Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Εκδήλωση με θέμα “Το Δημόσιο Σχολείο & ο εκπαιδευτικός στην εποχή των μνημονίων” Δημόσιος χαρακτήρας – Αξιολόγηση Σχολικής Μονάδας /Εκπαιδευτικού – Συγχωνεύσεις–Υποχρεωτικές Μετακινήσεις – Αύξηση ωραρίου - Απολύσεις.


Το Δ.Σ. της  ΕΛΜΕ Ευρυτανίας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην  εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΛΜΕ, στην αίθουσα της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου την Τετάρτη 17/4/2013  και ώρα 5:30 μ.μ.


Εισήγηση για τα ανωτέρω θέματα καθώς και για γενικότερα ζητήματα που αφορούν το δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό θα κάνει ο Χρήστος Κάτσικας, έγκριτος ειδικός ερευνητής σε ζητήματα δημόσιου σχολείου. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί επίσης και  ο Θέμης Κοτσυφάκης Γενικός Γραμματέας της ΟΛΜΕ ο οποίος θα ενημερώσει πάνω στο συγκεκριμένο θέμα για τις τρέχουσες εξελίξεις. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Επειδή η επόμενη εκπαιδευτική χρονιά προβλέπεται εκρηκτική από πλευράς νέων αρνητικών εξελίξεων, καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν, να ενημερωθούν, να συνεισφέρουν με τον προβληματισμό τους και να συμβάλουν στην αγωνιστική ετοιμότητα του κλάδου να αντιμετωπίσει αυτή την πρωτοφανή επίθεση με συλλογικό τρόπο.
ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΟΥΜΕ  ΣΤΗ  ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ  ΚΑΙ ΤΩΝ  ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ Ή  ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ  για  την  ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ;