Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

2ο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου - Βραδιά με άρωμα Επανάστασης


Την Τετάρτη το απόγευμα στις 20 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.30 στο 2ο ολοήμερο νηπιαγωγείο Καρπενησίου, τα νήπια παρουσίασαν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην επέτειο της 25ης Μαρτίου με τραγούδια, ποιήματα, παραδοσιακούς χορούς και θεατρικά δρώμενα.
Δημιουργήσαμε, απολαύσαμε τους καρπούς μας και συνδημιουργήσαμε με το κοινό μας, σεβόμενοι το όραμα της επανάστασης του ’21, σεβόμενοι τις ρίζες μας, σεβόμενοι το μέλλον μας.


Η προσπάθειά μας χειροκροτήθηκε, και αυτό που όλοι αποκομίσαμε φεύγοντας ήταν μια διάθεση κι ένα χαμόγελο που ομόρφυνε τη ματιά μας, ζέστανε την καρδιά μας κι ευχαρίστησε την ψυχή μας. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τους γονείς είχε τη χαρά και τη διάθεση να συμμετέχει, σ’ αυτό το πανηγύρι της λευτεριάς, με την τόσο ζεστή παρουσία του και ο Δήμαρχος της Πόλης μας κ. Κων/νος Μπακογιάννης. Τον συνόδευσαν και δύο άξιοι συνεργάτες του: Η κυρία Ευαγγελία Σοφρώνη και ο κύριος Επαμεινώνδας Μούσιος. Με την παρουσία τους τίμησαν το έργο της Προσχολικής Αγωγής.
Δεν τελειώσαμε όμως ακόμη. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μια καταξιωμένη, και συνταξιούχο πλέον Νηπιαγωγό, από τον Πρόεδρο Γονέων και Μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπιαγωγείου Καρπενησίου κ. Κων/νο Κουτρούμπα ο οποίος και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην κυρία Ειρήνη Παπαντώνη εκ μέρους του Συλλόγου για τα 35 χρόνια γόνιμης διαδρομής και αστείρευτης προσφοράς της στο χώρο της Προσχολικής Εκπαίδευσης.
Με αυτό τον τρόπο εμείς οι μικροί μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου θέλουμε και γιορτάζουμε τις ξεχωριστές μέρες του χρόνου. «Με κορδέλες και καπέλα, με ταξίδια και γιορτές, κάναμε τις μέρες όλες σαν να είναι Κυριακές».

Σας ευχαριστώ,
Η Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου
Ειρήνη Λαλά