Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

“Μάθημα Ανθρωπιάς” από τους μαθητές της Νοσηλευτικής Σχολής Καρπενησίου

Ένα ξεχωριστό «μάθημα» ανθρωπιάς έδωσαν οι μαθητές τη Νοσηλευτικής Σχολής Καρπενησίου, οι οποίοι πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου τρόφιμα και ρούχα, με αφορμή τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. 
Με πρωτοβουλία της Διευθύντριας της Σχολής κ. Σταυρούλας Καυκιά, οι μαθητές συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρούχα και την περασμένη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, όπου τους υποδέχτηκαν οι εθελοντές και τους ευχαρίστησαν θερμά για την ευγενική προσφορά τους. 


Εκτός από την προσφορά τους στον συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη στις δύσκολες ώρες, οι εν δυνάμει νοσηλευτές / νοσηλεύτριες στη σχολή τους, μαθαίνουν να είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι και σε κάθε ευκαιρία να δείχνουν το καλό τους εαυτό, βοηθώντας με πολλαπλούς τρόπους τους συνανθρώπους τους.
Μπράβο για την κίνησή τους αυτή τόσο την Διευθύντρια για την πρωτοβουλία της, όσο και τους μαθητές  που αμέσως ανταποκρίθηκαν θετικά και ευχόμαστε η πράξη τους αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες αντίστοιχες σχολές της Περιφέρειας και όχι μόνο.