Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας Χίλιες και μία νύχτες με τον «Μαμαλάκη»


Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας σε συνεργασία με το River Art Café - Εστιατόριο και την κα Δώρα Τερζή, πραγματοποίησε  τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 και ώρα 8.00 μμ, την τρίτη Βραδιά Γευσιγνωσίας με κεντρικό θέμα «Ανατολίτικες Γεύσεις». Ένα ακόμη γευστικό ταξίδι στη γειτονική μας Ανατολή αυτή τα φορά, έλαβε χώρα στο River Art Café, σε μια βραδιά γεμάτη μεθυστικά αρώματα, ξεχωριστές γεύσεις και πολλές εκπλήξεις!
Όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ μαζί μας χάρηκαν όχι μόνο υπέροχα φαγητά αλλά και διασκέδασαν σε ρυθμούς Ανατολής.  Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο κ. Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος ήρθε στα μισά της βραδιάς και χόρεψε  με μια όμορφη χανούμισσα που τον συνόδευε!
Βέβαια, δεν επρόκειτο για το διάσημο σεφ και γευσιγνώστη, αλλά για μια επιτυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα της Προέδρου του Συλλόγου κας Λίτσας Πετροπούλου, η οποία μεταμφιέστηκε η ίδια σε Ηλία Μαμαλάκη και παρουσιάστηκε μπροστά σε όλους τους συνδαιτυμόνες χορεύοντας, με αφορμή την παράδοση της Πρωταπριλιάς αλλά και τις βραδιές γευσιγνωσίας που έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί μοιράστηκαν συνταγές ανατολίτικων φαγητών και μπακλαβαδάκια  από την κα Τερζή, την οποία ευχαριστούμε πολύ για τις ωραίες ιδέες της και την πολύτιμη συνεργασία της. Τα τρία καλύτερα πιάτα βραβεύτηκαν με συμβολικά δώρα από το Σύλλογο Γυναικών.
Το 1ο βραβείο πήρε ο κ. Άιμαν Καλάλουε, το 2ο βραβείο πήρε η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου και το 3ο βραβείο πήραν οι κες Μιχαέλα Πεταρούδη και Ιουλία Κοσμά.