Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 546 Α΄

*Όλο και περισσότερο ακούγεται τελευταία, ότι πολύ σύντομα θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις στο χώρο της Formula 1, μετά την απόφαση του Σεμπάστιαν Φέτελ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες οι ειδικοί του χώρου και μετά από σοβαρότατη έρευνα, κατέληξαν στον αντικαταστάτη του πρωταθλητή που είναι Έλληνας και μάλιστα μάχιμος αυτοδιοικητικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτοδιοικητικός αυτός είναι Ευρυτάνας και πιο συγκεκριμένα Αγραφιώτης, έχει πάντα συνοδηγό συνάδελφο αυτοδιοικητικό, είναι επιΔΕΞΙΟΣ οδηγός, μεγάλος λάτρης του βουλάν με ειδικότητα στην οδήγηση τζιπ και άλλων 4Χ4 οχημάτων. Στις επόμενες μέρες η Formula θα προβεί και στην ανακοίνωση του ονόματός του…

*Ήθελα να ξέρω, κει πέρα στον Δήμο Αγράφων,5-6 Δημοτικοί Σύμβουλοι γιατί πηγαίνουν στις συνεδριάσεις; Θέλεις 3, θέλεις 4 ώρες να διαρκέσει η συνεδρίαση του οργάνου, από το στόμα τους κιχ δεν ακούς. Γίνεται συζήτηση, κατατίθενται προτάσεις, ανάβουν τα αίματα, αυτοί τίποτε. Αφού δεν μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στα της διοίκησης του Δήμου, γιατί ρε αδέλφια δεν κάθεσθε σπιτάκι σας και ταλαιπωρείστε χωρίς λόγο; Αφού δεν έχεις κάτι να πεις και αφού δεν νοιάζεσαι για τον τόπο σου, αδελφέ μου, γιατί τρέχεις; Λοιπόν ή άλλαξε ρότα ή παράταττα, για να έχεις την ηρεμία σου και την συνείδηση σου καθαρή. 

*Και μια που καταπιάστηκα με τον Δήμο Αγράφων, έμαθα πως ούτε προχτές αποφάσισε το Δ.Σ. να μη προχωρήσει ο Δήμος στην δημοπράτηση των καυσίμων. Καλό είναι να γίνονται οι έλεγχοι σε κάθε περίπτωση, όμως καλύτερο είναι η Δημοτική αρχή και τα μέλη του Δ.Σ. να σκέφτονται και τους Αγραφιώτες, που θα μείνουν χωρίς δρόμους, λόγω έλλειψης καυσίμων και που θα μείνουν τα παιδιά τους χωρίς θέρμανση στα σχολεία. Ναι στους ελέγχους και στην διαφάνεια, όχι στις κωλυσιεργείς εις βάρος  των Αγραφιωτών, που μέσα στα τόσα προβλήματά τους έχουν και αυτό.

*Στεναχωρήθηκα αδέλφια και περισσότερο από μένα η γυναίκα μου, που πήραν το παγοδρόμιο από την πλατεία. Είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, αντί να πηγαίνουμε κάθε απόγευμα για περπάτημα προς το ΛΕΚΑΝΤΙΝ, πεταγόμασταν στην πλατεία, κάναμε μισή ώρα πατινάζ, χαλαρώναμε και πίσω στα σπίτι για την συνέχεια της μέρας. Πολλά και σημαντικά μας έφερε η νέα Δημοτική Αρχή στον Δήμο Καρπενησίου, αλλά τούτο με το παγοδρόμιο, ήταν ότι καλύτερο ήλθε στην ευρυτανική πρωτεύουσα μετά τον ΓΑΠ… Επειδή σαν εμάς είναι και πολλοί άλλοι δημότες, κάνω έκκληση στους αρμοδίους του Δήμου, να επαναφέρουν το παγοδρόμιο στη θέση του και αν είναι δυνατόν να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο έτσι ώστε το καλοκαίρι που μας έρχεται στην πλατεία και ειδικά κάτω από τα πλατάνια να μην μπορεί να κάτσει κανένας να πιεί τον καφέ του. Για να δούμε θα εισακουσθεί η πρόταση μου;