Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΡΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με επιτυχία στέφθηκαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των Δημοτικών Σχολείων Κρέντης και Αγίου Γεωργίου του Δήμου Αγράφων. Την περασμένη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, οι δασκάλες και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου, καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς, παρουσιάζοντας ένα υπέροχο εορταστικό πρόγραμμα με τραγούδια των Χριστουγέννων και σκετς.





Στην πολύ ζεστή αυτή εκδήλωση, πέραν των γονέων,  παραβρέθηκαν, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων και ο Δ/ντης του Δημοτικού Σχολείου Δυτ. Φραγκίστας κ. Λ. Καψάλης, ο οποίος συνεχάρη τις δασκάλες και τα παιδιά για την ωραία βραδιά.
Ανάλογη πετυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μια μέρα αργότερα και στο Σχολείο της Κρέντης. Η Γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της δασκάλας και ακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα των παιδιών που εντυπωσίασε τους γονείς οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Σχολείου για να δουν τα παιδιά τους. Μετά την πανέμορφη γιορτή στον μπουφέ που ετοίμασαν οι δασκάλες με την συνδρομή των μητέρων των παιδιών, προσφέρθηκαν σε όλους λαχταριστά γλυκά και αναψυκτικά.
Τίμησαν με την παρουσία τους την Χριστουγεννιάτικε Γιορτή του Σχολείου Κρέντης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων, η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, ο Δ.Σ. Δημήτρης Βούρτσας και όπως προαναφέραμε πλήθος γονέων.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ