Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Οι Δυτικοφραγκιστιανοί έκοψαν την Βασιλόπιττα τους στην Αθήνα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δυτικοφραγκιστιανών στην Αθήνα. Η κοπή που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, είχε και έναν ακόμη γιορτινό τόνο, καθώς συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της εφημερίδας του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Αντωνίου, αφού ευχαρίστησε όλους τους χωριανούς, αλλά και φίλους του Συλλόγου που βρέθηκαν στην ετήσια αυτή συνάντησή τους και  γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, κάλεσε τον κ. Δημήτρη Φαλλή, φίλο και επίτιμο μέλος του Συλλόγου να κόψει την πίττα, καθώς από την αρχή της κυκλοφορίας της εφημερίδας βρισκόταν στο πλευρό του Συλλόγου και γέμισε τις σελίδες του φύλλου με τα πολύ ενδιαφέροντα και διαχρονικά του άρθρα.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Δημήτρης Τσιώλης, ο Δυτικοφραγκιστιανός Πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Κωνσταντίνος Μπακόλας, ο γνωστός Νομικός και Πρόεδρος του Συλλόγου Ανατ. Φραγκίστας Κώστας Κουτσούμπας και όπως προαναφέραμε αρκετοί δυτικοφραγκιστιανοί.