Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μυρίκη-Κρέντη & ΑΠΟΚ-Άγραφα οι ημιτελικοί των play off


Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η 18η αγωνιστική, στην οποία σημειώθηκαν 13 τέρματα, ενώ υπήρξε και μια αποβολή.
Το νήμα έκοψε πρώτη η Μυρίκη, η οποία επικράτησε με 3-0 της αδιάφορης Κρέντης. Με το ίδιο σκορ νίκησε και ο ΑΠΟΚ τα Άγραφα, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση.
Οι παραπάνω ομάδες θα «κοντραριστούν» ξανά στους αγώνες των μπαράζ. Σε αδιάφορο βαθμολογικό ματς Ποταμιά και Άγιος Προκόπιος έμειναν στο 1-1. Η Φραγκίστα επικράτησε με 4-1 της Παλαιοκατούνας εκτός έδρας και κατέκτησε την παραμονή της θριαμβευτικά. Η Αναγέννηση οδηγήθηκε στην Β΄ ΕΠΣΕ. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κώστας Σταμούλης της Μυρίκης με 14 γκολ, ενώ το κύπελλο ήθους κατέκτησε η Φραγκίστα, που δεν δέχτηκε καμία κόκκινη κάρτα!.
* Τα ζευγάρια των ημιτελικών των play off, που προέκυψαν είναι τα εξής: Μυρίκη-Κρέντη την Κυριακή 31 Μαρτίου στιςν 4 μ.μ. και ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 4 μ.μ. με τον πρώτο ημιτελικό να διεξάγεται στην έδρα του τέταρτου και του τρίτου.