Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας Συναντήσεις ουσίας με υπηρεσιακούς & πολιτικούς παράγοντες


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Στέφανο Γιαννιώτη και τον Γ. Γραμματέα κ. Κων/νο ΜΠΙΚΑ πραγματοποίησε σειρά επαφών στην Αθήνα με υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες με σκοπό την προώθηση προς επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Α.Δ Ευρυτανίας.



Τα τελευταία κρούσματα τόσο στο Καρπενήσι όσο και στην περιφέρεια καταδεικνύουν την ανάγκη της ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας τόσο με ανθρώπινο δυναμικό όσο και με υλικοτεχνικά μέσα ώστε να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη αστυνόμευση του νομού και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 09 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00 το Δ.Σ. επισκέφτηκε στο γραφείο του στη Βουλή, τον Ευρυτάνα βουλευτή του Ν. Αττικής και Γενικό Γραμματέα της Κ.Ο της Ν.Δ κ. Αθανάσιο ΜΠΟΥΡΑ. Την επομένη, Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ, και μια ώρα αργότερα τα μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ. Στις 12:00 το Δ.Σ. συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό της ΕΛ. ΑΣ, Αντιστράτηγο κ. Αθανάσιο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, στις 13:00 με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ και στις 14:00 με τον υπασπιστή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ( καθότι η προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Αρχηγό αναβλήθηκε λόγο εκτάκτου γεγονότος) Αστυνόμο Ά κ. ΜΠΑΚΑΛΩΝΗ ο οποίος διαβεβαίωσε τους κ.κ. Στ. Γιαννιώτη και Κ. Μπίκα ότι θα του μεταφέρει τα αιτήματα της Ένωσης στον Αρχηγό. Να σημειωθεί ότι όλες οι συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες έγιναν παρουσία και του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστου ΦΩΣΟΠΟΥΛΟΥ.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας και κλείνοντας τον κύκλο των επαφών τους στην Αθήνα, ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας, επισκέφτηκαν στο γραφείο του, τον Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνο ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟ τον οποίο ενημέρωσαν αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον κ. Κοντογεώργο να δηλώνει  θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά τους.
Τόσο οι πολιτικοί όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεσμεύτηκαν ότι θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα αυτά σε όσο το δυνατό συντομότερο διάστημα.