Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Εκλέχτηκαν οι Σύνεδροι από την Ευρυτανία


Την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, σε όλη την Ελλάδα σε εβδομήντα εκλογικά κέντρα και πάνω από 9500 νέα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με δημοκρατικές διαδικασίες προχωρήσαμε στην εκλογή των συνέδρων, για το μεγάλο Ιδρυτικό Δημοκρατικό Συνέδριο που θα αποφασίσει για τα όργανα του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα επικυρώσει τις αποφάσεις των προσυνεδρίων για την χάραξη της Εθνικής Πρότασης, του κυβερνητικού δηλαδή προγράμματος του κινήματος μας, με αφετηρία την Εθνική κυριαρχία και την Ανάπτυξη πέρα και πάνω από επαχθή και επονείδιστα μνημόνια ,δανειακές συμβάσεις και τοκογλύφους.




Η Ευρυτανία θα συμμετέχει με τέσσερις εκλεγμένους συνέδρους, με ένα ποσοστό συμμετοχής πέρα από κάθε προσδοκία άνω του 90% και αριστίδην εξασφαλίζεται και η συμμετοχή των πολιτευτών μας στο συνέδριο στις 26 και 27 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Έξι Ευρυτάνες πολίτες θα βρεθούν στο Συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να εκπροσωπήσουν το νομό Ευρυτανίας και τον Ευρυτανικό Λαό!

Σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές μελών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και καλούμε τους Ευρυτάνες πολίτες να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας και το τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να ενημερωθούν για την απλή
διαδικασία εγγραφής.

Ενώνουμε τους Ευρυτάνες Πολίτες με Πατριωτική Αντιπρόταση Εθνικής Ανεξαρτησίας, Ανατροπής και Δημιουργίας για την Ευρυτανίας μας για την πατρίδα μας! Την Ελλάδα μας!

ΜΑΖΙ Προχωράμε Ανατρέπουμε
Δημιουργούμε !

Η Ευρυτανία γυρίζει σελίδα!
Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας

Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων