Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δήμος Καρπενησίου στο The Mall Athens 25 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2013

Με μία ξεχωριστή δράση τουριστικής προβολής για την ενίσχυση της χειμερινής περιόδου, γίνεται η παρουσίαση του Δήμου Καρπενησίου,  στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας, στο The Mall Athens.

Δήμος Καρπενησίου, Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου, Επιμελητήριο Ευρυτανίας , ξενοδοχεία, ξενώνες και επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος ενώνουν τις δυνάμεις τους και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, παρουσιάζουν το Καρπενήσι και τα χωριά του ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό του χειμώνα.
Με περίπτερο εντός του εμπορικού κέντρου, ενημερώνονται οι επισκέπτες για τον προορισμό και διανέμεται ενημερωτικό-διαφημιστικό υλικό, ενώ οι οθόνες του The Mall Athens προβάλουν ασταμάτητα εικόνες από την περιοχή.
Με κεντρικό σύνθημα: «Ανεβείτε στο Καρπενήσι, Ανεβείτε στο Βελούχι» , ο  Δήμος Καρπενησίου καλεί όλους τους Ευρυτάνες της Αθήνας αλλά και όλους τους φίλους της περιοχής να έρθουν στο Mall, να ενημερωθούν για τον προορισμό και τις αμέτρητες δυνατότητές του και πάνω απ’ όλα να γνωρίσουν ένα Αυθεντίκο Τόπο Ζωής.
Ελάτε κι εσείς λοιπόν στο The Mall Athens και γνωρίστε την απόλυτη εμπειρία δράσης και περιπέτεια, ξεκούρασης και χαλάρωσης στα … βουνά.