Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ


Ομόφωνα ψήφισε τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2013, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων. Σε ένα διαφορετικό κλίμα από εκείνο της περασμένης Κυριακής, σήμερα επικράτησαν χαμηλοί τόνοι και μετά από πολύωρη συνεδρίαση, το Δ.Σ. ΟΜΟΦΩΝΑ, ενέκρινε τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του τρέχοντος έτους.

Έτσι μετά από αυτή την πολύ σημαντική απόφαση και αφού εγκριθούν τα ανωτέρω, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μπορούμε να πούμε ότι στο Δήμο Αγράφων, μπορεί να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και να δούμε επιτέλους τον Δήμο να λειτουργεί αποτελεσματικά προς όφελος των Δημοτών.
Λεπτομέρειες από την θυελλώδη αυτή συνεδρίαση αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, από τις εισηγήσεις Δ.Σ. αλλά και για την πρόταση της αντιπολίτευσης, να περάσουν οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, αρμοδιότητες  της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον έντυπο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ της ερχόμενης Τετάρτης.