Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ

Η εθελοντική ομάδα φίλων του Χαμόγελου του Παιδιού Ευρυτανίας  «Συν στον Άνθρωπο» Ευρυτανίας, το Ράδιο Καρπενήσι 97,5fm και ο Ευρυτανικός Παλμός, διοργάνωσαν φιλανθρωπική αγορά με «ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ» έχοντας ως σύνθημα το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ»

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30μ.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια – αγιασμός, στο ξενοδοχείο ΕΛΒΕΤΙΑ στον οποίο παρεβρέθησαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κ. Μπακογιάννης. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη  και πως δεν θα ταν άλλωστε αφού ο σκοπός είναι ιερός και πολύ σημαντικός.
Το Σαββάτο και τη Κυριακή  η Χριστουγεννιάτικη αγορά  ήταν σχέδον όλη τη μέρα ανοικτή και  πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να αγοράσει δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και μάλιστα να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια της εθελοντικής ομάδας, για το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στην Ευρυτανία.