Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ - ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ» το νέο βιβλίο της ΡΑΝΙΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ

Εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου 
στο Δήμο Αγράφων και Καρπενήσι 

Ίσως και να είναι το παιδικό βιβλίο της χρονιάς! Το ήδη βραβευμένο βιβλίο "Μια τρελή - τρελή Αλφαβήτα" της Ράνιας Μπουμπουρή κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου για να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων παιδιών!



Το βιβλίο περιέχει 25 σπιρτόζικα ποιήματα: κάθε ποίημα και μια διαφορετική, πρωτότυπη ιστορία για κάθε γράμμα της Αλφαβήτας. Και, στο τέλος, ένα ποίημα για όλα τα γράμματα μαζί, που ξέρουν να περνούν ωραία και κάνουν την καλύτερη παρέα!
Δώρο το CD με τα 25 αντίστοιχα τραγούδια σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου. Ερμηνεύουν κατά αλφαβητική σειρά οι: Σαβίνα Γιαννάτου, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Δώρος Δημοσθένους, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασιλική Καρακώστα, Νικήτας Κλιντ, Μάρκος Κούμαρης, Χρήστος Λούλης, Πάνος Μουζουράκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Διονύσης Σαββόπουλος, Σπύρος Σακκάς, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Στόκας, Βικτωρία Ταγκούλη, Τζώρτζια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο της βιβλίο, η συμπατριώτισσά μας συγγραφέας Ράνια Μπουμπουρή, θα το παρουσιάσει σε εκδήλωση, στο Δήμο Αγράφων,  ενώ έχει δεχτεί πρόσκληση από τον Σύλλογο Γονέων του Β' Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου, για να συνομιλήσει με τους μαθητές για την παιδική λογοτεχνία και τη φιλαναγνωσία.