Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος…


Κάπως έτσι χαρακτηρίζει ο θυμόσοφος λαός μας μια κατάσταση που δεν «περπατάει» καλά και στο τέλος καταπίπτει. Κάτι ανάλογο θα μπορούσαμε να πούμε και για το έρμο ευρυτανικό ποδόσφαιρο, που ήταν στραβό, όμως με τα τελευταία γεγονότα αποστράβωσε.
Είναι κρίμα φίλες και φίλοι, να συμβαίνουν τόσα κωμικοτραγικά στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και κανένας να μην νοιάζεται ή αν θέλετε κανένας από τους υπεύθυνους να μην αποφασίζει να πει έστω μια συγγνώμη στα παιδιά, που είναι οι μεγάλοι
πρωταγωνιστές αυτού του εγχειρήματος αλλά και στους παράγοντες των Σωματείων που κάνουν κάθε χρόνο τεράστιες θυσίες για να λειτουργεί, όπως λειτουργεί η ΕΠΣ, όπου ο Πρόεδρος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κάνει διοίκηση ενώ κάποιοι άλλοι βολεύονται μέσα σε αυτή ποικιλοτρόπως.  
Δεν θα αναφερθώ στους ρόλους κάποιων της ΕΠΣ καθότι δεν είναι του παρόντος, ούτε με ενδιαφέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα από την τελευταία ένσταση του ΑΠΟΚ αλλά ούτε και ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν θα σταθώ στην περίπτωση του Α.Ο. Κρέντης και δεν θα ρωτήσω γιατί δεν προχώρησε αρμοδίως να δικαιωθεί από την ΕΠΟ, την στιγμή που υπάρχουν 2 δεδικασμένα για την περίπτωσή της με κυριότερο αποδεικτικό στοιχείο την απόδειξη είσπραξης του χρηματικού παραβόλου από την ΕΠΣ Ευρυτανίας, ούτε θα αναφερθώ στα όσα συμβαίνουν τελευταία στο Γραφείο της ΕΠΣ Ευρυτανίας και ποιοι κατοικοεδρεύουν σε αυτό. Όλα αυτά είναι ιδιαίτερα σοβαρά αλλά και κάποια στιγμή θα πρέπει να απασχολήσουν τους αρμοδίους και φυσικά τους εμπλεκομένους.
Εκείνο στο οποίο θα ήθελα εγώ να σταθώ είναι ένα και το σημαντικότερο. Από δω και πέρα, όποιος και να βρεθεί στο τιμόνι της ΕΠΣ, να μην ξαναεπιτρέψει καμία «άτυπη συμφωνία» στην πλάτη των παιδιών μας, γιατί τότε θα μας βρει όλους απέναντί του, γιατί με την υγεία των παιδιών μας δεν έχει δικαίωμα ΚΑΝΕΝΑΣ, Γραμματέας και ΚΑΝΕΝΑΣ Πρόεδρος να παίζει. Αν κύριοι, συνέβαινε κάποια τραγωδία στα ευρυτανικά γήπεδα, άπαντες θα δηλώνατε αμέτοχοι και όλες τις αμαρτίες θα τις πλήρωναν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του κάθε Σωματείου, που πήρε την ευθύνη να βάλει τα παιδιά μας στο γήπεδο χωρίς τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.
Σε λίγες μέρες και στην Ευρυτανία θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής και οι παράγοντες θα τρέξουν στο γήπεδο να απονείμουν το τρόπαιο στον νικητή. Μετά από αυτό και αφού κατακάτσει ο κουρνιαχτός, κύριοι της ΕΠΣ, αναλάβετε τις ευθύνες σας, ανασυνταχτείτε, δώστε πραγματική πνοή στο τοπικό μας ποδόσφαιρο, γυρίστε σελίδα, γιατί αλλιώς του χρόνου τέτοιο καιρό θα ξαναμιλάμε για ενστάσεις, θα ξανακάνουμε κουβέντα για μαύρους, Σέρβους και Ροδίτες. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, απαρνηθείτε ότι κακό και μίζερο για το ευρυτανικό ποδόσφαιρο.
Τέλος και όσν αφορά για τις “αλήθειες” που βγήκαν από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι του Αίολου, μπορώ να πω ότι τις αλήθειες σε ένα Σωματείο τις δημοσιοποιεί πάντα ο Πρόεδρος και ας είναι κάποιες απ΄ αυτές “μαύρες”.!!!