Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΩ ΟΙ ΚΛ. ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ, Θ. ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΣΙΩΛΗΣ
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Δήμο Αγράφων. Μετά την αναβολή του χθεσινού Δ.Σ. με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Πόπης Γερακούδη, ορίστηκαν 3 νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Αγράφων, ως στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Τάτση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Γ.Γ. προχώρησε στην κίνηση αυτή, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα στον Δήμο και κυρίως να στηριχτεί το έργο του Δημάρχου για την συνέχεια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στα επιτελεία των νέων Αντιδημάρχων επικρατεί ενθουσιασμός και μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το γραφείο του κ. Κατσιάδα έχει φωταγωγηθεί καθώς μετά την  εντυπωσιακή πρεμιέρα του κ. Κατσιάδα ως Αντιπροέδρου του Δ.Σ. ήλθε και αυτή η αναπάντεχη εξέλιξη, που δικαιολογεί τη χαρά που σκόρπισε σε όλους. Στο αντίστοιχο Γραφείο της κ. Φουρλίγκα ακούστηκαν πανηγυρισμοί και επιφωνήματα. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στο Γραφείο του κ. Τσιώλη, ο οποίος θα πρέπει να πούμε εδώ ότι με την απόφαση αυτή αναβαθμίζεται σε αναπληρωτής Δήμαρχος κάτι που σημαίνει ότι η μέχρι τώρα Αναπληρώτρια του κ. Τάτση Βάσω Φεγγούλη, παραμένει απλή Αντιδήμαρχος. Ωστόσο άλλες πηγές που παρακολουθούν τα δρώμενα στον Δήμο Αγράφων, αναφέρουν ότι σε κάποιο από τα παραπάνω γραφεία εθεάθησαν και οι πρώην Αντιδήμαρχοι Νίκος Φούκας, Θύμιος Μιχόπουλος καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Αγράφων Βαγγέλης Κατσιφός.
Το ρεπορτάζ τρέχει και σε λίγο θα δημοσιεύσουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς αλλά και βίντεο με δηλώσεις των νέων Αντιδημάρχων καθώς και δήλωση του Δημήτρη Τάτση που θα συγκινήσει. Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Βασίλης Κολημένος με τα συνεργία του και 4 συνεργάτες του, παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα και σε λίγο θα επανέλθουν με λεπτομέρεες.