Παρθένης εξ επαφής πλάσαρε άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
43΄: Ο Κόγιας επιχείρησε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος απέκρουσε στην δεξιά του γωνία το πλασέ του ποδοσφαιριστή του Κατσαντώνη.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
46΄: Μπαλιά του Ζωχάκη στον Ζαπαντιώτη, που σέντραρε παράλληλα από δεξιά και το πλασέ του Καλύβα από κοντά απέκρουσε σωτήρια ο Φακίτσας στην αριστερή του γωνία.
47΄: Πλάγιο του Πανόπουλου από δεξιά, ο Ζήκας έκανε λάθος υπολογισμό και ο Καλύβας με ωραίο γυριστό σουτ, που κατέληξε ψηλά στην αντίπαλη εστία «έγραψε» το 0-3.
52΄: Συνδυασμός Κόγια-Καλύβα-Ζαπαντιώτη, σουτ του τελευταίου εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι των Απεράντιων.
69΄: Πάσα του Θεοχάρη στον Κόγια, που σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά άουτ από το δεξί δοκάρι του Απεραντιακού.
77΄: Ο Κατσίφας σε εκτέλεση φάουλ έστρωσε στον Μπισμπίκη, ο οποίος σούταρε δυνατά από πλάγια αριστερά έξω από το αριστερό «Γ» του  Καραγιώργου.
78΄: Ο Κόγιας με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Καλύβα, ο οποίος μόνος απέναντι στον Φακίτσα πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα(0-4).
85΄: Ο Μάρκης έδωσε στον Κόγια, ο οποίος ξεκίνησε κούρσα από το κέντρο, βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουταρε πάνω στον Φακίτσα, που μάζεψε.
92΄: Σέντρα του Τόσκα από δεξιά, πλασέ του Γιαννή στο πρώτο δοκάρι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Αγράφων.
Συνθέσεις Ομάδων
Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας):  Φακίτσας, Κολοκύθας, Κατσίφας, Ζήκας(54΄ Καμαρέτσος), Ντζίμας(46΄ Σιαλμάς), Κουτσοθανάσης Κ., Μπισμπίκης Δ., Τόσκα, Κωστής, Ανδρεάκης(69΄ Γιαννής), Ράμμος
Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Καραγιώργος, Ζωχάκης(57΄ Τσιούμας), Θεοχάρης, Αρκουμάνης, Μπισμπίκης Θ., Κόγιας, Παρθένης(66΄ Κατσιφός), Πανόπουλος(73΄ λ.τρ Σβερώνης), Μάρκης, Ζαπαντιώτης, Καλύβας Τ.
Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου, 1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης, 2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)