Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΑΝΑΝΤΙ) ΔΑΦΝΟΥΛΑΣ


Την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την κατασκευή έργου αντιπλημμυρικής προστασίας – βελτίωσης, της περιφερειακής οδού Τ.Κ Δαφνούλας Δήμου Αγράφων, ζητά με αναφορά του στους Υπουργούς, Ανάπτυξης Μεταφορών και δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμο Χαρακόπουλο ο Κώστας Κοντογεώργος.
Πιο συγκεκριμένα ο Βουλευτής Ευρυτανίας στην αναφορά του που ακολουθεί ζητά την παρέμβαση των αρμοδίων Υπουργών, προκειμένου να  εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση και να αποτραπούν χειρότερες εξελίξεις στο μέλλον από ανάλογα καιρικά φαινόμενα.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ 
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Κύριοι Υπουργοί
Ο Δήμος Αγράφων του Νομού Ευρυτανίας αντιμετώπισε πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα με συνέπεια, την καταστροφή - λόγω πλημμυρικών και κατολισθητικών φαινομένων – της περιφερειακής οδού  Ανάντι της Τοπικής Κοινότητας Δαφνούλας Ν. Αργυρίου του Δήμου Αγράφων και των ιδιοκτησιών των κατοίκων της περιοχής.
Η βελτίωση της περιφερειακής οδού Ανάντι, (κατασκευή τάφρων, τεχνητών σωληνωτών έργων κ.λ.π) θα λειτουργήσει ως αποδέκτης των κατά καιρούς έντονων πλημμυρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή, προστατεύοντας παράλληλα τις περιουσίες και τις ζωές των κατοίκων της.
Επειδή ο Δήμος Αγράφων με τα πενιχρά οικονομικά του είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στην κατασκευή αυτών των άκρως απαραίτητων εργασιών, ζητάμε την παρέμβασή σας προκειμένου να  εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση και να αποτραπούν χειρότερες εξελίξεις στο μέλλον από ανάλογα καιρικά φαινόμενα.
Σας επισυνάπτω:
1. Έγγραφο του Δημάρχου Αγράφων
2. Τεχνική Περιγραφή του έργου
3. Προϋπολογισμό του έργου

4 Μαρτίου 2013
               
 Κώστας Κοντογεώργος
Βουλευτής Ευρυτανίας